Samos
De Griekse eilanden Samos INFO Samos hotels Samos stranden Samos dorpen Bezienswaardig Restaurants Samos reizen
Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach
SAMOS STRANDEN - KERVELLI BEACH

map Kerveli Beach, Samos Kerveli Beach is een rustig en klein kiezelstrand waar wat bomen staan voor degenen die in de schaduw willen liggen. Ook zijn hier parasols en ligbedjes te huur. Kerveli is de eerste plek waar de zon in Samos opkomt. Het strand is gelegen aan de oostkant van het eiland Samos aan het einde van een kronkelende weg. De zee loopt geleidelijk af en als je de zee een stukje inloopt wordt de bodem van de zee weer van zand in plaats van kiezels. Er is een taverne bij het strand om een drankje of iets te eten te halen en er is een mini-market.

Petra Mare Village op Samos - privé villa's in Kerveli
Samos, Petra Mare Villas Samos, Petra Mare Villas Samos, Petra Mare Villas Samos, Petra Mare Villas Samos, Petra Mare Villas

Petra Mare Village is gelegen op de heuvel van Kerveli, in Samos. Het complex beschikt over een tuin met ruime parkeergelegenheid, autoverhuur en een comfortabele woonkamer. Elke ruime villa in Petra Mare Village heeft een eigen gemeubileerde veranda met uitzicht op de zee en toegang tot de tuin. Alle kamers beschikken over een comfortabel ingerichte woonkamer en een moderne badkamer. De Petra Mare Village ligt op slechts 250 meter van de zee. Op slechts 500 meter van het hotel vindt u een supermarkt. Vathi en de luchthaven liggen op 9 km afstand.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Petra Mare Village op Samos - klik hier.

Nafsika Villas in Kerveli Beach op Samos in Griekenland
Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach
Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach Samos, Nafsika Villas Kerveli Beach

Nafsika Villas ligt in de heuvels van Kerveli in Samos, in een prachtige omgeving met veel groen en de zee. Het beschikt over een privéstrand, een tuin en een zitkamer. Nafsika Villas biedt ruime studio's, appartementen en maisonnettes met een veranda met uitzicht op zee. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Nafsika Villas verhuurt ook auto's. Er is ook gratis eigen parkeergelegenheid beschikbaar.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Nasfika Villas op Samos - klik hier.

Kerveli Village Hotel op Samos
Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach
Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach Samos, Kerveli beach

Het hotel ligt aan de oostkust van Somos, aan een baai die de ongerepte schoonheid van Kerveli weerspiegelt. Volgens overlevering is dit de eerste plaats waar de zon het Griekse eiland aandoet in de ochtend. Het hotel is uitgevoerd in een bouwstijl die kenmerkend is voor het eiland. Getuige de uitstekende ligging en het prachtige interieur heeft men veel aandacht aan de details besteed. De 62 kamers zijn verdeeld over verschillende "huizen" te midden van cipressen, olijfbomen en prachtige tuinen. Desalniettemin ademt het de sfeer uit van een kustplaats die u naar het kristalheldere water van de Egeďsche Zee doet verlangen.

Alle kamers zijn in 2003 gerenoveerd en hebben een badkamer, balkon, koelkast, airconditioning en een kluisje. Het hotel ligt aan de baai en bijna alle kamers hebben uitzicht op zee. Er is een zwembad, een kinderspeelplaats en een restaurant. Drie keer per dag (m.u.v. zondag) is er een shuttle service naar Samos Stad.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Kerveli Village Hotel op Samos - klik hier.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional