Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Cordelia "Cordy" Chase-faktat

Cordelia oli Sunnydale High´n suosituin oppilas. Cordyn perhe oli rikas ja Cordelia olikin vähän snobi. Hänen perässään kulki aina liuta "Cordetteja". Cordelia oli cheerleader ja hänet valittiin kevätkuningattareksi. Cordylla oli huonot välit Buffyn kanssa (osittain varmaan siksi, että Cordelia yritti epätoivoisesti iskeä Buffyn poikaystävää Angelia), mutta heidän välinsä paranivat huomattavasti, kun Cordy ja Xander alkoivat seurustelemaan. Viimeisenä opiskeluvuotena, kun Cordyn perhe menetti kaikki rahat isänsä verosotkujen takia, Cordelia pakkasi tavaransa ja lähti päättäjäisten jälkeen Los Angelesiin. Losissa hänen piti ryhtyä näyttelijäksi, mutta kohtalo puuttui peliin, kun Cordy törmäsi eräissä kemuissa Angeliin. Angel perusti etsivätoimisto Angel Investigationin, johon Cordy liittyi puolidemoni Doylen kanssa. Doyle ihastukin Cordeliaan ja Cordeliakin tähän, mutta kaikki tapahtui hiukan liian myöhään, sillä Doyle kuoli pian.Juuri hetkeä ennen kuolemaansa Doyle suuteli Cordya, ja suudelmalla hän siirsi näkemänsä näyt Cordylle. Cordelia yleensä antaakin kaikki Angel Investigationin työtehtävät näkyjensä kautta. Nykyään Angel Investigationiin kuuluu Cordyn ja Angelin lisäksi Wesley, Gunn ja Winifred.


Alexander "Xander" Harris-faktat

Ikä: 21 vuotta Siviilisääty: [Spoilaavaa..] Asuu: Sunnydale, Kalifornia
Työpaikka: Toimii puuseppänä.
Koulutus: Sunnydale High School. Parhaat ystävät: Buffy Summers & Willow Rosenberg.

Xanderia näyttelee Nicholas Brendon.


Miten kaikki sitten alkoikaan?

Buffyn Summersin kellarissa! Elikkä jaksossa "What´s My Line 1", kun limamiehet hyökkäsivät Buffyn kellariin. Itse tosin pidän kaiken alkuna jaksoa "Dark Age", kun Cordy&Xander ottavat kirjastossa yhteen ja Willow joutuu menemään heidän väliinsä =). Ja pari on tässä jaksossa muutenkin paljon yhdessä. Mutta siis Buffyn kellarissa he ajautuivat suutelemaan.Myöhemmin pari jatkoi kuhertelua koulun siivouskaapissa ja luokissa, että kukaan ei näkisi heitä yhdessä. Se olisi nimittäin tehnyt huonoa Cordelian maineelle, sillä Cordelia oli yksi koulun suosituimmista tytöistä ja Xander taas..Hmh.. Ei ollut suosittu. Tosin he uskaltautuivat kaapista ulos jo parin viikon päästä ja Cordy sanoi kavereilleen seurustelevansa ketä haluaa, olkoon tämä kuinka tyhmä tahansa. Xanderin ystävät eivät myöskään suhtautuneet asiaan valoisasti, sillä Buffy&Cordelia olivat verivihollisia, mutta heidän välinsä tasaantuivat suhteen edetessä. Toinen kenelle suhde oli arka paikka, oli Willow, sillä hän oli rakastunut Xanderiin, eikä myöskään tykännyt Cordysta. Willow löysi kuitenkin poika-ystävän "Dingoes Ate My Baby"-bändin kitaristista Ozista, joten hänkin alkoi vähitellen hyväksymään seurustelun.

"...Silmiäni susta irti saa, en saa, enkä tahtoisikaan. Kiinni jäin siihen ensisuudelmaan. Ei koskaan tarpeeksi saa, ei saa, ja toivon, ettei mikään voisi meitä erottaa..."