Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Daniel Ljungberg, Mattias Vilhelmsson, Mattias Klinth, Martin Karlsson

Markus Jalmgren, Anders Sjöland

Avb.
Stefan Robertsson Jakob Robertsson
Kulltorp började matchen bättre och hade kommandot över händelserna i första halvleken. Hook lyckades dock ta ledningen då Mattias Vilhelmsson med snygg mottagning lyckades komma igenom försvar för att säkert avsluta i mål. Kulltorp kvitterade efter en försvarsmiss från Hookförsvaret när man släppte markeringen på en frispark.
Ställningen i halvtid var 1-1.
Under andra halvlek böljade spelet fram och tillbaka. Kulltorp lyckades ta ledningen efter strul framför Hook målet som ledde fram till att en Kulltorp spelare fick öppet mål som enkelt kunde lägga in bollen. Hemma spelarna började nu att bevaka ledningen men detta fungerade inte då Mattias Vilhelmsson ensam med målvakten chippade in kvitteringen. Kulltorp spelarna såg nu nervösa ut och Mattias Klinth kunde ge Hook ledningen då ett felriktat inlägg från hans fot missades av målvakten och därmed gick rakt in i mål. 2-4 målet gjorde Martin Karlsson efter att en hemma spelare slagit en galen passning till Martin som kunde ta emot bollen på straffområdsgränsen och själv med målvakten säkert la in bollen.
Hook kunde efter detta enkelt bevaka ledning de kvarstående 10 minuterna.
Bästa spelare i dagens Hook var Markus Jalmgren, beröm även till målvakten Håkan Borgmark och Joakim Kimmehed.