elenafilatova.com

Tietoja Covid- ja rokotustilanteesta.

“viiva“

Kun hallitus sanoo minulle, että jokin on hyväksi terveydelleni, tiedän varmasti, että se ei ole, ja kun hallitus yhdessä suurten lääkeyhtiöiden kanssa alkaa pakottaa minua ottamaan rokotuksen, tiedän varmasti, että kansanmurha on olemassa. tämän takana ja olen täysin hereillä. Valokuvassa typerät joutuvat kuolemaan, koska heidät myrkytetään mielellään.

“israel“

Tarkistin virallisten Covid-sivustojen tilastoja. Kaaviot osoittavat Covidin aiheuttaman kuoleman Israelissa ja Saksassa. Käyrä nousee koko ajan, sekä tapausten että kuolemantapausten osalta, ja tähän mennessä näissä maissa on rokotettu 70–90 prosenttia väestöstä. Joten kysymys kuuluu, miksi jatkaa tätä joukkorokotusta, jos tilanne vain pahenee? tai ehkä tilanne pahenee, koska he jatkavat rokotusta?

....................... ...................

Joukkorikoksia on tehty läpi historian. Uutta nykytilanteessa on se, että Covidiin on pyritty kaikkialla maailmassa. Se ei ole vain yksi ainoa hallitus. Joten kaikki aiemmat julmuudet näyttävät valmistautuneena päätapahtumaan, jota elämme tänään.

Sairaalat saavat rahaa valtiolta ja Covid-teollisuudelta kuolleiden määrästä, eivät parantuneista potilaista, joten sairaalan hallinto ei ole kiinnostunut pitämään hyvää ammattia lääkärit sairaaloissa, joten suurin osa Covid-kuolemista johtuu lääkäreiden epäpätevyydestä. Jos joku lääkäri keksii tavan hoitaa Covid-potilaita, heidät erotetaan, samoin jos jokin lääke toimii, se kielletään, koska televisio tarvitsee suuren kuvan ruumispusseista. Mitä enemmän ruumispusseja, sitä suurempi hallitus hallitsee ihmisiä ja erityisesti taloutta. Koko juttu liittyy hallintaan.

Tämän seurauksena yritykset ovat nyt riippuvaisia ​​hallituksesta, ahkerat ihmiset ovat nyt riippuvaisia ​​loisista, ja valtion loisia käsittelevät virkamiehet päättävät nyt, kuka työskentelee ja ketkä suljetaan, ja tietysti heidän ystävänsä - Suuret rahayhtiöt toimivat ja niiden kilpailijoiden pienyritykset tuhoutuvat. Ne tuhoavat talouden, mutta hallitukset eivät välitä taloudesta. He haluavat mieluummin pilalla olevan talouden täydellisessä hallinnassa kuin terveen talouden poissa hallinnastaan.

Mitä voimme tehdä? Mitä tahansa se vaatiikin, älä anna heidän pistää myrkkyä vereesi. Itse lopetin työni heti, kun he alkoivat vaatia rokotusta. En missään nimessä tule koskaan olemaan niitä nimettömiä ja lukemattomia marsuja, jotka pian menevät haudoihin kuin sänkyyn. Näin tämän Tšernobylin jälkeen, kun naapurustossani on ollut hautajaisia ​​joka viikko.

Monet kysyvät nyt, milloin tämä kaikki päättyy. Tiedän, että se ei lopu koskaan, kun vapaus on menetetty ilman taistelua, sitä ei voi saada takaisin ilman taistelua. Muista, ei taistelua, ei vapautta ja nyt ei taistelua, ei elämää.

Marraskuu 2021

.....................................................

Ote aiheesta kirja "Sevastopol Passion. S.N. Sergeev-Tsensky ... "Vuonna 1828 Sevastopolissa ei ollut ruttoa, mutta siellä oli karanteeni. Ennaltaehkäisynä vuonna 1829 ei myöskään ollut ruttoa, mutta karanteenia kiristettiin. Kaikki, jotka halusivat poistua kaupungista tai saapua siihen, joutuivat olemaan täydellisessä eristyksissä 14–19 päivää. Ihmiset lopettivat matkustamisen ja toimituskatkoksia. Tsaarivaltion kassasta myönnettiin rahaa epidemian torjuntaan, minkä seurauksena virkamiehet ostivat elintarvikkeita paisutettuihin hintoihin tavarantoimittajilta takapakkia vastaan. Virkamiehet pitivät parhaan itselleen ja antoivat kaupunkilaisille pahinta ruokaa.

Luonnollisesti kaikki epidemiasta hyötyneet, ennen kaikkea virkamiehet ja lääkärit, olivat kiinnostuneita tämän petoksen jatkumisesta. Kaikki sairaudet mistä tahansa sairaudesta julistettiin ruttotapauksiksi.

"Karanteenitoimisto yrittää näyttää kaikki tavalliset sairaudet ruttoina", kirjoitti kontra-amiraali Salti, joka palveli tuolloin Sevastopolissa. Amiraali Greig todisti: "Viiden kuukauteen ihmiset eivät kuulleet olevansa sairaita ja kuolevat luonnolliseen kuolemaan, ja jokainen, joka sairastui töissä tai kotona, julistettiin ruttoksi." Kaikki sairaat vietiin Pavlovsky Mysokin kasarmiin, jossa heitä pidettiin sellaisissa olosuhteissa, että he kuolivat nopeasti.

Kaupungin köyhimmillä alueilla käytettiin klooridesinfiointia. Myös kaupunkilaisia ​​"käsiteltiin" / myrkytettiin kloorilla. Samaan aikaan "desinfiointiaineet" saivat 2,5 ruplaa päivässä - 75 ruplaa kuukaudessa päivittäisen työn mukaan. Karanteenikomissaarit - 5 ruplaa kukin, ylilääkäri ja karanteenitarkastaja - 10 ruplaa päivässä. Tavallisen sotilaslääkärin alkupalkka oli tuolloin 171 ruplaa vuodessa.

Saireiden ilmaantuvuuden lisäämiseksi lääkärit järjestivät asukkaille merikylpyjä kylmässä vedessä.

Tämän seurauksena asukkaat kesäkuussa 1830 kaupungin köyhimmistä alueista, jotka eivät kestäneet sitä enää ja kapinoivat, varuskunta asettui kapinallisten puolelle. Väkijoukko repi palasiksi kuvernöörin, hänen virkamiehet ja lääkärit. Kapina tukahdutettiin nopeasti, mutta "epidemia" Sevastopolissa, hämmästyttävän sattuman seurauksena, pysähtyi välittömästi.

***************************************************** *****************

Me ihmiset selvisimme omillaan miljoonia vuosia, joten olen varma, että älykkäät ihmiset selviävät tästä ja muista massarokotuksista, kaikki mitä tarvitset selviytyä on ajattelua laajasti, kykyä arvioida ja analysoida. Ne, jotka uskovat auktoriteettiin, hukkuvat. Se on eräänlainen teurastus. Se karsii pois monet ihmiset, joista tehtiin tyhmiä, se karsii pois ihmiset, jotka eivät kykene itsenäiseen ajatteluun. Luulen, että se on aina ollut totta, että kyse on "SOPIVIMMAN ELÄJÄMISESTÄ"... ja mielestäni "parin" ei tarkoita vain fyysistä kuntoa, vaan myös yksilön henkistä kapasiteettia ja hänen itsevaistoaan suojelua itselleen ja perheilleen.

19. marraskuuta 2021

***************************************************** *****************

Näin tämän päivän uutisissa tällaisia ​​otsikoita. "93 % Rokotettu Irlanti on palannut osittaiseen lukitukseen, mukaan lukien keskiyön ulkonaliikkumiskielto..." Tavoitteena on aina herättää Covid-kriisi lukkimaan asiat uudelleen, he tekevät sen, jotta he eivät menetä hallintaansa taloudessa. Joten Irlannissa he syyttävät 7 %:a ilman häiriöitä. Israelissa, jossa useimmat ovat tähän mennessä saaneet 4 rokotusta, syyttävät rokottamattomia ja niitä, jotka ovat saaneet vain kaksi rokotusta..., ja muuten Israelissa kaksi rokotusta saaneilla on sama asema kuin täysin rokottamattomilla. -jabbed ovat aivan yhtä pahoja kuin meidät unjabbed kolminkertaisen pistelyn silmissä.

Covid-rokote on historian ainoa lääkehoito, jossa sen täydellisestä epäonnistumisesta syytetään niitä, jotka eivät ole ottaneet sitä. Ketään ei kiinnosta, että ne ovat täysin hyödyttömiä, haitallisia ja haitallisia, ketään ei kiinnosta, etteivät ne ole edes rokotteita, kaikki syyttävät niitä, jotka eivät saaneet kiinni rokotteen uusien versioiden ottamisesta. Mitä siis tapahtuu kahden-kolmen vuoden kuluttua? Bill Gates ja Co. laskevat voittoa, ja äärimmäisen murheellinen yhteiskunta kokee hallitsemattoman viruksen ja kuoleman nousun. Se ei lopu koskaan ja he odottavat tehosterokotteen toisensa jälkeen, ne jotka ottivat kaikki 18 rokotetta, syyttävät niitä, joilla oli vain 15, mutta hallitusten johtajien pidättäytyminen säilyy samoina yksinkertaisina "ratkaisuina": enemmän rajoituksia, enemmän rokotteita, vähemmän vapautta.

marraskuuta 20. 2021

*******************************************************************

Fauci sanoo, että vauvat, taaperot ovat oikeutettuja COVID-pukuihin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Vuonna 2021 lasten uhrauksen kultti elää ja voi hyvin. Ihmettelen kuinka moni äiti on valmis lahjoittamaan vauvansa kokeeseen, joka näyttää minusta enemmän saatanalliselta rituaalilta.

On sanottu, että jos annat paholaisen ajaa autossasi, hän lopulta haluaa ajaa. Tältä se näyttää, kun paholainen haluaa ottaa pyörän. Anna krokotiilin purra sormeasi ja se vetää sinut veden alle, mutta anna heidän kokeilla nuoria äitejä ja olen varma, että he rikkovat hampaansa.

***************************************************** *****************

Lukitukset tarjoavat erinomaisen suojan rokotusrikolliselle teolle, rokotusrikos on tekosyy lukitukselle. Äärimmäisen tehokas kansanmurhakone. Se rakennettiin ja testattiin vuosina 2020-2021, nyt se on saatu toimimaan ja kuolemankuljetin lähtee liikkeelle. Aluksi hitaasti, sitten nopeammin ja nopeammin.. Näin sen Tšernobylissä, jossa matkustin 20 vuotta. Siellä asui yhä ihmisiä, eikä kukaan tajunnut, että kansanmurha oli käynnissä aivan heidän edessään. Se oli kuin, emme ole kuolleet! emme ole kuolleet! ja sitten muutaman vuoden kuluttua tulen siihen paikkaan ja näen kaikkien kuolleen. Sama, jonka näen nyt, kukaan ei kiinnittänyt huomiota, kun he keksivät esityslistan ja rokotettiin sanoen samaa - emme ole kuolleet! emme ole kuolleet! mutta tiedän jo loput tarinasta. Näin sen monta, monta kertaa. Tuntui kuin ihmiskunta olisi juuri alkanut katoamaan tietämättään.

21. marraskuuta 2021

***************************************************** *****************

Lue uutisista tänään - Australian armeija alkaa siirtää Covid-positiivisia tapauksia Yhteystiedot Karanteenileirit.

Kaksi vuotta sitten ajattelin Australiaa yhtenä parhaita paikkoja asua, ja nyt se saa Pohjois-Korean näyttämään kansalaisyhteiskunnan mallilta. Tämä on nopein pudotus despoottisen poliisivaltion tasolle, jonka olemme nähneet. On kuin nukaisit vapaana ja heräät Orwellian Oseaniassa.

Sillä välin Afrikassa onnekkailla miehillä ei ole ongelmia Covidin kanssa, sillä alle 4 % on rokotettu. Toistaiseksi he ovat onnekkaita, mutta kymmenen vuoden kuluttua tästä päivästä maailma tulee olemaan täysin erilainen paikka, jossa kuolee valtavasti miljoonia - miljardeja? - ihmisten erilaisista vaivoista, jotka kaikki ovat tappavan rokotteen aiheuttamia.

Tämä on SUUNNITELMA. Tässä vaiheessa ei ole mitään tehtävissä. Suunnitelma on toteutettu ja toteutetaan edelleen, eikä mikään argumentointi estä sitä.

Australia on esimerkki siitä, mikä odottaa maailmaa – mutta kuolleisuuden nousu ei ole vielä näkynyt.

***************************************************** *****************

Viime viikonloppuna useissa Euroopan maissa puhkesi massiivisia mielenosoituksia rokotuksia ja Covid-tyranniaa vastaan. Lähihistoriassa vain värilliset vallankumoukset ovat menestyneet, kuten Ukrainassa 2004/2014, Georgiassa 2003... ja ne mielenosoitukset järjestettiin Soroksen rahoilla jne., täsmälleen värillisen vallankumouksen sponsorit olivat samat ihmiset ja organisaatiot, jotka nyt rahoittivat Covid-teollisuus. Kapinat tätä valtaa vastaan ​​toimivat vain, jos ne ovat todella massiivisia, muuten ihmiset aikovat protestoida rauhanomaisesti aina kuolemanleireille asti. Jotta mielenosoitukset olisivat todella massiivisia, meidän on saatava ihmiset tietoisiksi. Tämä on erittäin vaikeaa, koska hakukoneet eivät näe materiaalejamme. Kaikki valtamedia, kaikki suuri tekninen sosiaalinen media meitä vastaan, julkkikset suosittelevat vain sosiaalisen etäisyyden pitämistä ja kuvaamista, ja jokainen bloggaaja, jolla on suuri yleisö, tukee rokotuksia tai välttää puhumista tästä aiheesta, muuten he ovat poissa alustaista. Joten ainoa tapa levittää todellista tietoa on ystävältä ystävälle, isältä pojalle, mieheltä vaimolle. Tämä toimii täällä Ukrainassa. Kukaan perheestäni tai ystävistäni ei ole rokotettu. No, ehkä emme voi muuttaa tätä maailmaa, mutta ainakin voimme muuttaa elämämme. Kukaan ei voi viedä sitä meiltä.

Näen, että on tulossa aika, jolloin selviäminen on haastavaa, mutta vaikka tämä aika olisi kuinka huono, seuraa aina viisaita ihmisiä, he löytävät tien ulos. Pysy katuviisasten, älykkäiden ihmisten kanssa ja elät.. mene virran mukana ja tuhoudut, näin se tulee olemaan tästä lähtien. Menee virran mukana on ollut sääntö useimmille, mutta nyt pelin muuttaminen ja EI mennä virran mukana on tulevien sukupolvien motto, koska virtaus on menossa suoraan teurastamoon.

22. marraskuuta 2021

*******************************************************************

Saksassa Chemnitzin klinikan johtaja tohtori Thomas Jendges teki itsemurhan sanomalla, ettei hän enää halua olla osallisena COVID-19-rokotteeseen liittyvässä kansanmurhassa. Näin hänen videonsa, joka myöhemmin poistettiin, joten en tallentanut sitä. Tohtori Thomas Jendges jätti itsemurhaviestin, jonka hän pyysi julkaistavaksi, mutta liittovaltion hallituksen rikolliset saivat sen ensimmäisenä.

Pitää uskaltaa tappaa ihmisiä. Toisessa maailmansodassa ne konekiväärit, tarkka-ampujat, jotka tappoivat liian monia, eivät usein kestäneet sitä ja tekivät itsemurhan ampumalla itsensä vain nähtyään tappamansa vihollissotilaiden määrän. Jos he eivät laittaneet elämäänsä, niin sodan jälkeen kukaan heistä ei voisi elää onnellista elämää. Heistä joko tuli alkoholisteja tai heillä oli suuria mielenterveysongelmia tai he tekivät itsemurhia myöhemmin elämässään. Tämä on kuin rangaistus sisältyy rikokseen. Ne, jotka antavat joukkorokotuksen nyt, näkevät painajaisen elämästä, jonka he usein päättävät itsestään. Ajatus itsemurhasta tulee hiipiväksi, kun elämän kauhut tulevat painamaan kuoleman kauhuja. Kukapa voisi epäillä, etteikö rokotuskansanmurha tarjoaisi koko ihmiskunnalle megaterouhoja, jotka väijyvät sokealla kujalla. Tohtori Thomas Jendgesin kaltaiset lempeät sielut eivät vain suostu tähän bisnekselle, joten he menevät ensin, mutta antavat sille aikaa, niin muut tekevät sen. seuraa.

23. marraskuuta 2021

***************************************************** *****************

Rokotetta ei ole tarkoitettu covid-tautiin. Covid on rokotetta varten.

***************************************************** *****************

Nämä uudet "mutanttikannat" tai variantit tuotetaan vasteena Covid-rokotteelle. Toisin sanoen Fauci, Big Pharma, lääketieteellinen laitos, valtamedia ja poliitikot ovat vapauttaneet jatkuvasti muuttuvan viruksen maailmaan. Nyt rokotetut levittävät viruksen ja levittävät virusta muille, koska rokote mahdollistaa viruksen mutatoitumisen välttääkseen immuunivasteen. Lauman immuniteetti, jonka voit heittää ulos ikkunasta. Ei tule laumaimmuniteettia niille, joilla on laumamentaliteetti eli töykeä. Vaikka he saavat tartunnan ja toipuvat, he eivät koskaan saa luonnostaan ​​hankittua immuniteettia tätä virusta vastaan, selektiivinen immuniteetti on varmistanut sen. Nämä ihmiset saavat tartunnan yhä uudelleen, kunnes joko pisto tai virus lähettää heidät hautaan.

Marraskuu*******************************************************************

Kirjeestä ystävälle.

Tiedät, että olen syntynyt Neuvostoliitossa ja elänyt ensimmäisen puoliskon elämästäni totalitaarisessa valtiossa. Se, mitä näen nyt, on paljon, paljon pahempaa kuin mitä näin Neuvostoliitossa 1980-luvulla. Ja minulla on sellainen tunne, että se on vasta alkua... ainakaan Neuvostoliitossa ei ruiskutettu koko väestöön vastoin tahtoaan.. Tässä ajassa, jossa elämme, on jotain saatanallista. Jos et noudata, he ottavat kaiken, mutta jos noudatat, he vievät kaiken, sinun elämääsi myöten!

Uskon, että tulevaisuus on erittäin mielenkiintoinen. Nietzschen mukaan totuudella on vähiten puolustajia, ei silloin, kun se on vaarallista, vaan silloin, kun se on tylsää. Vuoteen 2021 asti ihmisten oli tylsää kertoa ja kuunnella totuutta, joten he tulivat hitaiksi, nyt se on vaarallista, joten totuudella tulee olemaan enemmän puolustajia. nyt kuin ennen. Tämä on asia, jota nuo uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit eivät huomioineet ja se antaa meille toivoa... pian yhä useammat ihmiset puhuvat tästä kaikesta avoimesti ja liittyvät liikkeisiin ympäri maailmaa. Me ihmiset emme ole kanansydämisiä pelkuria. Olemme ylpeitä olentoja ja vain sorto vapauttaa tämän ylpeän olennon meistä. Edessä on erittäin mielenkiintoinen aika, en vain tiedä kuinka moni selviää tästä.

*******************************************************************

Kirje ystävältä.

Aiemmin olemme keskustelleet Georgian Guidestoneista ja molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että tämä on viesti 1980-luvun globalisteilta meidän päiviimme, kun ensimmäinen käsky pannaan täytäntöön, aivan silmiemme edessä. Säilyttää ihmiskunta alle 500 000 000 ikuisessa tasapainossa luonnon kanssa.

No, tasapaino luonnon kanssa sekä muut käskyt ovat tietysti vain tyhjiä iskulauseita, joita globalistit yleensä ovat täynnä. Tämän viestin numeroosa kiinnostaa enemmän. Joten he päättivät jättää alle 10 prosenttia laivaan ja loput menevät kalastukseen. "Heillä" tarkoitan tämän aluksen kapteeneja, jotka luulevat omistavansa tämän planeetan ja useimmat niistä, jotka elävät sillä heidän puolestaan, ovat vain kuollutta matkustajaa. Kysymys on siis siitä, kuka lähtee kalastamaan ja kuinka erottaa heidät niistä, joiden on pysyttävä aluksella. Kerron nyt globaalin kaapelin näkökulmasta, eikä tämä ilmaise omaa mielipidettäni. Minulle he ovat rikollisia.

Kaikkien ihmiskunnan historian aikana erimielisyydet hallitsijoiden kanssa johti vakaviin ongelmiin ja usein kuolemaan. Seurauksena sukupolvien tyrannian aikana väestöstä tuli erittäin tottelevainen tyrannillisille säännöille. Monien vuosisatojen tämän käytännön jälkeen lähes kaikki nykyiset elävät ovat kuuliaisuuden palvojien jälkeläisiä. Tottelevaisuus on ollut selviytymisvaisto ihmisille ja heidän perheilleen vuosisatojen ajan, ja laivamme kapteenit tietävät, että tottelevaisuus auktoriteetille kulkee käsi kädessä kriittisen ajattelun, vähäisen älyn ja laimean oma-aloitteisuuden kanssa. Juuri tämä tekee matkustajan kuolleen painon. Ei ole hyötyä sellaisista ihmisistä.

Seuraavaksi heidän on tehtävä maailmanlaajuinen älykkyysosamäärä, joka erottaisi menneisyyteen juuttuneet unohtumattomat ajattelijat avomielisistä vapaa-ajattelijoista, joita voitaisiin käyttää aluksella tulevaisuudessa. Voisiko tuollaisen testin tehdä? Voisiko kaikki planeetan ihmiset pakottaa suorittamaan testit ja mitä pitäisi tapahtua niille, jotka vain epäonnistuivat testissä ja osoittavat, että he vain lähettävät tai kuten globalistit kutsuvat heitä hyödyttömiksi syöjiksi. Jos vain olisi tällainen operaatio, tottelevaisten kuollutpainoisten matkustajien saaminen nostamaan kätensä

Sen pitäisi olla jotain, jolla ihmiset vapaaehtoisesti ruiskettaisiin jotakin, joka lopulta tappaisi heidät, mutta sen on oltava hidasta toimintaa. eräänlainen myrkky. Ehkä jotain, joka tuhoaa immuunijärjestelmän ajan myötä ja sulkee lisääntymiskyvyt, sillä hyödyttömillä syöjillä on pienet mahdollisuudet synnyttää valoisia mieliä. Omenat eivät yleensä putoa kauas puusta, joten sterilointi ei ole huono alkuun. Sen täytyi olla jotain, joka oli pakottavaa tai jopa vaadittu tai vaadittu bluffin kanssa. Kaikki, joille globalistien mielestä on sallittua pistää tämä rokote, epäonnistuivat tässä testissä.

Globalisti Bill Gates kertoi useita vuosia sitten, että tällä planeetalla on liian paljon hyödyttömiä syöjiä ja sen väestö pitäisi puolittaa. Sitten hän keksi rokotteen. Kuinka tyhmiä ovatkaan ihmiset, jotka ottavat rokotteen sellaiselta, joka sanoi, että väestö pitäisi puolittaa. Globalistit eivät voi saavuttaa tavoitettaan ja saavuttaa kaukaisia ​​maita, jos turhat syöjät kuluttavat planeetan resursseja. Heidän mielestään tämä on perusteltua, he uskovat pelastavansa ihmissivilisaatiota eliminoimalla miljardeja ihmisiä, joilla ei heidän mielestään ole minkäänlaista panosta, arvoa, vaan taakka sivilisaatiollemme ja taakka rajallisille planeettamme resursseillemme. planeetta voi kestää.

Globalistit eivät pidä itseään pahoina, vaan pikemminkin ihmisinä, joiden on tehtävä vaikeita valintoja pitääkseen ihmissivilisaation hengissä, varkaina ja sitkeänä. Tämä on heidän ideologiansa. Kun Elon Musk puhuu suunnitelmistaan ​​kolonisoida Mars ja tuoda järjestys muille planeetoille, hänen kriitikot kysyvät, kuinka on mahdollista tuoda järjestys muille planeetoille, jos meillä ei ole järjestystä omalla planeetallamme ja kuinka voimme saavuttaa kaukaiset planeetat. ihmiset, jotka ovat tyhmiä kuin pussi kiviä, tarpeeksi tyhmiä ottamaan vapaaehtoisesti rokotteet jonkun käsistä, joka haluaa elää vain puolet heistä, eivätkä he ole edes rokotteita ja tekevät sen vaikka näkevät muiden sen tehneiden kuolevan. Uskon, että joukkorokotus on vastaus näihin kysymyksiin ja maailmanlaajuinen älykkyysosamäärä. Ne, jotka eivät läpäisseet tätä testiä, joutuvat saamaan rokotteita uudestaan ​​​​ja uudestaan, kunnes he kaikki menevät kalaan. Ne, jotka ovat tarpeeksi älykkäitä välttääkseen rokotuksen, pysyvät mukana ja elävät tasapainossa luonnon kanssa.

***************************************************** *****************

Muistatko, kun kaikki alkoi, kun Anthony Fauci ja muut valtion maksamat lääketieteen "ammattilaiset" sanoivat, että meidän täytyy pukeutua ja pysyä kotona kahdeksi viikoksi. "tasoittaakseen covid-pandemian käyrää"? Muistatko, kun herra Fauci sanoi, että naamiot eivät auta? Oletko hämmentynyt siitä, että herra Flip Flop Fauci ei näytä pystyvän tekemään päätöstään ja on jatkuvasti ristiriidassa itsensä kanssa? 

Muistatko, kun he palasivat kaksi viikkoa myöhemmin ja sanoivat tarvitsevansa vielä pari viikkoa? Muistatko kuinka he vetäytyivät hieman lukituksista ja sitten tulivat heti takaisin vaatien lisää? Muistatko, kun Delta-version piti pelotella meitä?

Kaksi vuotta tästä tarinasta on kulunut, ja valmistaudumme siihen, että Omicron pysyy otsikoissa tulevina kuukausina. Sitten seuraava mutaatio ja seuraava mutaatio ja mutaatio sen jälkeen. Mutta mikä sallii globalistien ja poliittisten opportunistien jatkaa teatteria?

Uskon, että virus pääsi valloilleen Kiinassa. Globalisteille oli tärkeää antaa erittäin voimakas ensimmäinen isku, ja Kiina on ollut tulevaisuuden julistelapsi. He tiesivät, että Kiina asettaisi muulle maailmalle suunnan tämän "kriisin" käsittelemiseksi. Kun virus ilmaantui ensimmäisen kerran, se osui voimakkaasti Kiinaan, se oli bioase, joka valmistettiin Wuhanin laboratoriossa samojen ihmisten rahoituksella, jotka nyt valmistavat "rokotteita". Kun virukset kehittyvät jokaisen uuden muunnelman myötä, niistä tulee helpommin tarttuvia ja vähemmän tappavia, kun tappavammat variantit tappavat isäntänsä, mikä estää leviämisen. Joten maaliskuuhun 2020 mennessä virus ei ollut läheskään yhtä voimakas kuin tammikuussa Wuhanissa, mutta lentorata on asetettu, toimittajat ovat saaneet malleja pelon lietsomiseen ja siitä lähtien koko maailma on asunut yhdessä suuressa Kiinassa kuin totalitaarisessa valtiossa.

*******************************************************************

Miten he saivat ihmiset ottamaan rokotteet? He aloittivat rokotuskeskuksien asentamisen suoraan ostoskeskuksiin, aloittivat viihteen katkaisemisesta. Se on kuin jos haluat mennä keilailemaan, pelata yhtä aseistettua rosvoa tai mennä ravintolaan tai ostaa muodikkaita vaatteita tai katsoa elokuvaa ja hakea rokotteet. Tämä oli helppo saalis. Shoppaholistit, roskaruoka- ja älypuhelinriippuvaiset oli helppo saada kiinni.

Seuraavaksi he muuttivat ihmisiin, joilla on menetettävää, joilla oli perhe elätettävänä, asuntolainat, eläkkeet odotettavana jne. Ihmisluonnolle kuuluu, että ihmiset, joilla on menetettävää, tekevät kaikkensa säilyttääkseen sen, siinä tapauksessa he säilyttävät sen, mitä heillä on menetettävänä, luopumalla rehellisesti elämästään. Katkaisevat varat ja ne, joilla ei ole säästöjä, jonottivat hyytymisrokotteita...

Vuonna 2011 menin haastattelemaan yhtä kaveria, joka asui lähellä Tšernobylin kuollutta aluetta. Hän oli alkoholisti, joka huijattiin työskentelemään tuhoutuneen ydinreaktorin sisällä. Kutsumme niitä bioroboteiksi. Hänelle maksettiin vodka. Hän joi vodkaa noin 100 dollarin arvosta ja oli viimeisellä jalallaan. Hän kuoli pian haastatteluni jälkeen. Voimme turvallisesti sanoa, että tämä kaveri on myynyt henkensä 100 dollarilla. Voimme myös sanoa, että ne, jotka joutuvat jonoon saamaan kuolemanrokotuksia ostoskeskuksissa, vaihtavat henkensä mahdollisuuteen viihtyä, ja niistä, joilla on menetettävää ja jotka saavat rokotteita sen säilyttämiseksi, ne ihmiset myyvät henkensä mistä tahansa. täytyy hävitä.

Ihmiselämä on aina ollut halvin hyödyke, tämä ei ole uutta, mutta uutta on se, että vuosi 2021 on historian suurimman ihmiselämän myynnin alku.

Joulukuu 2021

******************************************** *****************************

Letter from a friend. 

Perhaps the aim of those who have promoted vaccines anti-Covid, has been, all along,to diminish the population of the Earth. If that has been their aim, I think they havecertainly achieved success. The world, in the coming years, will be much quieter. The good news is that the average intelligence level of our species is about to take a big step up as all the dummies take themselves out of the gene pool. 

Praise God! Our family have all, so far as I know, refused the vaccine, though we havepapers that certify our vaccination - as you can see, what is called a great sin, isactually our passport to Life. This is one of the advantages of living in a nation that isreluctant to follow instructions proceeding from Government. We can be condemnedas "totally corrupt" - but we have won Life as a result of our "corruption"!

Letter to a friend.

That's great no one is vaccinated in your family. Here the same, none in my family or my friends are vaccinated and all have fake vaccination certificates.   My country is in the same boat with your country in regards to not obeying rules and corruption is normal here. Now half of the population just buys vaccination papers and half of those poisonous so-called vaccines go down the sewage.  This is absolutely impossible in countries of Western Europe. This is actually why people in Eastern Europe do not protest. In 2021 corruption certainly is a blessing in disguise.

 Of course those societies especially from Western Europe over-organized and they were successful in building strong economies, where humans eventually became a part of the economy. Now what once helped them to achieve success is killing  them, they lost touch with reality and they refuse to believe this reality and still believe their leaders.

 We humans have been surviving on our own for millions of years and it is the only way it works.  We are still the same vulnerable creatures chased by a beast of prey that wants to give us a lethal injection and in over-organized societies all democratic institutions are completely paralyzed, they unable to resist and fight for life in an organized manner and already forgotten how fight for life on their own,.. In Austria they will put the unvaccinated in jail and in neighboring Romania only 30 percent of the population vaccinated (half of them probably with fake certificates)  and the government does not make pressure, they already closed vaccination centers, because everyone remembers what happened to Ceausescu...

*******************************************************************

Today's headline- Latest Study Shows Booster Protection Against Omicron Drops 25% After Just 10 Weeks.Now they say- we will need to inject people more often if we want to "protect" them. Based on the harm that the vaccines do to our immune system, it's likely that the needed interval will shorten with each booster.

If people don't get boosted as required, they will be MORE vulnerable to new variants than if they weren't vaccinated. That's what NEGATIVE vaccine efficacy means. It doesn't mean the protection wears off (like we were told). It means the OPPOSITE of what you were told: it means the vaccines helps the virus to infect you by suppressing your immune system, probably permanently each time we are injected according

The vaccine is like a heroin addiction: once they've had a taste of it, they are hooked and will have to continue it for life if they want protection. If they stop it, they are a  sitting duck for the multitude of viruses.  

 We live in  time when health... whether mental or physical... is delivered to us by injection or pill... the idea that a human can and should be in charge of their personal well being is a concept lost to the age..

If this pandemic was really a thing Omicron would be a gift from God... highly infectious... benign... with the capacity to confer general immunity to more virulent strains... It would be welcomed by the world's disease centers as a savior...  but if only top medical officials were really concerned of our health, they would say- let's give a jab of real Omicron to everyone and get done with this covid nonsense. Why play with vaccines, when the real thing works by the same principle and it works better. The real problem they can not patent Omicron, they  can only patent the vaccine..

December 28, 2021

*******************************************************************

From letters to a friend

People who go along with those narratives, many do it out of state of excitement and Covid fills the empty spaces in their life. It gives people who don't have much going on a sense of emergency, a feeling of being in a movie and living in a movie about unseen enemy they are fighting and the rituals like masks, masking up before they go out, gloving, driving with their masks alone in a car, in the middle of nowhere. They seem to be having a grand old time playing the game "Pandemic."  Most people's lives are so boring and meaningless that they are addicted to the drama of a (fake) pandemic that must be battled by beleaguered "warriors" like them. They had to stay in this movie, because it gives them a meaning, it gives them something to do, .. they never had life.. Finally they can rebel against those who are not wearing masks and who do not keep their distance. Now after two years of this drama they still do not realize that they have to stay in this movie forever.

*******************************************************************

I always knew the true face of politicians, media journalists, doctors. I knew one day they would fail us in a big way. Now the demons have taken off their masks and revealed their true nature. The sheep have put on their masks and revealed theirs. 

*******************************************************************

From letters to a friend

My daughter hopes that Covid soon will be gone and things will get  back towhere they were in 2019. She hopes to travel and see the world in thefuture. I told her this not going to happen, because once governmentsacquires a power they never less off it voluntarily and no one hasever comply their way out of totalitarianism. We'll have to wait fortotalitarianism to ruin the states, system and economies from within,like this happened to Soviet Union.

*******************************************************************

From letters to a friend

I have a classmate who is Covid doctor now . In the past two years he paid all debts, bought expensive new cars, renovated his house and paid for their children's education abroad.. Covid has been a gold mine for him.  The other doctors were leaving jobs and running from Covid scare and he figured out that thing isn't dangerous and rushed in to make money. First come first served. Fortune helps to be brave and bold and smart. He gets money from both Covid industry that pays hospitals for body bags and also he can kick some bucks from the pockets of his patients' relatives. I asked him what the best way to do with Covid, and he said, "Stay away from the hospital and you will be fine."

You mentioned Canadian Truckers, a freedom convoy. In my view they are heroes, but the peaceful protests are impotent, like those at the Trump rally, the truckers and their supporters do not stand a chance because their rights are limited to protesting for the elite,  not against them. This is one way street.You said if the truckers and their supporters were well armed and prepared to resort to violence, the situation would be too large for the police and even for the Canadian Army.  Again, being well armed does not guarantee anything. Trump supporters were much better armed than democrats and how did this help them? Election was stolen from them in a very brutal manner. 

Here at home war drums are beating louder now. Things are heating up everywhere and the world badly needs some distraction. I think they need war in Ukraine to cover up things like Covid fraud, massive die off after vaccination and maybe future economic collapse. They are desperately trying to impose this war to bring it here. This is very unnatural. I don't think war will spill outside of our border. NATO and the US don't want a hot war with Russia. They want an endless propaganda war in order to keep the emergency level elevated. Their motto is from "1984" We've always been at war with Eastasia! 

Either it is China or Russia or EU or US they all force clot shots injection to their population. This clearly shows that all governments have one master who runs a depopulation agenda above them all. I won't be surprised if at the end they will complement this scenery with nuclear war. But, at the moment everything is very controlled.  Meetings of presidents are all a freak show for the TV.

 Putin's abilities are less limited, because he is running his own puppet show, yet he himself is a puppet of a Great Master. While Western leaders are all dysfunctional puppets of the same Great Master, non of them have privilege of owning puppet show, like Putin does. That's why they all look so weak against Putin. It's up to Great Masters when war will start and how it will go, but the purpose of this war is to hide mass crime committed by elitists in recent two years by releasing bio-weapon and injecting people with clot shots. 

 *******************************************************************