Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Måndagen den 24/4 tog Hooks IF emot Forsheda för den sista träningsmatachen innan seriestarten.

Niklas Hedman, Mattias Gustavsson, Fredrik Fridlund, Håkan Borgmark

Mats Gustavsson, Tomas Gustavsson, Erik Rydell, Markus Jalmgren

Mikael Karlsson, Magnus Rydstedt

Avb. Martin Karlsson, Mattias Klinth, Fredrik Larsson

Laguppställningen denna matchen gav en försmak på hur laget kommer att se ut i seriepremiären. Hook tog kontrollen över händelserna från start. Ganska snabbt tog Hook ledningen då motståndarlagets målvakt gjorde en dålig undanrensning som snappades upp av den alerte Tomas "lillkisen" Gustavsson som lyfte in 1-0 med en vänster bredsida. 2-0 målet kom efter en lång utspark från den rutinerade Kent Ceder som hittade den snabbe vänsterbreddaren Markus Jalmgren, som inte tvekade en sekund utan klippte till bollen för kung och fosterland. Skottet var så hårt att målvakten inte klarade att hålla den utanför mållinjen. Forsheda jämnade ut spelet något i andra halvlek, och lyckades reducera när det var en 20 minuter kvar. Kort därefter fick de även chansen att kvittera då Kent Ceder sprang ner en forward i straffområdet. Forsheda förmådde inte utnyttja straffen och istället bjöd de på en riktig ballongboll. Mikael Karlsson lyckades avgöra matchen med en slängnick efter inlägg från den för dagen mycket lyckade Mats Gustavsson. Bäste spelare i Hook var den tidigare nämnde Mats Gustavsson. Även Tomas Gustavsson och Markus Jalmgren får beröm.