Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Mats Gustavsson, Tomas Gustavsson, Erik Rydell, Markus Jalmgren

Mikael Karlsson, Fredrik Larsson

Avb.
Tommy Robertsson Martin Karlsson
Hook tog direkt i matchinledningen kontrollen över händelserna på planen. Men det var nära att Klevshult lyckades ta ledningen då man stack upp i en kontring som var nära att resultera i ett mål.
Hook tog istället snart efter detta ledningen då Tomas Gustavsson hittade en friställd Markus "Jalle" Jalmgren som enkelt kunde nicka in bollen vid bortre stolpen. 0-2 kom efter ett inlägg från Markus Jalmgren som Fredrik Larsson elegant lyfte in i bortre krysset. 0-3 kom då Mats Gustavsson nickade in ett inlägg från Fredrik Larsson som hade rundat målvakten. 0-3 var ställningen i halvtid. Första halvleken får ses sosm en av de bästa som Hook har gjort på de senaste åren.
Andra halvlek blev en lugn tillställning då Hook kontrollerade matchen med järnhand. Det enda positiva som hände i andra halvek var då Fredrik Larsson enkelt placerade in ett lågt högerskott i målvaktens vänstra hörn.
Matchenslirare var Tomas Gustavsson som var kungen av mitten på planen. Beröm även till Fredrik Larsson och Magnus Rydstedt.