Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today! 

Почитувани посетители,

Добредојдовте на веб страната на Општина Сопиште, во која ќе можете да читате за тековните активности во Општината во поглед на инфраструктурата, водоснабдувањето, комуналните дејности, спортот, културата, проектите кои ги спроведуваме и новите иницијативи во поглед на унапредување и подобрување на квалитетот на животот во општината.

Информирајте се за сите проекти кои ги спроведуваме и новите иницијативи во Општината. Општината е отворена за соработка со сите граѓани, невладини организации, институции и меѓународни организации.

Нашата цел е граѓанинот да биде слушнат, а проблемите во општината решени.

Ви посакувам пријатно дружење со содржините на веб страната на Општина Сопиште.


Градоначалник на општина Сопиште
Љубиша Јовановски

 
Општина Сопиште
тел/факс: (02) 274 3032
(02) 274 3031
~~~~~~~~~~~~~~~~
Советодавно Биро на Општина Сопиште
тел/факс:(02) 274 2292
~~~~~~~~~~~~~~~~
Еколошки Информативен Центар во Сопиште
тел/факс:

 

^ top ^

© 2003 Општина Сопиште, сите права задржани