Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
***Fallin´***

"..The places, they´re are all the same without you.."

Paikkoja, jossa tapahtui jotain merkittävää suhteen kannalta =).

Buffyn kodin kellari: Ensimmäinen suudelma.

Sunnydale High School´n siivuoskaappi: Lisää suudelmia.

Sunnydale High School´n kemianluokka: Xander ja Amy tekivät rakkaustaian Cordelian jätettyä Xanderin.

Sunnydale High School yleensä: Mm. Heidän suhteensa paljastui, kun he suutelivat kirjastossa kirjahyllyn takana ja Xanderin paras ystävä Willow yllätti heidät sieltä. Xander&Cordy palasivat myös koulussa takaisin yhteen, kun he olivat erossa Cordyn ystävien takia. Ja tietenkin koulussa he mollasivat toisiaan suhteen jälkeen.

The Bronze aka Sunnydalen teinihelvetti: Xander antoi Cordelialle sydänriipuksen ystävänpäivälahjaksi, jonka jälkeen Cordelia jätti Xanderin. Hengailupaikka.

The Point aka Sunnydalen nuorison kuhertelupaikka: Cordy ja Xander olivat tekemässä täällä asioita, joita Cordelia ei voi kertoa isälleen, kun ihmissusi hyökkäsi heidän kimppuun. [Myöhemmin ihmissusi paljastui Willow´n poikaystävä Oziksi]

Buffyn kodin kellari : Rakkaustaian vallassa olevat naiset melkein listivät Cordyn&Xanderin täällä. Ja Cordelia tajuaa, että Xander teki taian hänen vuokseen, vaikka se menikin pahasti pieleen =)..

Hautausmaa : Xander ja Cordy olivat olleet erossa koko kesäloman ja loman jälkeen heidän välinsä olivat viileät. Pari palasi kuitenkin yhteen täällä, kun Cordelia oli syöttinä vampyyreille. Cordelian kimpussa oli vampyyri ja Xander syöksyi auttamaan. Ja taas he suutelivat =)..

Buffyn kodin olohuone: Kuhertelua Buffyn bileissä.

Joku ränsistynyt talo Sunnydalen metsässä: Cordy tunnustaa Buffylle rakastavansa Xanderia.

Cordelian kaappi Sunnydale High Schoolissa: Siellä oli kuvia Xanderista ja hänestä rannalta. Xander oli ilahtunut tästä, koska ei tiennyt olevansa "kaappimateriaalia".

Joku ränsistynyt tehdas jossain päin Sunnydalea: Cordy ja Oz lähtivät pelastamaan Xanderia ja Willow´ta, jotka Spike oli teljennyt tehtaaseen, mutta kun he saapuivat paikalle, he löysivät Willow´n & Xanderin suutelemasta.. Cordelia lähti juoksemaan pois, mutta portaat romahtivat ja Cordelia tippui alas ja lauta lävisti hänen vatsansa [hirveää.. =(..].

Sunnydalen sairaala: The end of story. Cordelia sanoi Xanderille, että ei halua nähdä tätä enää ikinä =(.

"..Take it back.. No, you can´t? You should have thought of that.. What´s inside of man, that goes so wrong?"

>Aloita tästä< Paikat Puheet Kuvat Kuvitelmaa Muistot Sekalaista Näyttelijät Vierailijoiden mietteet >Lopeta tähän< Etusivu