Karpathos
De Griekse eilanden Karpathos Info Karpathos Hotels Karpathos Stranden Karpathos Reizen Bezienswaardigheden

AUTOVERHUUR OP KARPATHOS - HUUR EEN AUTO OP KARPATHOS IN GRIEKENLAND

autoverhuur in Griekenland Een auto huren in Griekenland doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.

Autoverhuur op Karpathos - Sophia's Car Rental - in Arkasa en op het vliegveld van Karpathos

Sofias Car Rentals in Karpathos De meest betrouwbare autoverhuurder in Karpathos, Griekenland, aanbevolen door de lokale bevolking van het eiland. Sofia's Car Rentals is opgericht in 2007 door Michalis en Sofia Pittas uit Arkasa op Karpathos. Het doel is om een goede kwaliteit auto's te verhuren op het eiland Karpathos.

Vandaag de dag helpt Sofia's Car Rental honderden klanten in Karpathos (Ammopi, Pigadia, Kira Panagia, Lefkos, Arkasa, Finki, Airport Area en meer) met een uitstekende bezorg-service, onze zeer ervaren medewerkers, onze vloot (veel verschillende soorten & en allemaal nieuwe voertuigen) en natuurlijk door onze toewijding aan wat we doen.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Arkasa, Karpathos en er is nu ook een vestiging in Afiartis Karpathos - bij het vliegveld. We zijn nu in staat om iedereen op het eiland beter van dienst te zijn. Wij hopen u van nuttige informatie te voorzien en we hopen u snel te zien in Karpathos. In onze voortdurende inspanning om te verbeteren, verwelkomen we elke suggestie of opmerking.

Telefoon: +30-210-2245061465 Mobiel: +30-697-8511799 - Stuur een e-mail aan Sofia's Car Rental in Karpathos


Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional