Thassos
De Griekse Eilanden Thassos HOME Thassos Hotels Thassos Stranden Bezienswaardigheden Thassos Reizen Thassos Plattegrond

Veerboten van en naar het eiland Thassos
Thassos ferries

Je kunt naar het eiland Thassos vanaf Keramoti of vanaf de stad Kavala op het vasteland. De veerboten vanaf Kavala gaan naar het dorp Skala Prinos aan de noordwest zijde van het eiland of naar Limenas. De tocht duurt ongeveer 75-95 minuten. Het is een goede zaak om ruim voor tijd aanwezig te zijn. De verbindingen zijn regelmatig. Vanuit Keramoti gaan de veerboten naar de hoofdstad Limenas. Deze tocht duurt ongeveer 35 minuten. Check Anek (Thassos Ferries) voor de exacte tijden. Er gaan er best heel veel en de tickets zijn niet erg duur.

Voor veerboten van en naar Thassos en om een veerboot ticket te bestellen - klik hier.

De vlucht naar Thassos in Griekenland - vliegtickets en reizen naar Thassos

vliegtuig Op het eiland Thassos zelf is geen vliegveld. Voor Thassos koop je een vliegticket naar de luchthaven van Thessaloniki bij . Vanaf Thessaloniki is het nog ongeveer twee en een half uur rijden naar de haven van Keramoti. Dat kan met een taxi (100-125 euro) of je neemt een taxi naar het busstation van Thessaloniki en vanuit daar de bus naar Kavala. De bussen gaan tussen 6.00 en 20.00 uur 1 maal per uur (onder voorbehoud, dus check het zelf voor alle zekerheid).

Vakanties naar Thassos kun je boeken bij Sunweb Zomervakanties, Arke Reizen, Suntip Griekenland of Elmar Reizen naar Thassos. Grote kans dat je op Kavala vliegt, waar de veerboten vertrekken naar Thassos.

Voor alle hotels, appartementen, vakantiehuizen en studio's op Thassos in Griekenland - klik hier.


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional