Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

"..Our memories. They can be inviting. But some are altogether mighty frightening.."

Ai miksi C&X kuuluvat yhteen? Syitähän on miljoona! Ja jos et usko sitä, lue vaikkapa alkuun nämä.
Syy 1: Tuo yläpuolella oleva kuva. Xander&Cordelia ovat niin ihanan vastarakastuneita Buffyn bileissä, että melkeinpä alkaa itkettää..

Syy 2: Cordysta paljastui toisenlainen puoli Xanderin takia. Cordelia jätti bimbot snobikaverinsa, koska nämä eivät hyväksyneet Xanderin ja Cordyn deittailua.

Syy 3: "Bewitched, Bothered and Bewildered"-jakso. Cordy kantaa kaulassaan Xanderin antamaa sydänriipusta, vaikka jätti Xanderin. Ja kun Xander tulee kysymään korua takaisin, Cordy valehtelee, että koru on kaapissa, sillä ei halua luopua siitä. Kun Xander tokaisee, että hän voi odottaa, Cordy avaa kaappinsa ja kamera kuvaa, kuinka Cordy ottaa kaulakorun pois kaulastaan kaapin oven takana ja katsoo sitä huokaillen.

Syy 4: Kun Cordelia luulee, että Xander on muuttunut kalaksi (or whatever vesipeto se olikaan), Cordelia sanoo, että he voivat vielä seurustella, ja lupaa hankkia vesileluja tälle =). Herttaista eikö..?!

Syy 5: "Anne"-jakso. Xander on innoissaan koulun alkamisesta, sillä hän näkee Cordelian. Pari ei ole nähnyt koko kesäloman aikana. Välit ovat aluksi viileät, mutta tunnelma kohoaa hautausmaalla, kun pari suutelee siellä.

Syy 6: "Dead Man´s Party"-jakso. Kun Buffy (HUOM. Buffy) kysyy Willow´lta, Ozilta, Xanderilta ja Cordylta mukaansa ulos, Xander sanoo, että ei voi lähteä, koska hänellä on velvollisuuksia (viittaa Cordeliaan).

Syy 7: Suhde joka etenee koulun siivuoskaapissa kuhertemalla, ei voi olla huono! Sehän on pelkkää tunteiden paloa :p..

Syy 8: Kun Cordy jätti Xanderin, Xander yritti saada tämän takaisin ja jätti jopa Cordyn puhelinvastaajaan 40 viestiä!

Syy 9: Suhteen jälkeen Xander oli hiukan mustasukkainen Wesleylle, kun Cordelia oli aivan lääpällään tähän.

Syy 10: Cordelian perheen menetettyä kaikki rahat hänen isänsä verosotkujen vuoksi, Cordelia työnskenteli vaatekaupassa pystyäkseen ostamaan itselleen mekon prom-juhliin. Cordelia ei kumminkaan saanut kerättyä kaikkia rahoja, mutta hänen yllätyksekseen Xander maksoikin mekon rahoilla, joilla hänen piti matkustaa ympäri Amerikkaa High Schoolin jälkeen.
Etusivu