Samos restaurants
 Samos naturistenstranden
 Samos autoverhuur
 Samos villa's
 Samos plattegrond
 Samos excursies
 Samos geschiedenis
 Samos foto-album
 Samos landschap
 Samos kloosters
 Samos museums
 Agia Matrona kerk
 De Kerkis berg
 Moni Megali Panagia
 Profitis Ilias
 Pythagoras grot
 De Hera tempel
 Agia Kyriaki
 Agios Ioannis Eleimonas
 Agios Konstantinos beach
 Ampelos 
 Ano Vathi 
 Avlakiabeach
 Balos Beach beach
 Chora 
 Drakei 
 End of the World beach
 Gagou beach beach
 Ireon beachexcavation
 Kallithea 
 Kampos church
 Kampos beach (zuiden) beach
 Karlovassi beach
 Kedros beachbeach
 Kerveli beach beach
 Klima beach beach
 Kokkari beach beach
 Kosmadei 
 Koumeradei 
 Koumeika beach beach
 Lemonakia beach beach
 Limnionas beach beach
 Manolates 
 Marathokampos 
 Messokampos beach beach
 Mili 
 Mourti beach beach
 Mykali beach beach
 Mytilini 
 Neochorio 
 Nikoloudes 
 Ormos beach beach
 Pagondas 
 Palaiokastro 
 Paleochori 
 Papa beach beach
 Pefkos beach beach
 Perri beach beach
 Pirgos church
 Potokaki beach beach
 Posidonio beach beach
 Potami beach beach
 Psilo Amos beach (west) beach
 Psilo Amos beach (oost) beach
 Pythagorion beachfort
 Sidera beach beach
 Spatharei 
 Svala beach beach
 Tris Ekklisies church
 Tsabou beach beach
 Tsamadou beach beach
 Vathi / Samos Town 
 Votsalakia beach
 Vourliotes 
Samos
De Griekse eilanden Samos HOME Samos hotels Samos stranden Bezienswaardigheden Samos reizen
Book hotels in Samos    Sunweb   Tui   Car Hire Greece    Aegean Airlines
Het dorp en het strand van Avlakia op het eiland Samos in Griekenland
Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos
Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos

map Avlakia, Samos Agios Konstantinos, Kampos en Avlakia zijn drie kustdorpen in het noorden van Samos, laten we zeggen ongeveer in het midden van het eiland. Ze zijn een beetje ten westen van Kokkari. Het gebied rond deze dorpen is erg mooi en erg groen, en vooral achter Agios Konstantinos zijn hoge bomen (in het zogenaamde nachtegaalbos) te vinden. Er zijn geen echt goede stranden in de omgeving, tenzij je van steentjes houdt, want bijvoorbeeld Tsabou Beach in de buurt Avlakia is erg mooi (althans voor het oog). Tussen Agios Konstantinos en Kokkari zijn nog meer stranden, namelijk de stranden van Tsamadou en Lemonakia, en die zijn beter. In Agios Konstantinos, dat zich vooral uitstrekt langs de kust eerder dan in de achteruit land (het dorp is 1 kilometer lang), staan vele mooie oude huizen tussen de nieuwe en gerenoveerde. Het dorp is misschien wel aantrekkelijker dan je in eerste instantie zou denken als je het ziet vanaf de hoofdweg.

Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos
Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos Avlakia Samos

Avlakia (3 kilometer ten westen van Kokkari) is slechts een heel klein dorpje met een paar tavernes, een paar huizen en een paar kleine maar erg leuke kerken (een ervan was open). De grootste staat aan de rand van het dorpje. Het is een schilderachtig plaatsje. Je kunt in Avlakia ook een kamer huren. Het is gelegen tussen Agios Konstantinos en Kokkari, aan de noordkust van Samos. In Avlakia vind je twee kiezelstranden, en op een ervan staan enkele bomen, zodat je in de schaduw kan liggen. In het dorp is er een grote parkeerplaats voor de auto's. Als je over de weg van Avlakia naar Karlovassi rijdt en de eerste afslag neemt aan de rechterkant kom je terecht op een klein kiezelstrand waar je kunt liggen in naturisten stijl.

Hotel Avlakia - Avlakia beach op het eiland Samos in Griekenland
Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos
Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos Hotel Avlakia - Avlakia beach, Samos

Deze accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand. Hotel Avlakia ligt aan het strand en beschikt over een strandbar en accommodaties voorzien van airconditioning en met uitzicht op Egeďsche Zee. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Alle kamers en studio's van Hotel Avlakia zijn ruim. Elke kamer is voorzien van een televisie, een koelkastje en een waterkoker. Sommige hebben ook een balkon en een kitchenette met keukengerei.

Bij de 24-uursreceptie van Hotel Avlakia kunt u terecht om een auto te huren om het schilderachtige dorpje Kokkári met haar tavernes aan zee te ontdekken. U vindt Kokkári op 3 km afstand. De haven van Vathy ligt op 14 km en de luchthaven van Samos bevindt op 23 km afstand.

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Kokkari! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt. Stellen kunnen met name de locatie waarderen - ze gaven een score van 9,8 voor een reis voor twee. Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Kokkari! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

Check beschikbaarheid & prijzen en boek Hotel Avlakia op Samos - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional