Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Lördagen den 9 april tog Hooks IF emot Annebergs IF hemma på Lindevallens grusplan med en

Fredrik Larsson, Mattias Gustafsson, Fredrik Fridlund, Magnus Rydstedt

Niklas Hedman, Mats Gustavsson, Erik Rydell, Markus Jalmgren

Tomas Gustavsson, Mikael Karlsson

Avb. Martin Karlsson, Jonas Hedin, Daniel Ljungberg, Mattias Klinth
HIF kom till start med en i stort sett ordinarie startelva, då de sjukdomar och lindrigare skador som hindrade dem från start i föregående match var tillbaka. Anneberg inledde målskyttet med att göra 1-0. Efter det vände Hook med 2 snabba mål genom Markus Jalmgren och Mikael Karlsson efter förarbete av Tomas Gustavsson på båda målen. Innan halvtid hade Anneberg kvitterat Hooks ledning till 2-2 vilket då blev halvtidresultatet. I halvtid gjorde Hook ett antal byten och efter detta var Hooks spel som bortblåst, detta dock inte på grund av bytena utan p g a spelarnas loja inställning. Anneberg gjorde hela 6 mål i andra halvlek men detta kan inte kan läggas Hooks målvakt till last då han inte fick tillräcklig hjälp av övriga Hookspelare på planen. I början av andra halvlek förvisades Hooks forward Mikael Karlsson av efter en kontrovers med domaren, Hook fick dock plocka inen ersättare efter överenskommelse. I Mikael Karlsson fall kan en avstängning vara att vänta. Bäst i ett oinspirerat Hook denna dag var Markus Jalmgren som med sin arbetskapacitet och inställning var det enda glädjeämnet i Hook. Nu gäller det att Hookspelarna laddar batterierna inför seriepremiären då det måste till helt andra takter om man skall kunna hävda sig i denna tuffa serie man är i. Träningslägret kommer mer lägligt än någonsin då man får en extra chans att spela ihop laget och tända till inför serien.