Corfu
De Griekse Eilanden Corfu info Corfu Hotels Corfu Reizen Geschiedenis Onroerend goed Bezienswaardigheden Corfu Stranden
Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten
Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten Corfu ferries, Corfu veerboten
Vergelijk vliegtickets en reizen naar Corfu - vliegtickets naar Corfu
Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.                    

vliegtuig

Er zijn verschillende reisorganisaties die reizen en losse vliegtickets naar het eiland Corfu in Griekenland aanbieden. Het makkelijkste boek je een los ticket bij Sunweb, voor de wat exclusievere reizen naar Corfu kijk je bij Eliza was Here of Karen's Choice.
- Hotels boeken op Corfu - GOGO Griekenland - De Jong Intra - Karin's Choice - Stip Reizen
- Arke - Sunweb Vakanties - Eliza was here - Eliza was here voor BelgiŽ - Suntip Griekenland - Vakantiexperts
- Bebsy Corfu Reizen - Vakantiediscounter Corfu - Lavida Travel

Corfu veerboten - excursies naar Paxos, Kefalonia en AlbaniŽ
veerboten Corfu

Tijden en tickets van de veerboten van en naar Corfu, o.a. vanaf ItaliŽ kun je hier bekijken of bestellen. Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site. Vanaf Corfu Stad zijn er allerlei excursies naar eilanden in de omgeving, naar Parga op het vasteland en naar AlbaniŽ. Deze worden georganizeerd door Ioanian Cruises. Een van de excursies gaat langs de blauwe grotten van Paxos, zet je dan af op een mooi zandstrand op Antipaxos en neemt je dan mee naar het hoofdstadje Gaios dat op Paxos ligt. Hier kun je het stadje bekijken en wat eten. De prijs voor deze cruise is 35 euro (2012) als je met eigen vervoer naar de haven komt.

Een andere cruise gaat naar de haven van Plataria op het vasteland (even ten zuiden van Igoumenitsa), waar je de gelegenheid krijgt om wat rond te wandelen en iets te drinken. Daarna vertrek je naar de "Blue Lagoon" in de baai van Piscine. De volgende stop is de grot bij Syvota (vasteland) waar in de Tweede Wereldoorlog een duikboot verscholen lag. Na een bezoek aan het stadje Syvota en een rondvaart om de Syvota eilandjes (Agios Nikolaos, Mourtos en Gouroni) gaat de boot weer terug naar Corfu.

Andere excursie-mogelijkheden zijn een cruise naar het eiland Kefalonia, een cruise naar het vasteland van Albanie, een combinatie van Parga (vasteland) en het eiland Paxos of een cruise naar de eilanden Ithaka en Lefkada.

Ionian Cruises
GOEDKOPE AUTOVERHUUR OP HET EILAND CORFU - HUUR EEN AUTO OP CORFU

autoverhuur op Corfu Een auto huren op het eiland Corfu doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional