Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

linkplaza - 5.000+ links                        interessante links

Nu eens geen hobbysite, maar een informatieve site voor iedereen die iets wil weten over b.v. hoogbegaafdheid, dyslexie, adhd, pesten, speciaal onderwijs enz... Niek Lurvink heeft een aantal dingen uitgezocht en op een rijtje gezet. Voor leerkrachten en voor ouders!!

De interactieve internet site van Cantecleer / La riviere en Tirion. Volop informatie over  
 alle hobbyboeken, workshops, vraag en aanbod enz.. 


Crealou's kaartenclub, een nieuwe club op het net. Speciaal voor kaarten makers (sters). Heb je belangstelling, dan kun je lid worden.
Homepage met veel handgemaakte kaarten voor verschillende gelegenheden, die ook zijn te bestellen. De kaarten zijn gemaakt in diverse technieken, die ook beschreven staan.

 

Belangstelling voor een up-to-date kaartensite met mooie voorbeelden en tips?? Bezoek dan Crea Syl's kaarten paleis.

Startpagina Hobby.ikwilhet .nu  Een overzichtelijke linkpagina naar allerlei vormen van hobby o.a. kaarten 
                                                      maken,boeken, enz. Ben je naar hobby op zoek, hier zul je het vinden.

Een leuke informatieve site met leuke kaartvoorbeelden. Ook kun je er online winkelen.


Een leuke site met allerlei breivoorbeelden die ook te koop zijn.

In OostSouburg (Zeeland) vind je de hobbywinkel " 't Allergaartje"; klein in ruimte maar groot(s) in assortiment. Zin in online winkelen? Bezoek dan deze site (in opbouw) en laat je verrassen door de mogelijkheden.
Op deze site staat alle informatie over de Pipoos vestigingen in Nederland met o.a. de data en  
 onderwerpen van de demodagen.

  Bij de linkmachine vind je een veelheid aan links op allerlei gebied. Ben je naar  
  iets  op zoek, dan ben de bij de linkmachine aan het goede adres.
 


Alweer een leuke kaartensite en ditmaal van Crealou. Op haar site kun je terecht voor leuke kaarten.

Dit is de site van Marianne van Beelen, schrijfster van het hobbyboekje "Knuffelkaarten". Zij is enthousiast kaartenmaakster met een zwak voor knuffeldieren en (stof) poppen. Zij vindt het heerlijk om allerlei technieken uit te proberen en te combineren. 


Thuishobby is een informatieve site over allerlei verschillende hobby's met veel interessante links.


Deze site biedt veel infornatie op hobbygebied. Je vindt er o.a. allerlei workshops.
Dit is de breishoppagina van Astrid. Op deze site vind je alles over haar breiwerk. Zij breit in opdracht. Je kunt bij haar breiwerk bestellen voor je eigen kind, een kleinkind of een nichtje of neefje. Kortom vanaf maat 50 t/m maat 164. Kwaliteit en exclusiviteit voor een betaalbare prijs!!! 


Deze site geeft een keur aan ideeŽn rond borduren met o.a.. borduurpakkettenHeb je geen tijd om zelf leuke bedankjes e.d. te maken, bij Petra's Surpriseshop kun je online voor vele gelegenheden bedankjes e.d. bestellen.


Op deze site is informatie bij elkaar gebracht van alle jaargangen van de HobbyHandigs tot nu toe verschenen. Van elke jaargang / uitgave vindt u er een overzichtelijke opsomming / beschrijving
Terri's Cups and Plates 
Op deze site biedt Terri haar zelfgedecoreerde serviezen en andere gelegenheidscadeau's aan. Zij wil graag van haar uit de hand gelopen hobby, zoals ze dit zelf omschrijft, haar werk maken.
http://www.jacobi-drachten.nl
Deze site biedt een schat aan informatie over een zeer groot assortiment hobbyartikelen. Ben je naar iets op zoek, hier is het te vinden. De site is zeer overzichtelijk en steeds erg actueel.
http://www.knutselidee.nl
Wim's frŲbelpagina doet zijn naam zeer zeker eer aan. Je vindt er veel leuke, originele ideeŽn.
Ook kun je er terecht voor vragen of suggesties op hobbygebied. Een aanrader!!
http://parchmentcraft4you.cjb.net
Tiny is een pergamano hobbyiste in hart en nieren. Op haar site staan prachtige voorbeelden van pergamano kaarten die zij heeft gemaakt. Ook vind je op deze goed verzorgde site weer links naar andere interessante websites.
http://members.tripod.lycos.nl/kaarten_maken/
Deze site geeft interessante informatie over allerlei technieken in het maken van wenskaarten. Elke techniek wordt duidelijk beschreven en er staan leuke voorbeelden bij. Ook kun je je aansluiten als lid.
http://home.hccnet.nl/r.v.d.brink 
Op deze site vind je nieuwe ideeŽn in schudkaarten. In deze schudkaarten zijn weer links verwerkt. Een erg origineel idee en zeker de moeite waard eens een bezoekje te brengen.
http://www.jalekro.demon.nl/
Jalekro bv. is een groothandel (import/export) in kralen en hobbymaterialen. Importeur voor Nederland van Stenboden kralen t.b.v. Groenlands kralenwerk.
Op deze site wordt U uitgebreid geÔnformeerd over deze creatieve hobby. GeÔnteresseerd in kralen?? Een bezoekje is dan meer dan de moeite waard.
http://www.picturetrail.com/ingridvanwinsen
De kaartensite van Ingrid van Winsen is een veelzijdige site met steeds weer de nieuwste kaarttechnieken. De gemaakte kaarten worden door haar zelf ontworpen. Surf eens bij haar langs, je zult er zeker geen spijt van krijgen.
http://www.pronty.nl 
Pronty levert hobby artikelen en fournituren  in binnen- en buitenland aan grossiers en warenhuizen. Op deze site vind je uitgewerkte voorbeelden van decoratiemogelijkheden van hun MDF producten. Deze onbewerkte producten zijn in de betere hobbyspeciaalzaken te verkrijgen.

Homepage van Tiny van der Plas 
Dit is de internet pagina van Tiny van der Plas over theezakjes vouwen. Zij heeft inmiddels meer dan 15 boeken hierover op haar naam staan en is er nog steeds enthousiast mee bezig.

't Freubeltje, Hobby en Creatief
Het adres voor al Uw hobby en handwerkcursussen
Een leuke creatieve site met verschillende voorbeelden

Atelier Barbestyn Vollenhove
Wayne en Ietje Dieleman hebben een hobbywinkel in Vollenhove waar tal van creatieve cursussen en workshops gegeven worden. Ook worden daar hun hobbyboekjes "geboren". Op hun site krijgt u een schat aan informatie en kunt u online bestellen. Zeer zeker de moeite waard deze site eens te bezoeken.

Dit is de wenskaarten-site van Ingrid Deelen. Een erg leuke site met steeds weer nieuwe voorbeelden die zij zelf maakt en ontwerpt. Ook kun je bij haar transparante sheets bestellen.
 
Astrid hobby&fournituren is een hobbywinkel in Rijswijk. Haar site is erg overzichtelijk en steeds actueel. Vooral op het gebied van decoreren met WindowColor glasverf en het decoreren met servetten vind je bij haar goede materiaal beschrijvingen en leuke voorbeelden. Je kunt bij haar ook terecht voor allerlei workshops. 
banner Lilian's HomapageEen zeer leuke site is Lilian's Home page. Je kunt er voor allerlei informatie terecht, tot het bouwen van je eigen site toe.

Zeer overzichtelijke rubrieken zoekmachine  Rubrieken.com is  een zeer handige   
  zoekmachine waar je alle mogelijke 
  informatie kunt vinden, handig  
                                                                                                             ondergebracht in rubrieken. 
                                                                                                             Een aanrader!!

  Bolcom is een zeer grote internetboekhandel waar je terecht kunt voor allerlei informatie over   
  uitgekomen en nog uit te komen (hobby)boeken.Ook kun je er boeken bestellen, mocht je niet 
  op een andere manier aan de boeken kunnen komen. 
  Ook voor alle boeken van uitgeverij Cantecleer kun je er terecht.

Lumage is een speciaal  soort brandvrije kaart die verlicht wordt met een waxinelichtje

vuurtorenwww.creatiefnet.nl
Een zeer veelzijdige, informatieve hobbysite. Zeker bezoeken!!.

KlikIJzerloís Landschap is opgericht door Erik en Joke Ruesink, met als doel het organiseren van evenementen op hun boerderij. De Farm & Country Fair en het Paasvuur worden door IJzerlo's Landschap georganiseerd, met behulp van een grote groep onmisbare vrijwilligers. Bezoek eens deze bijzondere site.

Stigter Palet is een winkel in handenarbeid en hobby technieken. Op hun site vind je veel informatie over hun eigen workshops, maar ook veel informatie over andere hobbysites.
Een bezoekje is zeker de moeite waard.


De site van Jolanda Meursen is een site over verschillende hobby's: er staan heel veel mooie kaarten op in allerlei technieken, maar ook Fimoklei, figuurzagen en allerlei decoraties.Wil je nieuwe leuke ideeŽn, ga dan eens een kijkje nemen.

Hobbyhout is een postorderbedrijf voor iedereen die op zoek is naar blank houten artikelen om zelf te bewerken. Of u professioneel decoratief schilder bent of nog aan uw eerste cursus moet beginnen, bij HobbyHout heeft u een uitgebreide keuze aan basisartikelen waarop u kunt gaan werken.

Op deze interessante hobbysite van Allet van Dam vind je onder andere zelfgemaakte kaarten, gedichten en reisverslagen. Een bijzondere site om eens een bezoekje te brengen.


De hobby van Elleke is zodanig uit de hand gelopen dat zij nu een winkeltje heeft met allerlei artikelen. Hier verkoopt zij o.a. de wenskaarten van Ingrid Deelen en nog veel meer handgemaakte artikelen.Een erg leuke site van een enthousiaste hobbyiste.
Zeer de moeite waard.


Nederland Kreatief Land
Op deze site vindt u een overzicht van cursussen en workshops die er worden gegeven creatief 
gebied. Daarnaast is er een overzicht van ateliers of docenten die cursussen geven. Ook is er een pagina opengesteld voor de Open Huizen in Nederland. De opzet is een service-pagina te maken en een landelijk overzicht te geven. Zeker de moeite waard

Veel kreatieve ideeen zijn te vinden in dit Hobbyblad dat 4 x per jaar uitkomt.
Het verschijnt in februari, mei, augustus en november.
Onder de link krijgt u o.a. informatie over de inhoud.

Deze veelbelovende hobbysite is een initiatief  
 van Peter en Wilma Hoedeman. Zij geven 
 allerlei hobbyinformatie en een keur aan 
 hobbytechnieken / workshops. Zeer de moeite 
 waard.

Een zeer uitgebreide internet boekenwinkel is Proxis. Je kunt er boeken zoeken op titel en auteur. Bestellingen worden snel uitgevoerd en ze hebben regelmatig acties.


  veldmuis.jpg (1148 bytes)veldmuis.jpg (1148 bytes)veldmuis.jpg (1148 bytes)Agathaīs Kaarten veldmuis.jpg (1148 bytes)veldmuis.jpg (1148 bytes)veldmuis.jpg (1148 bytes)
Een leuke kaarten site met mooie kaartvoorbeelden

Mensen, Meningen en Ontmoetingen
Een zeer uitgebreid en interessant zoekprogramma


http://home.planet.nl/~vanhummel 
Wil je alles weten over origami, van waar cursussen gegeven worden tot welke mogelijkheden er allemaal zijn met deze fantastische hobby?? Bezoek dan deze site van Erna en Adri van Hummel die alles laten zien over hun gezamenlijke grote passie.


Dit een site van een Belgische hobbyist waar schitterende huti baby's en beren te bezichtigen zijn.

 

    Ben je zelf een site op hobbygebied tegengekomen die ook interessant is voor anderen?? Stuur even een e-mailtje.

g.lurvink@chello.nl

terug naar beginpagina