De Griekse Eilanden
 Lesbos HOME
 Lesbos Hotels
 Lesbos Villa's
 Lesbos Reizen
 Lesbos Vogels
 Lesbos Geschiedenis
 Lesbos Kloosters
 Lesbos Plattegrond
 Onroerend Goed
 Lesbos Restaurants
 Sigri Museum
 Versteende Woud
 Naturistenstranden
 Lesbos Autoverhuur
 Lesbos Taxi
 Lesbos Foto Pagina
 Lesbos Dia-show
 Achladeri
 Agias Paraskevi
 Agiassos
 Agias Ermogenis
 Agios Fokas
 Agios Issidoros
 Agios Pavlos
 Agios Stefanos
 Agra
 Andissa
 Apothikes
 Aspro Potamos
 Charamida Beach
 Eftalou
 Faneromeni Beach
 Fteli Beach
 Gavathas
 Ipios
 Ipsimetopo
 Kagia Beach
 Kallonis
 Kampos Beach
 Kapi
 Karini
 Lisvori
 Loutra
 Mantamados
 Maragos Kaap
 Mesotopos
 Molyvos
 Moria (Aquaduct)
 Mitilini
 Nyfida
 Panagiouda
 Pelopi
 Perama
 Petra
 Pigadakia
 Pigi
 Pirgoi
 Plomari
 Polichnitos
 Polichnitos Hot Springs
 Pyrra
 Sigri
 Sikounta
 Skala Eressos
 Skala Kallonis
 Skala Mystegnon
 Skala Neon Kydonion
 Skala Polichnitos
 Skala Sikamineas
 Skalochori
 Skamioudi
 Skoutaros
 Stipsi
 Tavari
 Thermi
 Tsonia Beach
 Vassilika
 Vatera Beach
 Vrisa
Het dorp Pyrgi Thermi op het eiland Lesbos in Griekenland
Thermi, Lesbos Thermi, Lesbos Thermi, Lesbos Thermi, Lesbos

Pyrgi Thermi is een echt Grieks dorp 11 kilometer ten noorden van de oude stad Mytilini en 20 kilometer van de luchthaven van Lesbos. Behalve dat je er lekker kunt zwemmen en aan de uitstekende ouzo kunt nippen aan de terrasje aan het water, zijn er meer redenen om Pyrgi Thermi uit te kiezen voor je vakantie: ten eerste omdat het nog niet is bedorven door het moderne toerisme, en ten tweede om de archeolgische vondsten. Pyrgi Thermi bied je een unieke kans om een stukje geschiedenis te ontdekken.

Pyrgi betekent 'toren' in het Grieks en aan het einde van de 19e eeuw waren er 160 torens in dit gebied. Hier kun je er nog een aantal van deze traditionele lange hoge drie verdiepingen hoge gebouwen zien, die als zomerhuizen werden gebruikt door rijke Grieken en Ottomanen uit de stad Mytilini. Thermi is de naam van het gebied sinds de Romeinen er hun baden hebben gebouwd naast de hete bron, en Thermi transformeerden tot een vakantie resort. De godin Artemis, beschermvrouw van de hete bronnnen, werd hier aanbeden. Opgravingen op zoek naar haar tempel hebben restanten van thermale baden, een Romeinse weg en winkels blootgelegd. De tempel zelf is nog niet gevonden, maar wel vind je veel marmeren reliefs, teksten, en Ionische en Corintische zuilen in alle oude traditionele gebouwen van Pyrgi Thermi.

Pyrgi Thermi - Thermi, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel
Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel
Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel Thermi, Lesbos, Lesvos Inn Resort - Spa Hotel

Het Lesvos Inn Resort is gelegen in Thermi, in de buurt van de thermale baden en het St. Raphael's klooster. Dit mooie resort biedt comfortabele accommodatie met uitstekende spa-faciliteiten en voordelen zoals gratis draadloos internet en een parkeerplaats. Lesvos Inn geniet een prachtige locatie, omringd door de prachtige olijfgaarden van Thermi. Geniet van ruime en goed gepresenteerde kamers met moderne faciliteiten en prachtig uitzicht op de zee of olijfgaarden. Er is gratis draadloos internet in het hele hotel. Geniet van een geweldige start van de dag met een smakelijk ontbijt. Breng de dag door met het verkennen de prachtige omgeving en een bezoek aan de historische thermen, die dateren uit 1200 v.Chr. Genieten van de zon rond het zwembad of verwen uzelf met een professionele behandeling in de serene spa van Lesvos Inn. Na een ontspannende massage, behandeling van lichaam en geest en een rustgevend bubbelbad kunt u de sauna bezoeken. De haven van Mytilini is slechts 5 minuten van Lesvos Inn Resort en het vliegveld is op 15 minuten afstand gelegen. Er is gratis vervoer van het hotel naar de stad en van stad naar het hotel.

Check beschikbaarheid & prijzen en boek het Lesvos Inn Resort - klik hier


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional