Nyheter

2000-06-17 Tekniska problem på hemsidan!

Vi på redaktionen har haft ett smärre tekniskt problem som har förhindrat uppdatering. Problemet är nu återgärdat och ni kommer att kunna finna matchrapporter från de spelade matcherna här inom snarast.


2001-02-10 Klart med ny tränare

Det är nu klart att Hooks IF får en ny tränare inför säsongen 2001. Efter det att karl-Olof Wallensten avsade sig uppgiften efter säsongen 2000 stod klubben utan tränare och det spekulerades kraftigt i Hok om vem som skulle ta över posten, men det är nu alltså klart att det blir Sören Ståhlgren, med meriter som tränare från högre divisioner tar över som tränare. Från spelarhåll välkommnas detta nya ansikte i klubben och förhoppningsvis skall han leda Hook till framgångar i Serien år 2001.

2000-05-31 Bottennapp av andralaget!

Hook 2 förlorade på Onsdagen hemma mot Månsarp med hela 6-0. Hook 2 missade därmed chansen att gå upp i serieledning.
Mer info om Bottnaryds IF - Hooks IF

2000-05-31 Säker seger för HIF

Hook vann säker med 4-2 borta mot Bottnaryd på Tisdagen. Hook stabiliserade sig därmed i toppskicktet i serien.
Mer info om Bottnaryds IF - Hooks IF

2000-05-24 Tung förlust för Hook

Hook förlorade hemma mot lokalkonkurrenten Malmbäck med 2-0.
Mer info om Hook - Malmbäck

2000-05-24 Andra raka segern för Hooks andralag

Hooks andralag vann en jämn bortamatch mot serieledande Kulltorp med siffrorna 4-2.
Mer info om Kulltorp - Hook

2000-05-23 Hook fortsätter att imponera

Hook som för tillfället är i mycket god form slog relativt enkelt lokalkonkurrenten Klevshult med klara 4-0.
Mer info om Klevshult - Hook


2000-05-14 Ännu en seger för Hook

På Lördagen mötte Hooks IF upp bottenlaget Gustav Adolf hemma på Lindevallen. Hook vann med 3-0 (1-0) trots att man inte gjorde en speciellt bra match. Målen gjordes av Fredrik Larsson, 2, och Mikael Karlsson, 1. Detta gjorde att Hook lade sig på en tredje plats i tabellen och man är hittills utan förlust.
Mer info om Hooks IF - Gustav Adolf
Tabellen

2000-05-11 Rösta fram HIF cd'n

Nu finns en ny omröstning på sidan. I och med att HIF byter ljudanläggning, tycker vi på redaktionen med flera att det även kan vara dax att byta ut musiken inför hemmamatcherna. Därför har vi nu startat en omröstning på sidan där besökarna kan lämna sina förslag.
RÖSTA HÄR

2000-05-06 Kämpaseger för Hook

Hook och Wallgårda möttes på Wallgårdas hemmaplan på fredagskvällen. Matchen blev jämn och tuff men Hook lyckades ta med sig tre poäng hem till Hok via en 1-0 seger.
Mer info om Hooks IF- IK Wallgårda

2000-04-29 Oavgjort i seriepremiären

Hook och Forserum spelade en mycket jämn match som slutade 2-2. Bägge målen insparkade av dagens bäste spelare Markus Jalmgren.
Mer info om Hooks IF- Forserum IF

2000-04-25 Seger i genrepet inför seriestarten

Hook vann välförtjänt med 3-1 över Forsheda på Annandagen. Halvtids siffrorna var 2-0 och bäst i Hook denna dag var Mats Gustavsson.
Mer info om Hooks IF- Forsheda IF

2000-04-20 Oavgjort i derbyt mot WIK

På Onsadegn var det derby på Lindevallen, HIF - WIK. Matchen var jämn och den slutade 2-2 efter halvtidsledning med 1-0 för Hook. Bäst i Hook denna dag var Mattias Gustafsson.
Mer info om Hooks IF- Waggeryds IK

2000-04-17 Bra spel trots 6-1 förlust

Under helgen var Hooks IF på träningsläger i Hässleholm. Under lägret spelade Hook en match mot Oxelesunds IF som förra året trillade ur div. III. Det blev 6-1 förlust men Hook stod upp förvånasvärt bra och gjorde en klart godkänd match. Bästa spelare i Hook var målvakten Kent Ceder som visade varför han tidigare spelat i div. II.
Mer info om Hooks IF- Oxelesunds IF

2000-04-13 Vinst för b-laget

På Onsdagen mötte Hooks IFs B-lag upp Sävsjös Juniorlag i en träningsmatch på bortaplan. Hook vann med 6-2 efter 4-0 i halvtid. Matchens lirare blev Markus Jalmgren som gjorde 4 mål.
Mer info om Sävsjö FF U- Hooks IF B

2000-04-12 Ännu mer statistik på Hif-sidan

Nu finns hela 3 sidor med statistik från Hifs träningsmatcher upplagda på hemsidan. Statistiken är sammanställd av den statistikgalne Håkan Borgmark.
Här hittar du statistiken

2000-04-10 Ännu en smärtsam förlust för de blåvita

På Söndagen mötte Hooks IF Annebergs IF hemma på Lindevallens grusplan. Ännu en gång denna säsong led HIF ett stort nederlag. Man förlorade med hela 8-2 efter 2-2 i halvtid.
Mer info om Hooks IF - Annebergs IF

2000-04-02 Brakförlust för HIF!

På Lördagen mötte Hooks IF Barnarps IF hemma på Lindevallens grusplan. Det blev storförlust med 0-5 för Hook vilket inte bådar gott inför säsongen då de båda återfinns i samma serie.
Mer info om Hooks IF - Barnarps IF

2000-03-27 Vinst för de blåvita

På Söndagen gästade Hooks IF Malmbäck. Utgången av mötet var 7-5 i favör för de våras. Matchens lirare var Tomas Gustavsson med 2 mål och 2 assist.
Mer info om Malmbäcks IF - Hooks IF

2000-03-20 Dubbelt nederlag med 0-2

I helgen led såväl herr som dam-seniorerna nederlag hemma på Lindevallen. Herrarna förlorade med 2-0 mot Ohsbruk och damerna med 2-0 mot Stensjön.
Mer info om Hooks IF - Ohsbruk

2000-03-15 Sidan åter i funktion

På grund av tekniska fel har redaktionen under de senaste veckorna inte kunnat administrera sidan. Detta har lett till att inga referat från matcher m.m. dykt upp på sidan. Detta är det emellertid slut på nu, nu är sidan i funktion och vi har försäkrat oss om att detta fel inte kommer inträffa igen. Inom några få dagar kommer ni kunna hitta referat från matchen Hooks IF - Stockaryd den 11/3 och inför matchen mot Ohsbruk nu på Lördag.

 

2000-02-22 Lars Borgmark Utlånad

Enligt initierade källor är Hooks IF:s tunge center Lars Borgmark på väg att lånas ut till Lunds SK. Lånet avser enligt våra källor gälla vår och höst med möjlighet att gälla för speciella matcher under sommaren. Han har nyligen setts nere vid träningsanläggningen och medverkat på träningar med seniortruppen. Lars Borgmark som har haft svårt att hålla en ordinarie plats i startelven i Hook, delvis pga att han bor stora delar av året i Lund, försöker nu genom detta lån få lite mer speltid. - Jag satsar stenhårt på att komma i form inför sommaren för att slå mig in i Hooks IF under sommaren, säger Lars Borgmark. Han väljer dock att inte kommentera våra uppgifter om att övergångssummor i storleken en back blandad läsk skulle förekomma, men han säger ju att det går ju inte förneka att LSK har större resurser än HIF. Nu återstår det bara att se om han kan slå sig in i div 5 laget Lunds SK.

2000-02-21 WIK Cupen

I helgen spelade HIF sin andra och sista inomhuscup för året. Tyvärr nådde laget inte heller denna gång några större framgångar. I gruppspelet mötte man Skillingaryd, Vrigstad och Månsarp, samtliga klubbar tillhörande högre divisioner än Hooks IF. Spelet inleddes mot Skillingaryd där Hook förlorade med hela 5-0. I de andra två gruppspelsmatcherna gick det dock bättre för Hook, 0-1 mot Vrigstad får ses som ett hyfsat resultat och 0-0 mot Månsarp är bra. Dock är det under all kritik att laget inte kunde göra ett enda mål på tre matcher trots ett par mycket bra lägen.