Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nieuwsflits       Nieuwsflits         Nieuwsflits

1 juni 2001
De winnares van de webstrijd van de maand is geworden Tine Smit uit Lisse. Tine proficiat!!; het boekje komt er aan.
De uitwerking is te zien op de maandtechniek onder juni2001b.
Alle inzenders hartelijk bedankt.

20 mei 2001
De boekbespreking is weer bijgewerkt. Dit keer staat het doeboekje van Adriaan de Vette in de picture ""Passe-partoutponsen. lees verder........
Ook staat deze en komende maand in het teken van aanbiedingen Lees verder......

29 april 2001
De winnaar van de webstrijd van de maand is geworden Joke Bentsink uit Eibergen. Joke proficiat!!; het boekje komt er aan.
De uitwerking kun je zien op de maandtechniek onder mei2001.
Alle inzenders hartelijk bedankt.
De volgende kaarten van Ria Kats en Mascha van Dijk vielen eveneens op en krijgen daarom nog even een eervolle vermelding.

    

18 april 2001
De nieuwe catalogus van de Cantecleer / La Riviere hobbyboeken Zomer 2001 is uit. Kijk op mijn site bij Cantecleer; wellicht zit er iets van uw gading bij

25 maart 2001
Op zondag 25 maart werd de jaarlijkse hobbybeurs gehouden in Woonzorgcentrum "Antoniushove" te Lichtenvoorde. Er presenteerden zich maar liefst 25 hobbyisten, elk met hun eigen hobby.......... 
lees verder, ook voor de foto,s

18 maart 2001
De winnaar van de weBstrijd van de maand is bekend. Uit de leuke schudkaarten die ik ontvangen heb, sprong de inzending van Ria Kats uit Vlissingen eruit.
Ria, hartelijk gefeliciteerd. Het boekje is naar je onderweg.
Natuurlijk alle andere inzenders hartelijk bedankt voor de inzending. Probeer het nog eens. Voor meer informatie zie weBstrijd van de maand.
Ria heeft in de schudkaart verschillende technieken verwerkt waardoor haar kaart......
lees verder

7 maart 2001
Vandaag heeft "t Allergaartje" uit Oost Souburg een workshop bij mij gevolgd...............
lees verder

27 februari 2001
Het basisboek servetten is uit. Het is een gebonden boek met een compilatie.... 
lees verder

25 februari 2001
Het was weer gezellig druk op de KreaDoe in Zuidlaren.
lees verder

25 februari 2001
De nieuwe hobbyHandig is uit. Hij staat weer bol van de nieuwe ideeën. In de paasspecial treft u mijn artikel aan met de nieuwste paasstofjes van de BBG, Lehmann en Weber.
Zie ook www.hobbyhandig.nl 

23 februari 2001
Vandaag heb ik de maandtechniek van maart geplaatst.
Een leuke Decorvloeitechniek; een lei voor Abraham en Sarah, en leuke nieuwe kaarten met de nieuwste velletjes van Marij Rahder

23 februari 2001

Creatief met stofjesMijn nieuwe stofjesboekje "Creatief met stofjes" is uit. In dit boekje staan verassende voorbeelden om in je bestaande interieur leuke hoekjes te creëren. Een beschrijving  van de inhoud, met enkele voorbeelden staan op een aparte pagina. Klik voor een bezoekje op de voorkant van het boekje.
Het boekje is binnenkort in de winkel te verkrijgen, maar je kunt het ook online bij mij bestellen.

18 februari 2001

Decoupage met decorvloeiGisteren werd ik door uitgeverij Cantecleer verrast met  de tweede druk van mijn SuperHobby "Decoupage met Decorvloei".  Decorvloei en de technieken met Decorvloei staan deze maand centraal als "techniek van de maand" bij alle Pipoos  hobbywinkels in Nederland. Ook besteedt Tebbe in Ochten deze maanden speciale aandacht aan de decorvloei technieken.
Veertien dagen geleden is mijn tweede boekje met leuke decorvloei werkstukken gefotografeerd. Dit boekje komt eind augustus uit.   In dit boekje staan met name leuke voorbeelden in cadeausfeer.

17 februari 2001
Vandaag heb ik weer een paar interessante links toegevoegd op mijn linkpagina, t.w. de site van Pipoos Nederland en de site van " 't Allergaartje " uit Oost Souburg. Zeker de moeite waard een kijkje te nemen.

9 februari 2001
WeBstrijd van de maand
Vanaf vandaag kan
elke bezoeker van mijn site meedoen aan de maandelijkse "weBstrijd van de maand". Hiervoor stel ik elke maand een specifieke (kaart)techniek aan de orde.
De mooiste, origineelste inzending wordt beloond met een door mij gesigneerd boekje.
Ook wordt deze kaart of andere techniek geplaatst als extra techniek van de maand zodat techniek- en voorbeeldenzoekers nog meer aan hun trekken komen.
De winnaar/ winnares van de techniek wordt op deze pagina bekend gemaakt.

3 februari 2001
Omdat de techniek van februari een valentijnstechniek is en niet iedereen een valentijnskaart verstuurt, heb ik voor deze maand een extra techniek toegevoegd onder de naam februari2001a.
Met deze kaarttechniek leer je leuke CD kaarten maken in 3D waarmee je een muzikale groet kunt verzenden.

1 februari 2001

Creatief met stofjesBegin maart komt mijn nieuwe stofjesboekje "Creatief met stofjes" uit. In dit boekje staan verassende voorbeelden om in je bestaande interieur leuke hoekjes te creeren. Om een indruk te geven van de inhoud, heb ik deze pagina alvast toegevoegd. Klik voor een bezoekje op de voorkant van het boekje.


21 januari 2001
Vandaag heb ik op de linkpagina weer een viertal interessante links toegevoegd.
Zo biedt DOE NET alle informatie over hobbyboekjes en auteurs, vind je bij Lelijveld allerlei borduurpakketten en biedt Petra's Surpriseshop allerlei bedankcadeautjes. Ook de HobbyHandig is online

15 januari 2001
De nieuwe maandagenda is uit. Hierop staan de cursussen en workshops die je bij mij in mijn "Hobbyhoekje" kunt volgen. Heb je belangstelling?? Stuur even een e-mailtje met vermelding "maandagenda" naar hobbyhoekje@betsylurvink.com en je ontvangt de maandagenda per omgaande

14 januari 2001
Wil je met "Valentijnsdag" - 14 februari - een leuke zelfgemaakte kaart versturen? Kijk dan eens op de maandtechniek pagina. De februaritechniek is een beschrijving van een drietal kaarten die erg geschikt zijn om als valentijnskaart te versturen. Ik heb de techniek er maar vast opgezet zodat je voldoende tijd hebt om - als je wilt - de kaart(en) te maken.
In mijn boekje "Nieuwe ribbelkaarten
vind je nog meer geschikte kaarten.

24 december 2000
Nu al weer nieuwsgierig wat hobbyboekenland in het voorjaar 2001 te bieden heeft??
De nieuw te verschijnen SuperHobby's en HobbyToppers van uitgeverij Cantecleer staan nu al op mijn site. 
Klik op Cantecleer en laat u verlekkeren.
Naruurlijk vindt u hier ook informatie over de eerder verschenen hobbyboeken.
Ook kunt u kijken op www.doenet.nl 

11 november 2000

De dakpanboekjes zijn er weer. De herdrukken van "Dakpandecoraties voor binnen en Dakpandecoraties voor binnen en buiten; beginnersboekDakpannen en leien met servetten buiten" (8e druk) en "Dakpannen en leien met servetten" (3e druk) zijn klaar en dus zijn ze weer volop verkrijgbaar in de winkel. Heeft de winkelier ze niet??, vraag ernaar want hij kan ze weer bestellen. Lukt het helemaal niet, dan kun je ze altijd bij mij bestellen; zie online bestellen.

Het boekje dakpandecoraties is een goed basisboek waarin ik een veelheid aan verftechnieken heb beschreven zoals, de crackle techniek, sponzen en rollen, het werken met patina enz. 
In dakpannen en leien heb ik verschillende technieken gecombineerd, vooral met het werken op natuurleien krijg je mooie effecten.
Kijk voor meer informatie en voorbeelden op deze speciale pagina's die je bereikt door op de voorkant van het boekje te klikken.

3 november 2000
Eindelijk, de najaarsboekjes zijn uit; dus ook mijn boekjes "Decoupage met Decorvloei", "Nieuw ribbelkaarten" en "Decoreer het met stofjes".
Decoupage met decorvloei   Nieuwe ribbelkaarten 
Op de Kreadoe zijn ze o.a. te koop bij de stand van Cantecleer . Ook bij de stand van "Klaver Vier" zijn ze  verkrijgbaar. U ziet daar meteen nog meer leuke voorbeelden van decoreren met decorvloei. Natuurlijk heeft binnenkort ook de hobbywinkelier en de boekhandel de boekjes op voorraad. Hebben ze de boekjes niet, vraag dan of ze voor U besteld kunnen worden. Op deze site vindt u informatie over de inhoud van de boekjes. Klik hiervoor de buitenkant van de boekjes aan.

In de hobbyhandig van november 2000 (nr 94) staat op pagina 50 een artikel over decorvloei waarin ik o.a. een kerstservies heb gedecoreerd en op pagina 72 staat een artikel over (kerst) stofjes  o.a. een speeldoosje, een dakpan met windgong, en diverse leien.

Zaterdag 25 november houd ik n.a.v. het verschijnen van deze boekjes OPEN HUIS zodat u de voorbeelden op uw gemak kunt bekijken. (zie verder indexpagina)

Veel kijk-, lees- en knutselplezier. 

Oktober 2000

"Kerstdecoraties met stofjes" is uit

In mijn HobbyTopper "Kerstdecoraties met stofjes" staan een schat aan voorbeelden hoe je thuis een andere kerstsfeer kunt creëren dan je gewend bent.
De combinatie van kleurrijke kerststofjes en allerlei dragers maken het boekje erg veelzijdig. Vooral de combinatie met lichtjes speelt een belangrijke rol.
Bezoek voor meer informatie over dit boekje de speciale pagina waarin ik het boekje beschrijf en waarop enkele voorbeelden staan.


Veel kijkgenot en plezier bij het maken van de voorbeelden uit dit boekje.

September 2000

"Nieuwe Kerstvariaties" is uit

Nieuwe KerstvariatiesEindelijk is mijn kerstkaartenboekje "Nieuwe Kerstvariaties" uit, een boekje met allerlei kerstkaarten in verschillende technieken.
Bezoek voor meer informatie over dit boekje de speciale pagina waarin ik het boekje beschrijf en waarop enkele voorbeelden staan.
Op de maandtechniekpagina "september 2000" heb ik nog een variant uitgewerkt van een eenvoudige kerstdraaischudkaart.


Veel kijkplezier en plezier bij het maken van de kaarten uit mijn boekje.

Juni 2000

Nieuw in hobbyland is de Decorvloei van Klaver Vier
Decorvloei is een driedelig bedrukt transparant velletje waarvan op dit moment een twintigtal motieven beschikbaar zijn. Ook zijn er een viertal nieuwe kerstvellen.
Het leuke aan decorvloei is dat één patroon in verschillende groottes is afgedrukt waardoor de toepasbaarheid eindeloos wordt. Één grote afbeelding, twee middelgrote en vier kleine afbeeldingen.
Het bijzondere van decorvloei is verder dat het verwerkt kan worden als servetten, maar een beetje de uitstraling en de duidelijkheid heeft van stofjes.
Decorvloei is dan wel transparant, maar de heldere kleuren blijven bij verwerking behouden.

In het najaar (oktober 2000) kom ik met een decorvloei boekje uit, de SuperHobby "Decoupage met Decorvloei" waarin leuke toepassingen staan van decorvloei zoals verwerkt op dakpannen, leuke keuken accessoires, plastic ballen en zelfs op een servies.

Hier enkele voorbeelden van de velletjes die ik heb gebruikt.

 

 

 

Terug