Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
IK Wallgårda - Hooks IF 0-1

Fredagen den 5 maj tog IK Wallgårda emot Hooks IF på en klart godkänd fotbollsplan. Favoritskapet denna dag bars av Hook efter den inledande 2-2 matchen mot de stora seriefavoriterna Forserum medans Wallgårda åkte på storstryk det tippade topplaget Barnarp med 9-0.

Joakim Kimmehed Martin Karlsson
Matchen inleddes i ett lågt tempo och Hook hade ett lite spelövertag genom sina mer kreativa spelare. Hook skapade många skottlägen men hade svårt att få bollen på mål. Wallgårda hade ett par farliga kontringar som frambringades av starkt närkampsspel från deras sida. Första halvlek visade inte upp mycket ordnat spel då det blev mycket långbollar och långa spelavbrott.
Under början av andra halvlek började Hook att ta ett allt fastare grepp om matchen och detta resulterade i 1-0 målet på nick av Mattias Gustavsson efter en hörna från Niklas Hedman. Efter detta målet blev Hook lite försiktigare och Wallgårda tilläts att flytta fram positionerna. Under den sista kvarten hade Wallgårda ett ganska hårt tryck mot Hook målet, men Hookspelarna lyckades försvara sig med ett bra målvakts- och försvarsspel. Alla Hookspelarna kämpade bra i denna match och förtjänar beröm. Utnämning som bästa spelar i Hok går till mittbacken och målskytten Mattias Gustavsson, tätt utmanad av den mycket bra spelande målvakten Kent Ceder.
Till sist vill vi på redaktionen ge beröm åt domaren för en god insats.