Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Onsdagen den 12/4 spelade Hooks IFs B-lag borta mot Sävsjö FFs Juniorlag på Sävsjös grusplan med en

Magnus Rydstedt, Fredrik Larsson, Fredrik Fridlund, Martin Karlsson

Daniel Ljungberg, Tomas Gustavsson, Erik Rydell, Anders Sjöland

Joakim Kimmehed, MArkus Jalmgren

Avb. Bengt Karlsson, Fredrik Elgh
HIF kom till start med ett starkt b-lag med flera a-lagsspelare på plan. Hook förde spelet totalt i första halvlek och gjorde fyra mål i denna halvlek. Man kunde dock haft både 5, 6 och 7 - 0 om man utnyttjat sina chanser till fullo. Sävjö var numret för litet och Hookspelarna verkade ovanligt inspirerade inför denna B-lagsmatch. I andra halvlek släppte Hook upp Sävsjö något i planen och därmed kom också målen. Resultatet i andra halvlek blev 2-2 efter två mål från Hooks bäste spelare för dagen, Markus Jalmgren. Slutresultatet blev alltså 6-2 med fördel för Hook. Det går flera säsonger tillbaks för att hitta en så stor B-lags seger, vilket bådar gott inför säsongen. Bäst i Hook var Markus Jalmgren men även Fredrik Fridlund, Erik Rydell och Tomas Gustavsson förtjänar beröm för sina insatser.