Chios
De Griekse eilanden Chios HOME Chios Hotels Chios Stranden Pyrgi Nea Moni Klooster Bezienswaardigheden
Chios Geschiedenis Chios Autoverhuur Chios Plattegrond Onroerend Goed Chios Restaurants Chios Veerboten

Chios autoverhuur - huur een auto op Chios in Griekenland

Ik heb geen idee hoe het zit met autoverhuur op Chios, maar in ieder geval wil ik tijdens mijn bezoek voor de hele periode (het plan is een week) een auto gaan huren om het hele eiland goed te gaan bekijken. Heeft u goede ervaringen of heeft u tips voor een betrouwbare en goede autoverhuur op het eiland Chios laat het mij dan a.u.b. weten! Het liefste pikken wij de auto op het vliegveld op maar het kan ook zijn dat we op Samos vliegen en dan met de veerboot in Chios stad aankomen, dus een autoverhuur bedrijf in Chios stad of in Karfas is ook okay. Chios is vrij groot dus het loont zonder meer om in ieder geval voor een paar dagen een auto te huren als je er bent.

autoverhuur op Paros Een auto huren op het eiland Paros doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.

Tips voor autoverhuur op Chios van mensen die er zijn geweest

Hier zijn dan de tips voor autoverhuur van iemand die er geweest is en zelf een auto heeft gehuurd: "Wij hebben onlangs (23/8- 6/9 2008) Chios bezocht en een week een auto gehuurd in Karfas (onze standplaats). We hebben een goede ervaring met het verhuurbedrijfje van E & Th. Dourloudados in Karfas. Erg aardige en heel flexibele man. Verhuurt ook motors en scooters.
Hierbij de volledige gegevens: E & Th. Dourloudados, Koudouriotou 2 Chios. Tel. 2271042423. Karfas 2271032690 Home 2270 27758. Mobil Phone 6976229820 69768292 76 In die periode (23/8- 6/9 2007) betaalden we voor een week voor een Hyundai Atos 4 deurs met AC. 35, - per dag, bij 3 dagen of meer 30,- per dag. Totaal 210,- All in. Met een eigen risico van 300,-
Stuur een e-mail naar het autoverhuurbedrijf in Karfas / Chios.

In Karfas zit ook Europecar. Daar was de weekprijs hetzelfde voor hetzelfde type auto, alleen hanteerde Europecar een eigen risico van 500,- of zelfs iets meer dacht ik. Europecar en Hertz zitten ook op de luchthaven(tje) van Chios."

Chios autoverhuur

Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional