Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

HobbyTopper: "Kerstdecoraties met stofjes" 
(ISBN 90-213-2988 - 3) 
Cantecleer Baarn   eerste druk september 2000  

"Kerstvariaties met stofjesKerstdecoraties met stofjes" is een sfeervol boekje geworden waarin ik meerdere kerststofjes hebt verwerkt op een groot aantal ondergronden zoals dakpannen, leipannen, kunstleien, klompen, windlichten, boomschors, drieluiken, plastic ballen in verschillende groottes enz.
Ik heb de werkstukken zo gecombineerd dat je er leuke sfeerhoekjes mee kunt maken, zowel  in de kamer, de hal,  als op en rondom de kersttafel. Zelfs voor buiten staan er leuke voorbeelden in.
Denk ik aan sfeer, dan denk ik meteen aan kaarsen en lampjes. In en op verschillende werkstukken heb ik dan ook verlichting verwerkt waardoor de kleurrijke stofjes nog beter uitkomen en de lampjes voor de nodige sfeer zorgen.
De stofjes die ik verwerkt heb komen van B B G  Lehmann en Weber uit Enschede en zijn verkrijgbaar in de betere hobbyzaken en stofjes speciaalzaken. Mocht u er niet aan kunnen komen, neem dan contact op met de B B G voor adressen in uw omgeving.( het telefoonnummer staat achterin het boekje)

Ook in dit boekje heb ik natuurlijk weer verschillende verftechnieken gebruikt om een fraaie ondergrond te krijgen waarop de stofjes geplakt kunnen worden.

Enkele voorbeelden:

gedecoreerde schenkklomp sterdoos met bolvenster winterse voederklomp kerstbal met kerststofje

Wilt U dit boekje online bestellen?? Klik hier voor meer informatie.

In de hobbyhandig van november 2000 (nr 94) schreef ik op pagina 72, 73 en 74 een artikel over decoreren met kerststofjes, met  o.a. een kerstdakpan met windgong, een gedecoreerde decobal, een wandlampje, een speeldoos op draaiplateau en verschillende kerstleien. Leuke werkstukken 
              dus voor een knus kersthoekje. 

Terug: