Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


"And everything that you meant to me is written down the pages of my history, but it´s over now as far as I can see..Suddenly.."

Onko elämää suhteen jälkeen?

Cordelia löysi uuden ihastuksen kohteen melkein heti eron jälkeen, kun Wesley Wyndham-Pryce tuli Sunnydaleen Buffyn valvojaksi. Wesleykin ihastui Cordeliaan. Pari kävi myös muutamilla treffeillä ja Prom-juhlissa Wesley ja Cordy olivat yhdessä. Muutkin huomasivat parin ihastumisen ja laittoivat heidät mm. samaan ryhmään tutkimaan ennen Promeja helvetinkoiria =). Ja Xander oli mustasukkainen Wesleylle. Tunteet tosin viilenivät ensimmäisen suudelman jälkeen päättäjäispäivänä. Kummatkin jättivät Sunnydalen taakseen, mutta törmäsivät toisiinsa uudestaan Los Angelesissa Cordyn työskennellessä Angelin toimistossa Angel Investigationissa. Pari päätyi taas suutelemaan, tosin syynä oli tällä kertaa se, että Cordy yritti siirtää "näyt" Wesleylle. Se ei onnistunut, mutta suudelma kuulemma onnistui paremmin kuin viime kerralla. Nykyään Wesley toimii jo Angel Investigationsin johtajana ja Cordy&Wesley ovat vain erittäin hyviä ystäviä.

Cordyn liittyessä Angel Investigationiin, tämä tutustui puolidemoni Doyleen. Doyle ihastui heti Cordeliaan ja yritti pitää salassa sen, että hän on demoni. Cordy ei kumminkaan aluksi oikein lämminnyt Doylelle, vaikka Doyle hankkikin hänelle unelmakämpän. Vähän myöhemmin parin välillä alkoikin olla jotain ja kun Cordelialle selvisi, että Doyle on puolidemoni, hän otti sen hyvin vastaan. Valitettavasti Doyle kuoli pelastaessaan kansansa, mutta ennen kuolemaansa hän suuteli Cordya, ja juuri tuon suudelman ansiosta Cordelia saa näkyjä Korkeammilta Voimilta.

p>The Zeppo-jaksossa Xanderillehan sattui vaikka mitä ja tämä päätyikin sänkyyn Tappaja Faithin kanssa. Homman jälkeen tosin Faith vain tyrkkäsi Xanderin ulos ovesta ja Xander olikin vähän ymmällään. Myöhemmin Faithin tappaessa miehen, Xander tarjoutui menemään juttelemaan Faithin kanssa, koska heillä olisi yhteys. Buffy tosin varoitteli Xanderia, että Faith ei ota miehiään oikein vakavasti. Xanderin mennessä Faithin asunnolle juttelemaan, Faith luuli tyämön haluavan lisää ja hän melkein kuristi Xanderin. Että sellainen loppu.


Faithin jälkeen Xanderille tuli uusi tuttavuus, kun Sunnydaleen muutti demoni-tyttönen Anyanka, joka kumminkin menetti demonivoimansa. Xander&Anya päätyivät yhdessä Promeihin, mutta Xanderilla taisi olla tylsää, kun Anya keskittyi kertomaan vain tekemistään kamalista teoistaan =).

S

P

O

I

L

A

A

V

A

A

!

Jenkeissä juuri nähdyssä Angelin 3.kauden päätösjaksossa Cordelia ja Angel tajuavat rakastavansa toisiaan, mutta saa nähdä miten käy.. Sillä periaattessahan Cordelian kanssa Angelilla on samat ongelmat kuin Buffyn kanssa.

Ja Xanderista&Anyasta tuli pari! He seurustelevat vieläkin Buffyn 6.kaudella ja melkein menivät naimisiinkin samalla kaudella. Seitsemäs ja samalla Buffyn viimeinen kausi paljastaa miten suhteen käy lopulta. Päätyykö pari naimisiin vai eroatko he lopullisesti?