Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Bottnaryds IF – Hooks IF 2 – 4 ( 1 – 2 )

Joakim Kimmehed
Martin Karlsson

Målskyttar: Markus Jalmgren, Tomas Gustavsson, Erik Rydell, Mats Gustavsson

Varningar: Fredrik Larsson, Mats Gustavsson

Hook inledde matchen bäst och tog ledningen efter en 15-20 minuter genom Markus Jalmgren brilliant framspelad av Tomas Gustavsson. Hook fortsatte att skapa chanser men när Hook flyttade upp laget så kunde Bottnaryd skapa ett par farliga kontringar. Bottnaryd kvitterade Hooks ledning efter en situation då Hookspelarna inte lyckades rensa undan bollen i eget straffområde.
Hook höjde då tempot och lyckades göra 1-2 innan halvtid, då Tomas Gustavsson tog emot ett långt inkast från Markus Jalmgren och satte bollen i nätmaskorna. Under den sista kvarten tog Bottnaryd tag i spelet och lyckades pressa tillbaka Hookspelarna som dock klarade att freda sitt mål.
Andra halvlek började olyckligt för Hook då Bottnaryd efter redan 40 sekunder återigen kunde kvittera. Nu tog bortalaget över spelet fullständigt och pressade på Bottnaryd med hela laget. Detta gav utdelning då Hook efter en kvart av den andra halvleken tog ledningen med 3-2 på frispark inslagen av Erik Rydell.
Ytterligare några minuter in i matchen fick Hook en straff, detta när Markus Jalmgren blev nedriven i straffområdet. Mattias Gustafsson hade dock inte marginalerna på sin sida då hans straff tog på stolpens högra insida och sedan ut till målvakten. Hook dominerade totalt efter detta mål då Bottnaryd inte längre orkade stå emot, som resultat av detta lyckades Mats Gustavsson utöka Hooks ledning till 4-2 som stod sig till slutet. Bäst i Hook för dagen var Erik Rydell, beröm går även till Tomas Gustavsson och Markus Jalmgren.