Karpathos
 Karpathos vakantiehuizen
 Karpathos autoverhuur
 Achata beach
 Afiartis beach
 Agios Nikolaos beach
 Amoopi / Lakki
 Apella beach
 Aperi
 Avlona
 Damatria beach
 Diafani beach
 Finiki beach
 Fokia beach
 Katodio beach
 Kyra Panagia beach
 Lefkos beach
 Menetes
 Olympos
 Othos
 Pigadia / Karpathos stad
 Piles
 Spoa
 Tristomo
 Volada
De Griekse eilanden Karpathos HOME Karpathos Hotels Karpathos Stranden Karpathos Reizen Bezienswaardigheden
Book hotels in Karpathos    Greek Ferries    Car Hire Greece    Aegean Airlines    Olympic Airlines
Het dorp Volada op het eiland Karpathos in Griekenland

Map of Karpathos

Voor alle hotels, appartementen, studio's en villa's in Volada op Karpathos - klik hier.

Vakantiehuis op Karpathos
Vakantiehuis Karpathos, holiday house on Karpathos Vakantiehuis Karpathos, holiday house on Karpathos Vakantiehuis Karpathos, holiday house on Karpathos Vakantiehuis Karpathos, holiday house on Karpathos Vakantiehuis Karpathos, holiday house on Karpathos

Wilt u een heerlijke en rustige vakantie? Dan is Karpathos een uitermate geschikt eiland. Prachtige stranden (waaronder de als mooist genoemde van de Middellandse zee), wandelmogelijkheden en pittoreske dorpjes. U kunt ons huis, geschikt voor 4-5 personen, daar huren. Het huis (70m2) staat in een prachtige landelijke omgeving op 1100m2 eigen grond. Van hieruit kunt u uitstekende wandelingen maken.

Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met keukengedeelte. De badkamer ligt tussen de twee slaapkamers in. Deze is ongeveer 5m2, heeft een redelijk ruime douche, een wastafel en toilet. Ook kunt u hier gebruik maken van de wasmachine. Dat kan toch vaak schelen in de hoeveelheid bagage die u mee wilt nemen. Overigens zijn aan de achterkant van de woning waslijnen. 's Avonds opgehangen was is meestal 's morgens vroeg al weer droog.

Er zijn twee vrijwel identieke slaapkamers, met elk twee 1-persoonsbedden. Vooral voor de lange mensen onder ons: hier kunt u echt gestrekt gaan, de bedden zijn 2.20 meter lang. Ook zijn de bedden iets hoger dan normaal, zodat u uw koffers hier onder kwijt kunt. Overigens heeft u hier op beide kamers ruim voldoende kastruimte. In de kasten vindt u ook het bed- en handlinnen. De handdoeken zijn wel bedoeld voor gebruik bij de woning. Gaat u dus naar het strand, neemt u dan uw eigen strandlakens mee. Wilt u zelf nog strijken? Ook dat kan, de strijkplank vindt u hier ook.

Vanaf het ongeveer 50m2 grote terras heeft u een wijds uitzicht op de mooie omgeving en op zee. U kunt hier lekker zonnen of onder de pergola van uw maaltijd genieten. In deze omgeving heeft u alle rust en u voelt zich hier snel Griek onder de Grieken. Vanaf de woning loopt u in ongeveer 10 minuten naar het dorpje Volada of in 30 minuten naar Othos. U kunt hier prachtige wandelingen maken. De dorpjes Volada en Othos hebben een minimarket, taverna's en restaurantjes. U kunt daar de nodige boodschappen halen en heerlijk eten. U voelt zich zo snel Griek onder de Grieken. Hier is nog echt sprake van de Griekse hartelijkheid en gastvrijheid. Vanaf de woning rijdt u met de auto in ongeveer 20 minuten naar de hoofdstad Pigadia (Karpathos- stad) dat op ongeveer 12 kilometer hier vandaan ligt.

Zou u naar een wat dichtbij gelegen strand willen, dan zijn Achata, Kyra Panagia en Apella fraaie stranden om naar toe te gaan. Het laatste strand is al enkele keren als het mooiste strand van de Middellandse zee benoemd.

Telefoon (Nederland): 06-53860635 - Stuur een e-mail naar Jan Hielkema van het vakantiehuis in Karpathos.

Villa Maria in Volada on the island of Karpathos in Greece
Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos
Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos Villa Maria in Volada, Karpathos

Vila Maria ligt in Voládha in de regio Dodecanese en beschikt over een tuin. Gasten van deze villa hebben toegang tot gratis WiFi en een terras. De villa heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv, een ingerichte keuken met een oven en een badkamer.

De villa biedt een zonneterras. Na een dag snorkelen of wandelen kunt u ontspannen in de gemeenschappelijke loungeruimte. Karpathos ligt op 7 km van Vila Maria en Olympos ligt op 21 km afstand. De luchthaven Karpathos bevindt zich op 15 km van de accommodatie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Villa Maria in Volada on Karpathos - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional