Virallinen nimi : Kuujärven Toiveikas
Lempinimet : Taavi
Syntymäaika : 29.11.2001
Rotu : New Forest
Sukupuoli : ori
Väri+merkit : mustanruunikko
Säkäkorkeus : 146cm
Isä: Laakson Raymond
Emä: Fiin Delilah
Kasvattaja: Kati Heikkilä
Omistaja : Lara Jokela

Ko Helppo A, re 120cm, yks. 130cm, ih 135cm, me ~100cm

Jälkeläiset:
-Fiin Delight


Taavi on yksi rakkaimpia hevosia minulle koko tallistani. Komea, nuori ori on suvultaan upea, ja sen suvussa on minulle tärkeitä poneja. Tärkein Taavin suvun poneista on ori Hopeless Not, ikuinen rakkauteni joka kuoli 14.11.2001 -vain paria viikkoa ennen Taavin syntymää. Katilla sattui olemaan yksi Taavin parhaimpia jälkeläisiä, ja kun tamma kerran varsoi juuri sopivasti, en voinut vastustaa kiusausta hankkia upeaa oria itselleni. Varasin Taavin jo ennen sen syntymää, enkä ainakaan vielä ole joutunut katumaan pätkääkään.
Taavi ei monien muiden orien tapaan riehu ja metelöi, vaan on oikein fiksu ja rauhallinen ori. Elämäniloa sillä kyllä riittää, ja tammat toki kiinnostaa. Taavi on karsinassa erittäin kiltti hoidettava, joskus mahanalus hieman kutisee ja silloin ärsyttää. Pesupaikalla pestäessä Taavi käyttäytyy mallikelpoisesti, vaikkei pahemmin vedestä pidäkkään. Taavi menee myös uimaan pienen houkuttelun jälkeen, vaikka yleensä tyytyy kahlailemaan ja polskuttelemaan rantamatalikossa. Taavi pitää matalaa profiilia eikä pahemmin ryhdy hakemaan huomiota, esimerkiksi näyttelyissä, vaan odottaa kiltisti omaa vuoroaan. Taavi viihtyy parhaiten tuttujen ihmisten seurassa, oria voi nimittäin kuvailla myös erittäin ujoksi:)
Taavi on vielä aika 'vihreä' ratsu, mutta tykkää varsinkin hypätä paljon -isäänsä tullut. Koulua Taavi menee mielellään myös, ja on aina valmiina lähtemään töihin, sen verran aktiivinen kun on. Vaikka Taavi ei hirveästi kisahälinästä pidäkään, on se kisoissa loistava -rento, mutta tarkka. Taavilla ei nuoren iän takia menestystä hirveästi ole, mutta piakkoin sitäkin aletaan nuorelle miehelle hankkimaan!

Takaisin tammat-sivulle


Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!