Samos restaurants
 Samos naturistenstranden
 Samos autoverhuur
 Samos villa's
 Samos plattegrond
 Samos excursies
 Samos geschiedenis
 Samos foto-album
 Samos landschap
 Samos kloosters
 Samos museums
 Agia Matrona kerk
 De Kerkis berg
 Moni Megali Panagia
 Profitis Ilias
 Pythagoras grot
 De Hera tempel
 Agia Kyriaki
 Agios Ioannis Eleimonas
 Agios Konstantinos beach
 Ampelos 
 Ano Vathi 
 Avlakiabeach
 Balos Beach beach
 Chora 
 Drakei 
 End of the World beach
 Gagou beach beach
 Ireon beachexcavation
 Kallithea 
 Kampos church
 Kampos beach (zuiden) beach
 Karlovassi beach
 Kedros beachbeach
 Kerveli beach beach
 Klima beach beach
 Kokkari beach beach
 Kosmadei 
 Koumeradei 
 Koumeika beach beach
 Lemonakia beach beach
 Limnionas beach beach
 Manolates 
 Marathokampos 
 Messokampos beach beach
 Mili 
 Mourti beach beach
 Mykali beach beach
 Mytilini 
 Neochorio 
 Nikoloudes 
 Ormos beach beach
 Pagondas 
 Palaiokastro 
 Paleochori 
 Papa beach beach
 Pefkos beach beach
 Perri beach beach
 Pirgos church
 Potokaki beach beach
 Posidonio beach beach
 Potami beach beach
 Psilo Amos beach (west) beach
 Psilo Amos beach (oost) beach
 Pythagorion beachfort
 Sidera beach beach
 Spatharei 
 Svala beach beach
 Tris Ekklisies church
 Tsabou beach beach
 Tsamadou beach beach
 Vathi / Samos Town 
 Votsalakia beach
 Vourliotes 
Samos
De Griekse eilanden Samos HOME Samos hotels Samos stranden Bezienswaardigheden Samos reizen
Book hotels in Samos    Sunweb   Tui   Car Hire Greece    Aegean Airlines
Autoverhuur op Samos - Huur een auto op Samos - Samos Car Rentals - Rent a car on Samos
Kyklos car rental in Pythagorion Samos

Het eiland Samos is vrij groot en dus is het handig om een autootje of een brommer te huren. Voor een betrouwbare en goedkope autoverhuur raad ik het in Pythagorion gevestigde Samos Car Rentals aan (aardig, betrouwbaar, goede auto's). Ze zijn makkelijk te vinden en gevestigd in de hoofdstraat die vanaf de boulevard loopt. Het wordt gerund door mijn grote Vriendin Vivi die heel lang samen met haar man voor een ander autoverhuurbedrijf op het eiland Samos heeft gewerkt en nu haar eigen car rental is begonnen. Vivi (of Vief zoals ik haar noem) is een goudeerlijk, goedgemutst en spontaan mens en wat mij betreft ook een van de bezienswaardigheden van Pythagorion. Ze is volgens mij de goedkoopste op het eiland en alles is bij haar ook volledig verzekerd (dus geen eigen risico e.d. wat je soms bij andere autoverhuurbedrijven wel eens kan overkomen - dan staat dat gewoon met kleine Griekse lettertjes onder je kontrakt). Als je wilt kun je informeren wat voor soort auto ze eventueel voor je zouden kunnen reserveren in welke periode. Samos Car Rentals is het beste autoverhuurbedrijf op Samos, en dat kan ook niet anders met twee van die hardwerkende kanjers achter het roer. Vivi komt oorspronkelijk uit Nederland en is getrouwd met een Griek. Ze spreekt (natuurlijk) Nederlands en ook Engels, Duits en Grieks. Veel mensen komen speciaal bij haar een auto huren omdat ze zo aardig is en het is natuurlijk makkelijk dat ze Nederlands spreekt, want dan is de uitleg ook prettiger. Doe haar de groeten van Hans uit Amsterdam!

Stuur een e-mail naar autoverhuurbedrijf Samos Car Rentals op Samos om je wensen kenbaar te maken en te vragen wat het huren van je auto kost, of bel Samos Car Rentals Rent a Car +30-697 491 4638.

Op deze plattegrond kun je zien waar Samos Car Rentals autoverhuur is te vinden.

Plattergrond Samos Kyklos autoverhuur

Samos Car Rentals - Autoverhuur in Pythagorion op Samos

Samos Car Rentals Autoverhuur heeft alle soorten auto's, scooters en brommers om te huren in Pythagorion op Samos. Zelf let ik alleen maar op de kleur, want ik heb absoluut geen verstand van auto's, maar mijn reisgezel is een echte autofreak en hij leeft altijd op als hij achter het stuur van een auto kruipt, dus die kan het weten: hij werd er blij van. Samos Car Rentals autoverhuur heeft heeft goede verzekeringen en eerlijke prijzen. Je kunt je auto gratis laten bezorgen bij de luchthaven, de haven waar je aankomt of bij het hotel, maar je kunt hem ook op gaan halen. Dit autoverhuur bedrijf zit in de hoofdstraat die van de boulevard van Pythagorion loopt richting het strand van Pythagorion, de stad Vathy en de rest van het eiland. Je kunt de straat niet missen, en het is heel makkelijk te vinden. Vivi spreekt Nederlands en ook nog een aantal andere talen, dus je hoeft niet met handen en voeten uit te leggen wat je wilt en je weet waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras van het kontrakt dat je tekent als je een auto huurt. De service bij dit autoverhuurbedrijf is top en met een glimlach (en in ons geval met een bak echte koffie). Vivi runt het kantoor samen met haar man Vasilis en nog wat andere mensen. Vivi heeft ons een aantal leuke tips gegeven aan wat we op Samos met de auto konden gaan bekijken en wat interessant was, en ze heeft me mijn geheime Samos lokaties ontfutseld om aan anderen door te vertellen, schande!! hahaha.... Als je er een auto huurt krijg je trouwens ook een handig plattegrondje van Samos mee.

Onze Jeep Onze mooie nieuwe rode auto Het Samos Hotel in Vathi Auto van Kiklos Autoverhuur op Samos Plaatje met de auto
Een van de kantoren van Kiklos Autoverhuur op Samos Een van de kantoren van Kiklos Autoverhuur op Samos Vivi van Kiklos Autoverhuur op Samos met twee klanten Een van de kantoren van Kiklos Autoverhuur op Samos Een van de kantoren van Kiklos Autoverhuur op Samos

Als je wilt staat je auto al klaar op het vliegveld en kun je de auto daar ook weer achterlaten, dus je vakantie kan meteen beginnen. Er zijn allerlei soorten auto's te huur. Een jeep is bijvoorbeeld heerlijk als je de ongeplaveide weggetjes op wilt gaan. Afijn: je kunt alle stranden bijna wel bereiken met een Jeep. Maar het is natuurlijk afhankelijk van wat je allemaal wilt gaan doen. In ieder geval is er genoeg keuze. Soms huren we een Jeep, soms een gewone auto. Met zo'n gewone auto hadden we ooit tijdens een van onze tochtjes blijkbaar een van de bochten te scherp genomen op de weg naar beneden (in verband met misschien tegemoetkomend verkeer) en hadden we een aardige kras onderaan onze auto gekregen :(. Ik heb toen maar even met Vivi gebeld en zij zei dat als het op een gewone weg was gebeurd (dus niet op zo'n afgelegen pad met keien) het met dit soort auto's verzekerd is, en dat we het alleen even moesten melden als we hem afleverden. Er was namelijk géén eigen risico en alles was 100% verzekerd. Afijn, een paar dagen later was het alweer zover en hebben we de auto afgeleverd op het vliegveld, kras laten zien en dat was het. We hoefden niet eens iets in te vullen of wat dan ook. Op het vliegveld belde die man op het vliegveld even snel met Vivi en het was klaar. We waren lekker op tijd en nog net voor de bussen met de andere toeristen binnenkwamen stonden we in de rij voor een instapkaart (er vertrokken 2 vliegtuigen van Transavia vlak achter elkaar, en er was 1 rij voor, dus mazzel). Toch lekker dat je rond kunt rijden zonder je zorgen te maken. Vief, nog bedankt voor de koffie, de geweldige service, je vriendelijkheid en de goede zorgen. Je bent een toppertje en wat ons betreft de grootste kanjer van Pythagorion en omstreken :)!

Een van de kantoren van Kiklos Autoverhuur op Samos Auto van Kiklos Autoverhuur op Samos Auto van Kiklos Autoverhuur op Samos Auto van Kiklos Autoverhuur op Samos Auto van Kiklos Autoverhuur op Samos
Vivi van Samos Car Rentals Autoverhuur in Pythagorion
Samos autoverhuur

Hier nog een paar foto's van Vivi van het autoverhuurbedrijf Samos Car Rentals in Pythagorion. Zelf woont Vivi met Vasilis in het dorp Chora, net even buiten Pythagorion. Je herkent haar meteen aan de blonde lokken. Vivi heeft een gezellige babbel, wijze raad en leuke tips voor de bezoekers van Samos. Ze verhuren hier van alles: van eenvoudige auto's tot en met cabrio's, joekels van auto's (met 7 zitplaatsen) en Jeeps voor de moeilijke weggetjes (de zgn "dirttracks"). Alle kontrakten die je afsluit geven je een 100% dekking en er is een 24 uurs service.

In mei 2010 waren we voor de laatste keer op Samos (voorlopig) en natuurlijk gingen we weer even langs bij Vivi want we hadden natuurlijk een auto bij haar gehuurd. We hadden haar al even gezien op het vliegveld maar daarna nog even in Pythagorion op de koffie geweest. Het is nog steeds een heerlijk mens...en haar man Vassilis is ook een kanjer van de bovenste plank. Heeft ons nog getipt voor het beste ijs in het dorp (Orange, tegenover de taxistandplaats).

Samos autoverhuur

© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional