Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Kantakirjattu IIIpalk. 65pist. (VRL:n kantakirja)
Sai Champion-arvonimen 14.2.2002
Sai VIR MVA-arvonimen 25.7.2002

Liisattu Maijalle Moonfightiin.
©Menai Stud

Virallinen nimi : Fiin Regent
Lempinimet : Rekku
Syntymäaika : 12.6.2000
Rotu : Welsh, C-sektio
Sukupuoli : ori
Väri+merkit : liinakko punarautias
Säkäkorkeus : 135cm
Isä : Black Luck Love
Emä : Lucky Love
Kasvattaja&omistaja : Lara Jokela

-Ko Helppo A, re ~110cm, yks. 120cm, ih 125cm

Jälkeläiset:
-Fiin Montaque, e:Monique
-Fiin Lilque, e:Monique
-Fiin Banique ja Fiin Regelque, e:Monique


Rekku on minulle rakas poni. Komean näköisella ja kantakirjatulla huippuorilla on siitosarvoa, mutta minuun on vaikuttanut eniten orin mukava luonne. Ponihan on oma kasvattini, jonka emä on menestyksekäs esteponi Lucky Love ja isänä pitkäaikainen LT-tallin siitosori Black Luck Love. Vanhemmiltaan Rekku on perinyt ennenkaikkea rohkeuden ja estekapasiteettiä.
Rekku on tosi kiltti ori. Tietysti ori on aina ori, ja kyllä Rekkukin on tammojen perään, mutta paikallaan steppailua ja hörinää lukuunottamatta se ei ihmisen käsissä rupea riehumaan. Toisten orien kanssa Rekku ottaisi varmasti yhteen jos pääsisi kosketusetäisyydelle, mutta hyvä oriystäväkin löytyy, Rekku ja nf-orini Kuujärven Toiveikas voidaan jopa tarhata yhdessä. Pientä orinleikkiä niilläkin on, mutta yleisesti ottaen pojat ovat tosi hyviä kavereita. Kengittäjän kanssa Rekku tulee hyvin toimeen, eikä eläinlääkärinkään kanssa ole suuria ongelmia ollut.
Rekku on ihmisystävällinen ja karsinassakin tosi kiltti. Sitä ei tarvitse kiinnittää harjauksen ajaksi, Rekku seisoo varmasti paikallaan. Poni on myös todella utelias, ja osaakin näppärästi tutkia takin ja repun taskut jos tarve niin vaatii. Rekku on myös ahne poni, joten näyttelykunnon ylläpitäminen tekeekin aina tiukkaa. Orin erityisherkkua ovat omenat, joiden eteen se tekee mitä tahansa. Muutenkin Rekku tykkää huomiosta, ja onkin omiaan näyttelykehissä kaikkien ihailevien katseiden keskellä. Kaikesta rauhallisuudesta huolimatta poni osaa myös irroitella, tarhassa upean näyttelyponin ulkokuori karisee pois ja poni viilettää kuin pikkulapsi. Rekku tykkääkin olla ulkona, ja joskus sitä saakin pyydystää tarhasta kauan. Sade ei haittaa oria, vaan ori oleilee tarhassa mielellään sadesäälläkin. Nautiskelee vain silmät kiinni. Myös uimassa ori käy mielellään, ja leikkii silmät kiiltäen rantavedessä jalalla kauhoen ja pärskien. Hyönteiset ovat inhottavia, eikä hyönteismyrkkykään ole spraypullosta suihkutettuna yhtään kivaa..
Rekku on ratsastaessa nöyrä ja reipas. Ori luottaa ratsastajaan kuin kiveen ja toimii hyvin joka lajissa. Kouluradoilla ori kulkee kauniisti liikkuen, ja esteradoilla löytyy sähäkkyyttä tarpeen mukaan. Rekun hyppytyyli on erinomainen ja täysin samanlainen kuin emällään Lucky Lovella. Rekku lähtee mielellään töihin, ja sille pyritäänkin jättämään aina hyvä mieli ratsatuksesta. Orin silmät kiiltävät puhtaasta ilosta, ja suorituksen jälkeen Rekku tietää, milloin olla tyytyväinen. Rekku on kisoissa hyvä, rento, mutta tarkka.Se seurailee tilannetta toisella silmällä, mutta keskittyy silti suoritukseen. Rekulla on loistavat kisahermot, jotka edesauttavat upean ponin uralla.

Takaisin orit-sivulle