Corfu
De Griekse Eilanden Corfu info Corfu Hotels Corfu Reizen Geschiedenis Onroerend goed Bezienswaardigheden Corfu Stranden
Book hotels in Crete    Sunweb    Tui    Car Hire Crete    Aegean Airlines

autoverhuur op Corfu Een auto huren op het eiland Corfu doe je gemakkelijk bij Rentalcars.com. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Alamo en andere autoverhuurbedrijven en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Corfu autoverhuur - huur een auto op Corfu

Corfu car rental

Autoverhuur Top Cars - Corfu Stad Corfu - Tel. +30-26610-35237 Fax. +30-26610-35237 - Stuur een e-mail aan Top Cars op Corfu.
Dit autoverhuurbedrijf, Top Cars Car Rental, zit bij de oude haven van Corfu stad, maar ze leveren ook gewoon hun auto's af op andere plekken (bijvoorbeeld het vliegveld). Zij worden door een aantal mensen getipt als zijnde een van de beste, goedkope en meest betrouwbare bedrijven op Corfu voor het huren van een auto.

Hieronder staan de telefoonnummers en emailadressen van autoverhuurbedrijven die ik heb kunnen vinden.

- Achilles Rent a Car - Benitses Corfu
Geen verdere informatie over dit autoverhuurbedrijf op Corfu.

Tel.: +30 26610 72198 Mobile: +30 6977241051 - Stuur een e-mail een Achilles Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Alpha Car Rental - Benitses Corfu
Onze 30 jaar succesvolle aanwezigheid op het gebied van autoverhuur zijn een garantie voor de diensten die wij leveren aan onze klanten. We vragen niet om een aanbetaling bij het maken van een reservering, dus in het geval van een onverwachte annulering van uw reis, raakt u uw geld niet kwijt. De volledige schade dekking bij botsingen die wij bieden is niet beschikbaar bij andere autoverhuurbedrijven op Corfu, dus u kunt zich perfect veilig voelen bij ons. Wij bieden gratis onbeperkt aantal kilometers, gratis extra bestuurder, gratis bezorgen en ophalen van de auto, gratis plattegrond van het eiland Corfu en gratis kinderzitjes.

Tel. +302661072314 Fax. +302661072109 - Stuur een e-mail aan Alfa Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuur Anita Hotel Corfu - Perama Corfu
Hotel Anita is een familie hotel dat is gelegen in het mooie plaatsje Perama in een groen landschap. Huur een auto of een bike van ons hotel en laat ons u begeleiden om zo de geschiedenis en de verbazingwekkende schoonheid van het eiland Corfu te ontdekken. Wij zullen zorgen voor de beste voorwaarden en lage prijzen voor u als klant van hotel Anita. Alle auto's die gehuurd worden bij ons hotel komen met volledige verzekering, WA verzekering, 24 uur service garantie, veilige verhuur, helmen voor motoren, plattegrond van Corfu, privé parkeren bij ons hotel. gratis levering van en naar ons hotel zonder extra kosten.

Tel: +30 2661033146 - Stuur een e-mail aan Anita Hotel Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Arillas Rent a Car
We hebben een grote verscheidenheid van auto's tot uw beschikking, van compacte auto's en jeeps tot en met de kleine en economische modellen die ideaal zijn voor jonge koppels. De infrastructuur voor auto-reparatie- en onderhoudsdiensten en de benzinestations zijn goed geplaatst over de verschillende delen van het eiland, zodat je je geen zorgen hoeft te maken, en gewoon kunt rijden en genieten van het uitzicht. Auto's kunnen worden opgehaald op de luchthaven of in hotels in de stad of op de strand resorts zoals Sidari, San Stefanos en San George, maar het is niet nodig om deze weer op hetzelfde punt af te leveren

Tel: 0030 26630 51401 Mob: 0030 694 944 5864 - Stuur een e-mail aan Arillas Car Rental op Corfu.

Corfu autoverhuur - Aronda Cars - Dassia Corfu
Welkom bij Aronda Cars! Met zijn adembenemende uitzichten, dorpjes onaangetast door de tijd, prachtige stranden en oude historische bezienswaardigheden, heeft Corfu voor ieder wat wils. Het huren van een auto is de enige manier om alles wat het eiland te bieden heeft te verkennen. Al onze auto's zijn in onberispelijke staat en worden grondig gecontroleerd en onderhouden op een regelmatige basis. Onze tarieven zijn inclusief volledige verzekering, het aantal kilometers is onbeperkt voor 3 dagen huur of meer. Al onze tarieven zijn inclusief alle landelijke en lokale belastingen. Voor de veiligheid van kinderen hebben we drie soorten babyzitjea beschikbaar die passen op alle auto's en deze worden gratis verstrekt.

Tel: 0030 26630 51401 Mob: 0030 694 944 5864 - Stuur een e-mail aan Aronda Cars op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Car Rental - Luchthaven, Ipsos, Dassia Corfu
Het hoofdkantoor van Corfu Car Rental is gevestigd in het dorp Ipsos op het eiland Corfu. Wij voorzien onze klanten van gratis ophalen / afleveren van een auto overal in Corfu, geen verborgen extra's, 20 - 30% goedkoper dan alle grote autoverhuurbedrijven, Gratis WA verzekering, brand en schade aan eigendommen verzekering, routekaart, vrije kilometers, betaal slechts 20% deposit op uw autohuur, restitueerbaar. Een geldig rijbewijs aangehouden voor ten minste een jaar is vereist. Minimum verhuur: een dag. Elk uur daarboven wordt berekend als zijnde een dagtarief

Stuur een e-mail aan Corfu Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Cars 4 Hire- Roda Corfu
Corfu Cars for Hire is een lokaal bedrijf dat alle soorten auto's verhuurt op het eiland Corfu. We zijn er trots op dat we zeer concurrerend zijn met onze prijzen, terwijl altijd het niveau van de service een topkwaliteit heeft behouden. Huur uw vakantie auto in Corfu bij ons en ontdek de schoonheid van ons prachtige eiland. Wij verhuren nieuwe modellen in perfecte staat, volledige verzekering, bezorgen en ophalen is in de prijs inbegrepen, onbeperkt aantal kilometers op alle boekingen, gratis plattegrond van het eiland Corfu, 24 uurs service, geen extra's, geen verborgen kosten.

Tel. +302663095848 Fax +302663063810 - Stuur e-mail aan Corfu Cars 4 Hire op Corfu.

autoverhuur Corfu - Corfu Drive Rent a Car - Roda Corfu
Leeftijd eis: Voor groepen A-C, J, K creditcard houders minimum leeftijd 21, voor cash huurders 23 jaar, voor groep D, G, L, S, is de minimum leeftijd 23 jaar. Rijbewijs: Een geldig rijbewijs aangehouden voor ten minste een jaar is vereist. Minmum verhuur: een dag. Elk uur meer dan is berekend is 1/5 dagtarief. Levering & ophalen op elke willekeurige plaats op het eiland. Pickups & Drop offs tussen de tijden van 23.00-8.00 hebben een toeslag van 15 euro. Als u een pick-up op de luchthaven van Corfu heeft, wordt u welkom geheten door een van onze vertegenwoordigers daar.

Tel: +30-26630-98485,98084 Mobile: +30 6945558863, +30 6978487394 - Stuur een e-mail aan Corfu Drive Rent a Car op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Explore Car Hire - Sidari Corfu
Corfu Explore Car Hire diende het eiland Corfu en het omliggende gebied al sinds 1988. Vanaf het allereerste begin hebben we geprobeerd om een autoverhuurbedrijf te runnen, dat is gebouwd op vertrouwen, respect, eerlijkheid, concurrerende prijzen en het bieden van plezier. Aangezien toerisme heeft zich ontwikkeld en hier op Corfu is gerijpt, zijn wij meegegroeid - dit is te zien in ons business model en onze moderne vloot van auto's. Het huren van een auto kan van een vakantie een avontuur maken, met nog steeds de zon en het plezier dat Corfun te bieden heeft. Niet alleen de hele dag rond het zwembad blijven zitten, maar neem de familie mee rond Corfu en je zult versteld staan.

Tel: +30-26630-99140 & 51334 - Fax: +30-26630-99040 - Stuur een e-mail aan Explore Car Hire op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Sunrise - Corfu Stad, Corfu
Sunrise Autoverhuur in Corfu bestaat al vanaf 1980. Wij verhuren alle soorten auto's en leveren over het gehele eiland Corfu. Gloednieuwe Auto's, vele jaren ervaring, tevreden klanten, redelijke prijs en kwaliteit van de dienstverlening. Ontdek de verborgen schoonheden van het eiland met de gastvrijheid en de veiligheid van Sunrise Rent a Car. Wij hopen dat u onze diensten zult waarderen. Ons bedrijf begon haar activiteiten in 1980. Onder leiding van Konstantinos Ginis die afstudeerde aan de Economische Universiteit van Athene. Ons kantoor is gelegen tegenover de douane-gebouwen aan de hoofdweg van de belangrijkste haven van Corfu.

Tel. +302661026511 - +302661044325 - Stuur een e-mail aan Corfu Sunrise Rent a Car op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur First Car Rental - Moraitika Corfu
First Car Rental is een autoverhuur bedrijf, gevestigd op het eiland Corfu, Griekenland, dat al meer dan 20 jaar bestaat. We zijn toegewijd om onze klanten een uitzonderlijke service en de meest rendabele prijzen ter beschikking te stellen. Ons kantoor is gunstig gelegen in Moraitika Corfu, maar op verzoek zijn we in staat om auto's te leveren over heel het eiland. Nieuwe automodellen in perfecte staat, grote verscheidenheid aan modellen, 24 uur service, concurrerende prijzen zonder verborgen kosten, gratis levering / afhalen het even waar in Corfu, volledige auto verzekering, routekaart en speciale tips over het eiland Corfu.

Tel. +302661075749 Fax. +30 26610 76161 - Stuur een e-mail aan First Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Gregs Rent a Car - Acharavi Corfu
Autohuur voor het noorden van Corfu van dit vriendelijke kleine familiebedrijf gevestigd in Acharavi. Op dit moment (04/02/2012) is er geen verdere informatie te vinden op het internet over Gregs Rent a Car op Corfu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Tel. +30 26630 64831 or Fax: +30 26630 64832 - Stuur een e-mail aan Gregs Rent a Car op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Hermes Car Rental in Dassia & Gouvia
Hermes Rent A Car staat bekend voor het aanbieden van een brede selectie van auto's die het meest geschikt voor het eiland Corfu aan onafhankelijke reizigers. Het beste bewijs is de hoeveelheid klanten, die ons al 45 jaar vertrouwen. Wij bieden: concurrerende huurprijzen en een moderne en goed onderhouden vloot van auto's met een lage kilometerstand, de meest uitgebreide verzekering die beschikbaar is, gratis levering en het ophalen, een gratis Corfu wegenkaart, kinderzitjes zonder kosten, extra bestuurder gratis. Een geldig rijbewijs aangehouden voor ten minste twee jaar is vereist. Ontdek het eiland Corfu met Hermes autoverhuur.

Tel: +30 26610 93314 or +30 26610 99063 - Stuur een e-mail aan Hermes Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Inter Corfu Car Rental - Ipsos & Dassia Corfu
Inter Corfu Autoverhuur heeft twee kantoren op het eiland Corfu: een in het dorpje Ipsos en een in het dorpje Dassia. Er is een gratis pick-up / afleverservice van / naar de luchthaven en accommodaties op Corfu, zonder verborgen extra's, de beste verzekering in vergelijking met vele andere autoverhuurbedrijven op het eiland. Levering & ophalen is gratis op elke willekeurige plaats op het eiland. Pickups & Drop offs tussen de tijden van 23.00 - 8.00 hebben een toeslag van 15 euro. Bij pickups op de luchthaven wordt u welkom geheten door een van de vertegenwoordigers van Inter Corfu Car Rental.

Ipsos Tel.: +30.26610.97081 - Dassia Tel.: +30.26610.93607 - no e-mail address

- Autoverhuurverhuur Katherina's Rent a Car - Nissaki Corfu
Katerina's Rent a Car is een autoverhuurbedrijf in het dorp Nissaki op het eiland Corfu, dat al meer dan 15 jaar bestaat. Op dit moment (04/02/2012) is er geen verdere informatie te vinden op het internet over Katerina's Rent a Car op Corfu.

Tel. +302663091222 Fax. +302663091380 - Stuur een e-mail aan Katerina's Rent a Car op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Corfu Luangia Car Hire - Dassia Corfu
Wij zijn een autoverhuurbedrijf in Corfu Griekenland opgericht in 1990. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dassia, een van de belangrijkste toeristische plaatsen van het eiland, met een mooie boulevard. Luangia's vloot van huurauto's zijn allemaal gloednieuw, volledig uitgerust, met de nodige airconditioning voor onze zomer en het klimaat. Ons belangrijkste doel is om onze klanten tevreden te stellen, en daarom bieden we graag onze diensten aan te op elk gewenst moment, waar dan ook op het eiland, 24 uur per dag. We kunnen ook uw auto klaar hebben staan bij aankomst op de luchthaven of de haven van Corfu of bij uw hotel en u kunt uw auto bij het vertrek ook op de luchthaven of haven achterlaten.

Tel. +302661097530 or +302661093969 - Stuur een e-mail aan Luangia Car Hire on Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Mega Rent a Car - Ermones corfu
Wij bieden een selectie van nieuwe huurauto's om aan al uw vakantie eisen te voldoen. Van kleine familie auto's tot aan 4x4's die u in staat stellen om een aantal van de minder ontoegankelijke delen van Corfu te gaan bekijken. Al onze auto's zijn voorzien van airconditioning. Wij denken dat onze autoverhuur prijzen zeer concurrerend zijn en we zijn trots op de zeer persoonlijke service voor al onze klanten. Prijzen zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers, belastingen, volledige verzekering en gratis levering / afhalen in de haven of luchthaven. Er zijn geen verborgen extra's!

Tel. +30 26610 94580 Fax. +30 26610 94694 - Stuur een e-mail aan Mega Rent a Car op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur North Corfu Cars - Perithia & Acharavi Corfu
North Corfu Cars is opgericht om onze klanten verder te bedienen. Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten en bezoekers alle comfort en diensten voor een ontspannen en plezierige vakantie op Corfu aan te bieden. Huur een auto van North Corfu Cars en verken het mooie eiland Corfu. Al onze auto's zijn nieuwe modellen en voldoen aan alle richtlijnen, zoals airconditioning, airbags, radio cd-cassete-speler, enz. Dit alles om uw reis zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Huurauto's kunnen gratis worden gebracht en opgehaald bij hotels, luchthaven, haven of een andere plaats op het eiland.

Tel. +30.2663098294 - Stuur een e-mail aan North Corfu Cars op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Ocean Rent A Car - Gouvia Corfu
Als u Corfu wilt ontdekken met de auto tijdens uw vakantie dan is Oceaan Rent A Car de ideale keuze. Ocean Rent A Car slaagt erin om aan de verwachtingen te voldoen van zelfs de meest veeleisende moderne reiziger en ons personeel biedt altijd eersteklas service met snelheid en zorg. Onze auto's zijn nieuw, comfortabel en zeer goed onderhouden. Zij zullen u veel plezier bezorgen tijdens het rijden naar de mooiste plekjes van Corfu. We hebben ook verleidelijke speciale aanbiedingen voor onze klanten. We hebben 15 jaar ervaring op het gebied van autoverhuur.

Tel. +30-26610-44017 - geen e-mail adres opgegeven

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Rolandos Rent a Car
Wij zijn actief op het gebied van het toerisme sinds 1980 en bieden uitstekende en vriendelijke service aan de bezoekers van het eiland Corfu. Rolandos Rent a Car in Corfu is het eerste autoverhuurbedrijf in Agios Gordios en het werd opgericht in het dorp in 1992. Rolandos Rent a Car biedt de grootste verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, van kleine auto's, middelgrote, jeeps en minibusjes. Huur een auto en ontdek de schoonheid van Corfu, het mooiste eiland van Griekenland. Ons kantoor is gevestigd in Agios Gordios, een van de meest pittoreske plaatsen op het eiland, omgeven door groene hellingen en onderbroken door een gigantische rechtopstaande rots in het water.

Tel.: +30.26610.53520 - Fax: +30.26610.53525 - geen e-mail adres opgegeven

autoverhuur Corfu - Autoverhuurverhuur Royal Rent a car - Corfu Town
Autoverhuurbedrijf Royal Car is een betrouwbaar, vriendelijk, onafhankelijk bedrijf dat voor de laatste 6 jaar exclusief de cruiseterminal van Corfu heeft bediend. We zijn nu in het proces van uitbreiding van onze diensten aan geheel Corfu aan te kunnen bieden. Onze auto's zijn volledig verzekerd en onderhouden volgens de hoogste standaard. Er zijn geen verborgen extra's: wat je ziet is wat u betaalt. We zijn trots op onze uitstekende service en goede auto's, en we leveren en halen de auto op op de plek van uw keuze. Verhuurstations: U kunt Royal Corfu Autoverhuur vinden in Corfu Stad.

Tel: +30 6981824550 - Send an e-mail to Royal Rent a Car on Corfu.

car rental Corfu - Autoverhuur San Stefano Car Rental - Agios Stefanos Corfu
San Stefanos Rent A Car is opgericht in 1988. Het is een klein familiebedrijf bestaande uit twee generaties ouders en kinderen. Valantis en zijn vrouw hebben nu de leiding overgenomen van het San Stefanos kantoor. Dimitris, de andere zoon, beheert en exploiteert Explore Rent A Car in Sidari. San Stefanos Rent A Car levert auto's, gratis naar uw appartement binnen Roda, Sidari, San Stefanos, Arillas en St George gebieden. Ze leveren ook gratis aan de luchthaven bij een minimum 7-dagen huur. Alle auto's zijn volledig verzekerd en alle auto's gaan door middel van een zeer grondige veiligheidsinspectie op hun terugkeer en voordat zij opnieuw worden verhuurd.

Tel: +30 26630 51334 Mob: +30 6938367886 - geen e-mail adres opgegeven

autoverhuur Corfu - Autoverhuur Corfu Sidari Rent a Car - Sidari Corfu
Niets is onmogelijk, stuur ons een e-mail en we zullen laten gebeuren! Het beste deel is: u betaalt als u de auto komt ophalen! Er is geen lastige online credit card betaling of de angst dat iemand uw nummer steelt. Wij willen u niet alleen vragen om ons te vertrouwen als we zeggen dat we het eerste autoverhuurbedrijf in Noord-Corfu zijn - we willen het ook bewijzen! Een bedrijf wordt beoordeeld op haar erfenis en we zijn "Blijven Rijden" sinds 1981. Vanaf ons eerste jaar is het ons doel geweest om geweldige service en kwaliteit te leveren - en nu we richting de zomer van 2010 gaan, geloven we dat we elk jaar op deze filosofie hebben gebouwd.

Tel: +30 2663095257 Fax: :+30 26630 95066 - Stuur een e-mail aan Sidari Rent a Car op Corfu.

car rental Corfu Sunriders Motorbikes & Quads - Roda Corfu
Met meer dan 100 nieuwe motoren en scooters, variėrend van 50cc tot 650cc plus quads, buggy's en fietsen, is Sunriders er zeker van om te kunnen voorzien in uw behoeften. Ze bieden allemaal volledige verzekering en helmen en ze bieden ook speciale groepsprijzen. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar voor fietsen. Sunriders bieden een gratis pendeldienst van het hotel of appartementen om uw fiets te op te halen. De openingstijden zijn van 9 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond van mei tot en met oktober.
                                                                                 

Tel: +30 26630 63626/63520 - Stuur een e-mail aan Sunriders Motorbikes & Quads op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuur Super Cars - Corfu Stad Corfu
Super Cars is opgericht in 1975 door de Pilos Brothers - Haris en George - en sindsdien werkzaam op het eiland Corfu in Griekenland. Of de klanten reizen voor plezier of zaken, Super Cars is gewijd aan hen te voorzien van hoogwaardige producten en de hoogste kwaliteit dienstverlening die beschikbaar is, en zijn enorme ervaring en grondige kennis van de reisbranche is een garantie. De beste auto huren is gewaarborgd en wij hebben onze eigen vloot en garages. Ons personeel is meertalig en biedt zeer professionele en vriendelijke service.

Tel. +30.2661035218 - Fax. +30.2661022029 - Stuur een e-mail aan Super Cars op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuur Top Cars - Corfu Stad Corfu
Top Cars (opgericht in 1982) is een lokaal familie bedrijf in Corfu Town (in het oude haven gebied), op slechts 1 km van de nieuwe haven en 4 km van Corfu Airport. Onze strategische ligging stelt ons in staat om op tijd nieuwe en betrouwbare auto's aan om onze klanten te leveren. Top Cars Corfu: autoverhuurbedrijf op het eiland Corfu in Griekenland. Top Cars Rental is gemaakt speciaal voor u, die geļnteresseerd zijn in gebruik te maken van deze speciale Rent a Car voor verhuur en huur van betrouwbare auto's met verzekering. 30 Jaar ervaring maakt van ons een betrouwbare keuze om een auto te huren op het eiland Corfu!

Tel. +30-26610-35237 Fax. +30-26610-35237 - Stuur een e-mail aan Top Cars op Corfu.

- Autoverhuurverhuur Trust Rent a Car - Gouvia Corfu
Geen verdere informatie over dit autoverhuurbedrijf op Corfu.

Tel. +3026610-91519 Fax. +3026610-91928 - Stuur een e-mail aan Trust Rent a Car op Corfu.

autoverhuur Corfu- Autoverhuur Value Plus - Sidari Corfu - Tel: +30-26630-95858 Fax: +30-26630-95737 - info@corfucarrentals.com
Value Plus, Corfu Autoverhuur is een van de weinige grote onafhankelijke autoverhuurbedrijven op het eiland Corfu, met een indrukwekkende, ongeėvenaarde selectie van nieuwe auto's en vele tevreden klanten. Want bij Value Plus willen we een 10 scoren bij onze klant, uw veiligheid en comfort zijn onze topprioriteit. Plus onze service, vriendelijk personeel en 15 jaar ervaring verzekert uw gemoedsrust en ons succes. We zijn ervan overtuigd dat bij terugkeer naar ons prachtige eiland u niet verder zult kijken, voor een ongeėvenaarde combinatie van een redelijke prijs en kwaliteit van de dienstverlening, dan Value Plus, Corfu Autoverhuur. Wij bieden het beste voor uw autohuur: u betaalt bij aankomst, geen verborgen extra's, service-hotline - 24 uur per dag.

Tel: +30-26630-95858 Fax: +30-26630-95737 - Stuur een e-mail aan Value Plus Car Rental op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuur Rent a Car Yiannis - Kassiopi Corfu
Wij zijn gespecialiseerd op Corfu en hoofdzakelijk in autoverhuur op de luchthaven van Corfu en de haven van Corfu Stad. We kunnen natuurlijk zorgen voor een auto in bijna elke locatie op Corfu, en bieden een hoge standaard van autoverhuur met nieuwe auto's, allemaal met air-conditioning. Wij streven naar een hoge standaard van dienst en voorzien in de behoefte van autoverhuur in Corfu, of dat nou een vakantie in de zomer is of de winter tijd. Wij zijn hier om u te helpen met onze 24 uurs dienst en om uw vragen over de autoverhuur in Corfu te beantwoorden. We spreken Engels, Roemeens en Grieks.

Tel: +30 2663081070 Mob: +30 6977853856 - Stuur een e-mail aan Rent a Car Yiannis op Corfu.

autoverhuur Corfu - Autoverhuur Fair Deal Car Rentals - Dassia Corfu
Corfu autohuur Fair Deal is een onafhankelijke autohuur autoverhuur bedrijf op het eiland Corfu. Het bedrijf bestaat al sinds 1972. We hebben e reputatie van een betrouwbaar autoverhuurbedrijf op Corfu. Ons vriendelijke en ervaren personeel zal uw vakantie gemakkelijk, comfortabel en aangenaam maken. Fair Deal biedt een breed scala van huurauto's met waar voor uw geld en zonder verborgen extra's. Laat Fair Deal u helpen uw vakantie te plannen met een huurauto vanaf Corfu Airport / Port / Corfu-stad of ergens anders in Corfu. Fair Deal autoverhuur heeft geweldige prijzen.

Tel: +30 26610 93425, Mob: +30 6982855531 of +30 6982855536 - Stuur een e-mail aan Fair Deal Car Rentals op Corfu.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional