Tsernobyl päiväkirja (osa 6)
Koti | Aavekaupunki ja Susien maa |Kevät 2007 | Pluton valtakunta matkapäiväkirja 2008| Kuollut alue Kuvareportaasi 2017 | Viimeiset ihmiset Tšernobylin valokuvareportaasi 1998-2018 | Tienvarsipiknik Tšernobylin valokuvareportaasi 2018 | Jälkisanat | Korkearesoluutioiset kuvat ja videot | Tsernobyl päiväkirja (osa 1) | |osa2 |osa3 | |osa4 | |osa5 | |osa7 | |osa8 | 2018 Tšernobylin ja Fukushiman vuosipäivämuistio

Ikuinen optimisti

Ydinmyrkytyksen vuoksi, kun joku tajuaa vahingon, on jo liian myöhäistä ja he ovat enimmäkseen kuolemassa. Tuntuu kuin emme olisi kuolleita, emme olisi kuolleita, emme ole kuolleita, ja sitten yhtäkkiä on kuollut monia ihmisiä! Ne, jotka ovat vielä elossa, tietävät, ettei sillä ole väliä, mitä he ajattelevat tai sanovat nyt. On liian myöhäistä.

**************************

Atomionnettomuuksissa mikä on toisille onnea, on toisille katastrofi. Merituuli Fukushiman ydinsulamisen ensimmäisten viikkojen aikana on vienyt valtavia määriä radioaktiivisia hiukkasia kohti Amerikan rannikkoa. Voimme sanoa, että Tepco oli onnekas, sillä jos kaikki radioaktiiviset pilvet pääsisivät maihin, Tepcon olisi todella vaikea nostaa säteilyrajoja satoja kertoja, jotta japanilaiset olisivat jälleen turvassa.

Silentium livoris (Haitallinen hiljaisuus)

Taistelussa ydinvoimaa kannattavien ja ydinasevastaisten ryhmien kanssa en koskaan ottanut minkäänlaista puolta, koska ajattelin aina, että toisella puolella on liikaa politiikkaa ja rahaa ja toisaalta liikaa tuhoa ja synkkää hysteriaa. He sen sen, kun Fukushimanit nousivat ilmaan, on kaikille reaktorille, että tämä ei saa vain ydinvoimaa kannattavien ja vastustavien ryhmien liiketoimintaa, sen on tarkoitettu kaikille asialle. Vaakalaudalla on lajimme selviytyminen ei eikä vähempää. Koko paradigma ydinvoimaa kannattavien ja vastustavien ihmisten keskustelussa on menneisyydessä. Ehkä syy tähän Fukushiman mediakatkoihin on se, että ydinalan ammattilaiset eivät voi sanoa mitään ilman, että eivät saa ihmiset nauramaan tai suuttumaan.

P.S. Silentium livoris on Senecan kuvaama erityinen hiljaisuus, jota johtavat ja vaikutusvaltaiset elitistit jättävät huomiotta ja tukahduttavat totuuden.

venäläinen ruletti

Kiovan syöpäsairaalat ovat niin täynnä, että en voi olla ajattelematta, että me kaikki pelaamme nyt venäläistä rulettia. Mitä lähempänä reaktoria elät, sitä enemmän luoteja sinulla on aseessasi.

Haaveilua

Ehkä tämä häpeällinen Fukushiman uutisointi on vain päämedian taidokasta näytelmää valmistaakseen meitä siihen, mitä on jo tapahtunut? He pitävät tästä lääkäristä, joka ei uskaltanut kertoa äskettäin heränneelle potilaalle kadonneesta raajasta, ja me olemme kuin tämä potilas, joka vielä pian amputaation jälkeen tuntee raajansa.

Havainnollistaakseni, mitä tarkoitan, kerron sinulle tarinan. Muutama vuosi sitten menin ystäväni kanssa yhteen Tšernobylin kummituskaupungeista tuomaan apua puolelle tusinalle paikalliselle, joka vielä asuu kaupungissa. Eräs vanha mies, entinen puuseppä, jonka luona yöpyimme, halusi antaa meille kierroksen ympäri kaupunkiaan, joten lähdimme autoretkelle. Osoittaen puoliksi rappeutuneita rakenteita vanha mies sanoo - se on avioliittorekisteritoimisto, jossa menin naimisiin vaimoni kanssa... katso, oikealla on ravintola, jossa vietimme hääjuhlia. Vasemmalla on sairaala, johon rakensin kaikki ovet ja ikkunat... vanha mies jatkaa meille suihkulähteiden kertomista ja ystäväni kuiskaa korvaani - En näe suihkulähteitä tai ravintoloita, näen vain raunioita. Tämä kaupunki on yhtä kuollut kuin farao Ramses II. Paikallinen mies kertoo tehtaista ja leipomoista ja uskovansa ihmisten palaavan tähän kaupunkiin ja rakentavan sen uudelleen. Hänestä menneisyys näyttää valoisalta ja tulevaisuus valoisalta ja nykyisyys on vain väliaikainen hämmennys.

**************************

Tänään olen lukenut uutisia Tepcon presidentti kertoi toimittajille, että Fukushima oli varoitus maailmalle.... loppuosa haastattelusta oli vain turhaa puhetta, joka ei ole ajan arvoista. En henkilökohtaisesti usko, että Fukushima on varoitus. Oppituntimme olisi pitänyt ottaa opiksi huhtikuussa 1986. Atomilaitosten epäonnistumisaste on selvä ja menee huonosta pahempaan. Jos toimenpiteisiin ei ryhdytä, tämä epäonnistumisprosentti vain pahenee monista eri syistä. Jos he eivät pysty korjaamaan tätä tieteellisen ja teollisen kehityksen huipulla, niin muutaman vuosikymmenen tai vuosisatojen kuluessa monet sulavat ja sulavat ympäri planeettaa levittäytyneiden koriumien läpi. resursseja ei ole tarpeeksi eikä niitä tule olemaan paljon. fyysisesti kykenevät ihmiset jäivät huolehtimaan niiden korjaamisesta.. kutsuvatko he edelleen ydinonnettomuuksia varoitukseksi maailmalle?

**************************

Kerroin jo, että ukrainaksi "Cherno" tarkoittaa mustaa ja "byl" tarkoittaa kipua (syövän kuvaus). Nykyään esiintyvä syövän puhkeaminen näyttää olevan samanlainen kuin keskiajan rutto. Kun 1300-luvulla Black Death pyyhkäisi Euroopan halki, se tappoi sata tai kaksisataa miljoonaa ihmistä. Ihmiset syyttivät noitia, huoraa, harhaoppisia jopa mustia kissoja... joskus polttivat heidät elävältä tuleen. Kun he paahtivat: "Syö, juo ja ole iloinen huomisesta, me kuolemme." Nykyään tiedämme, että se ei ole noidien, huorien tai kissojen vika. Korkealla paikalla olevien miesten ahneus ja typeryys tekevät tästä vanhasta maljasta taas sopivan.

**************************

Näin tänään uutisissa, että Tyynellämerellä tapahtuu jotain hyvin outoa; Merieläimet toimivat oudosti, lajit ilmestyvät sinne, missä niitä harvoin nähdään. Ennennäkemätön merieläinten keskittyminen lähellä rannikkoa Kaliforniassa... jne. No, näyttää siltä, ​​että merieläimet siirtyvät pois tai pakenevat jotakin mahdollisesti heille hengenvaarallista, kun taas ihmiset asuttavat saastuneita kaupunkeja, kunnes he kuolevat pois. Tässä tilanteessa me ihmiset näytämme olevan tyhmempiä kuin kalat. Se johtuu siitä, että meriolennot noudattavat luonnollista itsesuojeluvaistoaan ja me ihmiset päätämme seurata johtajiamme...

Selibaatin oireyhtymä

The Guardian julkaisi artikkelin "Miksi nuoret Japanissa ovat lopettaneet seksin". Mielenkiintoisia tilastoja. Siinä sanotaan, että nykyään 45 % japanilaisista 16–24-vuotiaista naisista "ei ole kiinnostunut tai halveksi seksuaalista kontaktia". Uskon, että jos jokaisesta prefektuurista olisi tällaiset tilastot, oppisimme kuinka ydinlaskeuma tappaa seksuaalisen halun. Kun radioaktiiviset hiukkaset ovat ilmassa, ne, jotka ovat tervetulleita seksuaaliseen kontaktiin, maksavat kalliisti. Sinä vuonna suurin osa Kiovassa syntyneistä lapsista oli kuollut tai he olivat hyvin sairaita. Se oli menneiden sukupolvi.

He usein vertaavat Tshernobylia sotaan, mutta sodassa oli niin monia rakkaustarinoita. Elämän ollessa vaarassa sotilaat yrittivät siirtää geeninsä tulevaisuuteen, kun taas Tšernobyl ei tuottanut yhtään romanttista tai rakkaustarinaa, jonka tiedän, ja epäilen, että Fukushima koskaan tuottaa sellaista.

Ydinvoimaa tukevan propagandan vuoksi ihmiset eivät ehkä tiedä, mikä vaara heillä on, kun he tulevat raskaaksi laskeumahetkellä, mutta ihmiskeho tietää sen. Se tietää milloin on vaarassa kulkea haaksirikkoutunut genomi ja suojellakseen ihmiskuntaa rappeutumista vastaan, luonto varustaa ihmiset jonkinlaisilla reseptoreilla, jotka havaitsevat säteilyn ja jos tasot ovat vaarassa, niin seksuaaliset vaistot estetään, kopiointikykyä rajoitetaan ja jos genomi vaurioituu. tehdään kuin täydellinen sterilointi. Minusta on hämmästyttävää, kuinka armoton luojamme on kaikille evoluution epäonnistumisille.

**************************

Napsauta tätä nähdäksesi kartan, joka esittää Tšernobylin pakollisen ja vapaaehtoisen evakuointivyöhykkeen säteilytasoa, jota sovelletaan Fukushimasta Japanissa tapahtuvaan laskeumaan. Violetti on pakolliset tasot, vihreä vapaaehtoinen. Löysin tämän kartan netistä. Vertailin sitä moniin muihin karttoihin, se on melko tarkka.

Katso tätä karttaa ja katso kuvia verkkosivustollani, niin et tarvitse kristallipalloa nähdäksesi violetilla ja vihreällä merkittyjen alueiden tulevaisuuden. Tšernobylia monimutkaisempaa tekee siitä se, että Fukushiman ydinvoimala lähettää yötä päivää miljardeja curie-aineita, jotka laskeutuvat maahan ja valtamereen, ja säteilytasot kasvavat jatkuvasti. Tokio isännöi vuoden 2020 olympialaisia, mutta pelkään, että jos asiat jatkuvat tällä tavalla, kymmenet miljoonat Fukushiman ympärillä 200 kilometrin säteellä asuvat asukkaat jäävät tiedeyhteisön tutkittavaksi ja selvittäväksi vuoteen 2020 asti koeasua. En tiedä tuleeko olympialaisia ​​vai ei, tiedän vain, etteivät olympialaiset tule olemaan iloisia ja iloisia. Siitä tulee kuin häät suruhuoneessa.

***********************

Japani ottaa käyttöön valtiosalaisuuksia koskevan lain, joten ilmiantajia ja toimittajia voi nyt odottaa pitkiä vankilatuomioita, koska he ovat antaneet yleisölle todellista tietoa Fukushiman ydinonnettomuudesta. He määrittelevät sen mielipiteiden pakottamiseksi muille... he kutsuvat sitä terrorismiksi.

Niille, jotka seurasivat tätä alusta asti, haluan sanoa, että te olette olleet eturivin paikalla maan traagisimmassa näytöksessä, kerran voimakkaan maan demokraattisessa, demografisessa ja ympäristössä. Kesti alle 3 vuotta ennen kuin Japanin demokraattiset perustat putosivat kolmannen maailman maiden tasolle.. ja tämä on vasta alkua tarinalle, jossa ihmiset voivat vain sanoa, että se on huono tänään ja tulee olemaan huonompi huomenna, kunnes kaikista pahempi.

Tämä kaikki tekee Japanista ydinvoimateollisuuden ja sen sodan kaikenlaista elämää vastaan ​​maan päällä.

Maailman valtamediassa ei mainita tästä. He puhuvat vain äskettäin kuolleen Nelson Mandelan kuolemasta. Mandela on epäilemättä suuri mies, mutta heidän pitäisi ainakin mainita demokratian kuolema Japanissa.

................................................... ...

................................................... ...

................................................... ...

Tšernobylin metalliromun keräilijöiden ja 1800-luvun Klondike Gold Rush -kaivostyöntekijöiden välillä Alaskassa on yhtäläisyyksiä. He olivat samantyyppisiä miehiä. Kirjallisuudesta tiedämme, että alaskan kultakaivostyöntekijät olivat usein päämäärätietoisia, julmia juoppoja. Ainoa ero on, että Alaskassa he tappoivat toisiaan kullasta, mutta Tšernobylissä "kulta" tappaa heidät. Kissankulta!

Ote määräaikaisraportista Ukrainan nykytilanteesta 14. marraskuuta 2014

Selittääkseni, kuinka korruptoitunut Ukraina on, anna minun ajaa yksi esimerkki omasta elämästäni. Muutama vuosi sitten, minä, ystäväni Sveitsistä ja hänen poikaystävänsä menimme Tšernobylin alueelle. Meillä ei tietenkään ollut lupaa, joten jouduimme ohittamaan tarkastuspisteet. Ajoimme autolla ja sitten yhtäkkiä poliisi pysäytti meidät. Sanoin puhuvani ja pyysin ystäviä olemaan hiljaa, muuten poliisi hyökkää käsistä ja jaloista, varsinkin jos he näkevät sveitsiläisten matkustavan laittomasti Tšernobylin läpi. Olimme valmiit eroamaan 100 dollarin setelistä, kun ihme tapahtui, poliisi tuli luoksemme ja sanoi - mene, mene, mene, mene. Minä ja ystävät ymmärsimme, että ympärillä on oltava suurempia kaloja, jos poliisi päästää meidät menemään yrittämättä edes ottaa rahojamme. Ukrainassa jos poliisi ei ota rahaa, se johtuu vain siitä, että hänellä on tällä hetkellä kiire ottaa isompia lahjuksia... Se on sääntö, ei liioittelua tai mitään. Kuten vain upseeri sanoi, mene, mene, näimme ison kuorma-auton kulkevan ohi. Poliisi ilmeisesti suojeli heitä ja osoitti suuntaa. Luultavasti he harjoittivat ydinjätemateriaalien laitonta räjäyttämistä. Tämä on miljoonien dollarien bisnes... Kuka tarvitsee sinua sadan dollarin setelin?

Toinen Fukushiman vuosipäivä

Toinen vuosipäivä kului aivan kuin Japanissa ei olisi koskaan tapahtunut mitään. Ainoastaan ​​Fukusta tulleet uutiset koskivat radioaktiivisen veden vuotoja. Tämä uutinen näyttää hyväksyneen hallitusten hallitseman median. Ne saavat sen kuulostamaan siltä, ​​että he eivät onnistuneet suodattamaan vettä, joten vuotoja tapahtui. He haluavat meidän uskovan, että muutaman alkuaineen suodattaminen tekee suodatetusta vedestä turvallista. Totuus on, että ne suodattavat todennäköisesti vain alle 1 % vedestä, joka vuotaa tappavan kompleksin läpi, yli tai alta. Yli 99 % vedestä päätyy merisatamaan… päivästä toiseen. Miljoonia tonneja. Tappava virtaus, joka ei lopu koskaan. Epäilen, että ihmiset lopettavat sitä koskaan.

................................................... ...

Tepco myönsi tänään ensimmäistä kertaa, että polttoainetta ei enää ole reaktorissa. Heiltä kesti 4 vuotta julkaista tämän tärkeän tiedon. Kysymys nyt, jos polttoainetta ei ole reaktorissa, missä se on? Luulen, että saan vastauksen tähän valmistautumaan odottamaan vielä 4 vuotta.

................................................... ...

Vuoden 2015 lopussa Pariisissa pidettiin suuri kokous. Maailmanvallat ovat sopineet toimistaan ​​ilmaston lämpenemiseen liittyvissä asioissa. tämä vaatii kymmeniä uusia ydinreaktoreita, jotka rakennetaan joka vuosi tulevina vuosina... On hämmästyttävää, kuinka monet ihmiset kannattavat nyt atomiteknologiaa, koska he uskovat, että ydinvoimasta tuli pienempi paha. Jokainen, joka tekee sen, ei saa unohtaa sanoja, jotka Baltasar Gracian sanoi useita vuosisatoja sitten: 'Älä koskaan avaa ovea pienemmälle pahalle, sillä sen perässä väistämättä livahtaa sisään muita ja suurempia.

................................................................ ..

Tilastollisesti suuria ydinonnettomuuksia pitäisi tapahtua ainakin seitsemän vuoden välein. Jos onnettomuuksia ei tapahdu 25 vuoteen, ( Tšernobylin ja Fukushiman välillä) sitten ainakin useita muita ydinonnettomuudet ovat nyt myöhässä. Odota, että ne alkavat pudota kuin paha sade. On olemassa espanjalainen sananlasku "Mitä ei tapahdu a vuosi voi tapahtua hetkessä." Milloin on ydinhetkesi?

seuraava osa