Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

O R I TShetlanninponiori
Fiin Nappercaught
Napero on reipas ori, joka on menestynyt esteradoilla kuin näyttelykehissäkin. Napsu onkin kantakirjattu III-palkinnolla. Napsua suosittelen jokaiselle shettistamman omistajalle!

Wec-ori
VIR MVA Ch Fiin Regent
Rekku on tallimme ylpeys. Oma kasvattimme menestyy tasaisesti koulu- ja estekisoissa ja on kaikenlisäksi kantakirjattu III-palkinnolla, ja saanut VIR MVA-&Champion-arvonimet.

Connemaraori
Laakson Cream Hero
Kemi on komea ori, jolla riittää luonnetta vaikka muille jakaa. Kemi on ollut tallimme menestyneimpia poneja ikinä, sillä on upeita sijoituksia radoilta ja näyttelyistäkin KUMA ja JS:iä!

Wm-ori
Tähtitaivaan Nalle Puh
Nappe on rohkea ori, uusimpia tallissamme. Nallea ei näyttelyissä ole vielä käytetty, mutta kuka tietää mihin poju vielä yltää!
-

New Forest-ori
Kuujärven Toiveikas
Taavi on kiltti ori, josta haaveilen itselleni täydellistä kisaponia. Nuori Taavi on nuoresta iästään huolimatta saanut jo kaksi astutusta, oriilla on upea suku!

WeC-ori
Dock
Dock on nuori poni, jolla on kapasiteettia sekä esteille että kouluun. Ori on varmasti hyvä valinta!

Nvh-ori
Metsälän Hannibal
Hessu on todella kiltti ja sympaattinen ori, jolla on paljon hyviä sijoituksia pienistä esteluokista. Hessu periyttää jälkeläisilleen rakenteen lisäksi hyvää luonnettaan!

OX-ori
Fiin Je Ne Comprends Pas ox
Jere on kuumahko ori, joka on osoittanut osaavansa poseeraamisen lisäksi estehevosen työt. Kisattu Jerellä ei vielä ole, mutta piakkoin sekin rupeama alkaa.
B' Bull's Eye
Buse on tällä hetkellä liisattuna Killerille Brand Stormiin, eikä ole käytettävissä siitokseen Picabon kautta. Buse palailee Picabon kuvioihin 15.7.'02. Suuntaa siis Brand Stormiin mikäli haluat Busen tammasi sulhaseksi.

Näiden orien lisäksi tallillamme vaikuttaa vanha kouluherra Prince William jota ei enää käytetä tallin ulkopuolisessa siitoksessa.Lisäksi listan ulkopuolella kasvaa suomenhevosori Kuujärven Mieletön.


Takaisin etusivulle