Site Meter ">
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
wortelkes en erwtjes
Tuesday, 17 July 2007
Wautie

Het is stil in huis. Na de drukte van de voorbije dagen Wautje, voelt dat eerlijk gezegd wel goed aan.  Papa is terug aan het werk, Bertje is hagen gaan scheren en Bob is een dagje huiswaarts toe.  Die gaat zijn vuile was afleveren, denk ik en dan eens met zijn moekes naar de markt.

De laatste tijd krijg ik vaak foutmeldingen als ik aan het surfen ben op het internet. Websites lijken vast te lopen, maar ik vermoed dat het firefox is die problemen begint te vertonen. Ik denk dat ik eens ga proberen om Firefox te verwijderen en dan opnieuw te downloaden en te installeren. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn hé?

Ik heb de computer zelf ook al gescand op virussen en fouten. Ik heb al schijfopruiming gedaan, een helehoop overtollige files weggegooid, maar de foutmeldingen blijven komen.

Het kan natuurlijk ook dat het gewoon de windows xp is die dringend eens opgekuist moet worden of opnieuw geinstalleerd moet worden.  Maar daar durf ik echt niet aan te raken. Vooral niet omdat deze computer hier ook de server is voor de pc van Bertje en papa.En het meest belangrijke, ik wil niks van wat jij ooit op deze computer gezet hebt kwijt raken. Vooral je ruime muziekverzameling niet. 

Jouw linux staat hier ook nog steeds op de harde schijf Wautje, maar ik heb geen idee hoe ik daar mee moet werken. Misschien dat ik de computer eens binnenbreng in de zaak waar jij ook ging als je pc benodigdheden moest hebben. 

Enfin, ik denk dat ik nog even wat van het mooie weer ga genieten ventje. De zon schijnt ... min of meer, de wind is lekker koel en het is vooral droog! Eens benieuwd voor hoelang. Ideaal weer dus, om wat boodschappen te gaan doen, op de fiets, want ja, we proberen wat gezonder te leven hé. 

Dag ventje mijn. 

 


Posted by blog/wortelkes_en_erwtjes at 11:52 AM MEST
Post Comment | View Comments (2) | Permalink | Share This Post

Tuesday, 17 July 2007 - 2:25 PM MEST

Name: "jefland"
Home Page: http://www.jefwesterveld.nl

Hoi Anne,

Als je er zeker van wilt zijn dat je Wauters documenten en muziek niet wil kwijtraken is het verstandig om er in ieder geval een kopie op cd/dvd van te maken. Als de harde schijf wel crasht ben je anders alles kwijt.

Groetjes, Jef

Wednesday, 18 July 2007 - 1:08 AM MEST

Name: "Anne"

Zijn muziek hebben we al op dvd en cd gezet. Het waren zo maar eventjes dertig cd's  Bertje en mijn man hebben zich daar eens mee bezig gehouden.

Misschien moeten we zijn documenten ook op cd zetten. Maar dat zou ik eens aan zijn vriend moeten vragen. Die heeft daar meer verstand van. 

View Latest Entries

« July 2007 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Entries by Topic
All topics  «