elenafilatova.com

elenafilatova.com

elenafilatova.com

Hyvät sivustoni vierailijat,

Nykyään siirrymme katastrofista katastrofiin niin nopeasti, että kenelläkään ei ole aikaa ottaa oppia tapahtuvasta, joten olemme tuomittuja toistamaan kaiken uudestaan ​​ja uudestaan. Joka kerta kun historia toistaa itseään, hinta nousee.

Tavoitteeni on saada kiinni tärkeistä tapahtumista, joita olen nähnyt ja pelastaa unohduksen teoista, jotka on unohdettu tai valittu unohdettavaksi. Ajan myötä ihmiset ja kaupungit tuhoutuvat ja muisto asioista katoaa, joten työni ainoa tarkoitus on säilyttää muistoja internetissä ikuisesti.

Uskon, että ajatuksemme voima on ainoa työkalu, joka meillä ihmisillä on torjua ydinisotooppien tyranniaa. Jos ajatuksemme ja ideamme ovat todella arvokkaita, niin ehkä ne kestävät, ihmiskunta siirtää ne tulevaisuuteen ja toivottavasti hyötyy niistä. Tällä tavalla osa meistä voi elää pidempään kuin ilkeät isotoopit, jotka heikentävät ympäristöämme, ja voimme kilpailla niiden kanssa pitkäikäisyydessä.

Siitä lähtien, kun Ghost Town -sivusto tuli ensimmäisen kerran Internetiin vuonna 2003, miljoonat ihmiset ovat katsoneet sen tarjoamia Tšernobylin tietoja. Tekijänoikeusongelmia ei ole. Tätä sivustoa ylläpitän minä, kirjoittaja, ja se on täysin vapaa kaikista ponnahdusikkunoista ja vakoiluohjelmista. Työ tällä sivustolla on harrastukseni, jota harrastan vapaa-ajallani.

email: elena@elenafilatova.com

Elena Filatova Tšernobyl 2017