elenafilatova.com

Suuriresoluutioiset Tšernobyl kuvat ja -videot


KUVAGALLERIA


KORKEARESOLUUTIOISTEN KUVIEN GALLERIA 1

KORKEARESOLUUTIOISTEN KUVIEN GALLERIA 2

KORKEARESOLUUTIOISTEN KUVIEN GALLERIA 3

ARCHIVE DOWNLOADABLE VIDEOS

video Valery Legasovista tutkimassa hohtavaa ydintätuhoutuneen reaktorin yllä lentävästä helikopterista, 10M, englanninkielinen tekstitys.


video "Aavekaupunki" 54 M mpeg -tiedosto. Laulu: "Hans and Dr.Beeker". Uniikkien videoiden kuvaaja Pripyatissa oli Michail Nazarenko, joka kuoli muutaman vuoden kuluessa onnettomuudesta.


video "Pripyatin viimeinen päivä" 18M mpeg -tiedosto.


Video puhdistustyöntekijöistä (bioroboteista) yksikön 3 katolla. Puhdistuksen viimeinen vaihe. Säteilytaso katolla oli 10 000-12 000 röntgeniä tunnissa. (2M wmv -tiedosto)


Video "Elefantin Jalasta" syvällä reaktori 4:n kellarissa. (3M wmv -tiedosto)


Video helikopterista, näyttää reaktorin pommitusta kemikaaleilla (5 M mpeg -tiedosto)


Video radioaktiivisesta kalustosta. Oma videoni ja kommentit, moottoripyörämatka keväällä 2002, 18 MB mpeg tiedosto


Video ensimmäisestä virallisesta tiedotuksesta joka koski onnettomuutta Neuvostoliiton kansallisella kanavalla iltauutisissa. Se tuli ulos huhtikuun 28. päivänä ja kesti melkein 14 sekuntia. (2,9 MB mpeg -tiedosto englanninkielisellä tekstityksellä)


Video "Riutunut Maa" 64 MB mpeg -tiedosto, automatkalta maaliskuussa 2006.


Jos joku haluaa nähdä miltä Chernie näyttää moottoripyörän takaistuimelta, klikkaa tästä ladataksesi 50MB mpeg videotiedoston. Tämä ei ole minun moottoripyöräni, jos se olisi, kuva liikkuisi paljon nopeampaa. Kappaleen nimi on "Mesmerism" (hypnoosi).


6 minuuttia pitkä versio filmistä "Ankarien Päivien Kronikka". Kameramies ja ohjaaja Vladimir Shevchenkon viimeinen video, hän onnistui kuvaamaan helikopterin murskautumassa reaktorin alueella. Kappaleen tekijä on Davydov Dimitrij, ja sen nimi on "Kielletty Hedelmä"

Klikkaa tästä ladataksesi filmin nimeltä "Balladi", 92 MB mpeg -tiedosto. Toinen nimi tälle videolle on "Salomon-Laulu" Elokuu, 2006

Klikkaa tästä ladataksesi video "Nuclear Flover", koko 45MB. Video koostettu Huhtikuussa 2007."


Alla on osat filmistä "Valery Legasovin kuoleman mysteeri", jokainen osa on 40-60 MB


osa1


osa2


osa3


osa4


osa5


osa6


osa7


osa8


osa9