Chios
De Griekse eilanden Chios HOME Chios Hotels Chios Stranden Pyrgi Nea Moni Klooster Bezienswaardigheden
Chios Geschiedenis Chios Autoverhuur Chios Plattegrond Onroerend Goed Chios Restaurants Chios Veerboten

CHIOS ONROEREND GOED - Chios onroerend goed en huizen te koop

Vastgoed Chios - onroerend goed Chios - real estate Chios - huizen te koop op Chios.
Ooit een eigen huis hebben op Chios in Griekenland en er gaan overwinteren of wonen is iets waar je over kunt fantaseren. Ook ik vind dit eiland bijzonder genoeg om me te verdiepen in de aankoop van een tweede huis. Derhalve spendeer ik ook veel tijd op de pagina's van de makelaars die onroerend goed aanbieden op Chios. Het is om een idee te krijgen van wat er te koop is op Chios en in Griekenland.

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Chios is een droom van vele Chios liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond op Chios, dan kunt u op de websites van de makelaars op Chios wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn op Chios zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels.


CHIOS ONROEREND GOED - Chios land en huizen te koop - Nu te koop vanaf het bouwplan
Chios onroerend goed

Arodafnes Residence: gelegen op 9 kilometer afstand van het vliegveld van chios in het zuidoosten van het eiland. De beste plek op het eiland Chios, het gebied van Agios Ioannis & Agios Emilianos tussen 3 mooie stranden, op 5 minutes afstand van Agia Fotini en op 15 minuten afstand met de auto naar Chios town, 1 kilometer naar het dorp Kalimassia, 1.7 km van het vissersdorp Kataraktis.

Het bestaat uit 3 appartementen op de bovenste verdieping van elk 62 m2 met: Entree / hal, 2 Veranda's 2 met uitzicht op de zee en 1 met uitzicht op de mastiek- en olijfbomen, 1 ruime slaapkamer, 1 ruime badkamer, wasruimte, 1 master slaapkamer. De slaapkamer bestaat uit een keuken, een zit- en een eetgedeelte, een open haard. De woonkamer bestaat uit een keuken, een eetgedeelte en een zitgedeelte, met een open haard. Airconditioning voor in de zomer en verwarming voor in de winter. Parkeerplaats voor 1 auto. Toegang en gebruik van het gemeenschappelijke zwembad. Sateliet tv ontvangst High speed internet toegang.

Prijs 185.000 euro

In het hoofdgebouw op lagere benedenverdiepingen zijn 3 appartementen van elk 124 m2 met: In the main and ground floor there are 3 residences 124 sq meters each with 2 veranda's waarvan 1 met uitzicht op de zee en 1 met uitzicht op de olijfbomenvelden, en 1 terras op de begana grond. Op de hoofdverdieping is de entree / hal, 62 m2 woonruimte met een keuken, een eet- en een zitruimt, een wc en een open haard. Ook de benedenverdieping is 62 m2 groot met 2 aparte slaapkamers, een grote badkamer en een bergkamer. Airconditioning en verwarming voor in de winter/ Parkeerplaats voor 1 auto. Toegang en gebruik van het gemeenschappelijke zwembad. Sateliet tv ontvangst High speed internet toegang.

Prijs 269.000 euro

Deze huizen worden aangeboden direkt door de projektontwikkelaar. je kunt een huis kopen, het gebruiken wanneer je dat zelf wilt en het verhuren als je het niet gebruikt. Er is een mogelijkheid om dat allemaal te regelen en zo wordt de aankoop meteen een investeringsmogelijkheid.
Tel 0030 22710 81100. Stuur een e-mail aan de projektontwikkelaar van Arodafnes Residence.

CHIOS ONROEREND GOED - Chios onroerend goed en huizen te koop
Hieronder staan wat huizen die te koop worden aangeboden op Chios. Echt veel keuze is er niet, want de makelaardij lijkt er nog geen hoogtijdagen te vieren. Typefouten in de prijzen e.d. zijn mogelijk, dus alles is onder voorbehoud. Het gaat erom om een indruk te geven van wat er zoal te koop is op Chios en wat voor prijskaartje er aan hangt.

Chios onroerend goed

Te koop in het traditionele dorp Olympi: twee verschillende huisjes. Huis 1 heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken met een haard, een badkamer en een terras. Vraagprijs 89.000 euro.
Huis 2 heeft 1 slaapkamer, een "sofita", een woonkamer, een keuken en een badkamer. Vraagprijs 60.000 euro.

CHIOS ONROEREND GOED - Chios onroerend goed en huizen te koop
Chios onroerend goed

Huis op 250 meter afstand van een mooi zandstrand, met een tuin van 2000 m2 vol met sinaasappel- en citroenbomen. Het huis heeft twee verdiepingen en 6 kamers, plus een mooi terras dat uitkijkt over de olijfboomgaarden en de zee. Het ligt op een rustige en onbedorven plek weg van het massatoerisme. Vraagprijs 380.000 euro.

CHIOS ONROEREND GOED - Chios onroerend goed en huizen te koop
Chios onroerend goed

Traditioneel huizencomplex in Chios Nieuw gebouwde huizen in het traditionele dorp Flatsia in Chios. Het complex bestaat uit vier huizen van allemaal een verschillend architectonisch design in steen en hout. Het complex is gelegen op een stuk grond van 950 m2. Alle huizen staan los van elkaar en hebben twee verdiepingen - 90 / 110 m2 groot, met 2 of 3 slaapkamers, een keuken, een woon/eetkamer, een badkamer, extra wc, privé tuin, parkeerplaats en alle nodige faciliteiten voor comfort. Vraagprijs van 190.000 tot 240.000 euro.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional