Meganisi
De Griekse eilanden Meganisi HOME Meganisi Hotels Meganisi Stranden Bezienswaardigheden Meganisi Reizen

De reis naar Meganisi in Griekenland - vliegtickets naar Lefkas / Lefkada

Griekenland reizen

Bezoekers van Meganisi vliegen op Preveza, op het vasteland van Griekenland (bij Lefkas). Reizen en vliegtickets naar Lefkas / Lefkada met bestemming "Lefkas" landen dan ook altijd op dit vliegveld dat op 15 kilometer afstand van de hoofdstad Lefkada Stad ligt, en niet op het eiland zelf. Preveza is een internationaal vliegveld en dus niet uitsluitend voor binnenlandse vluchten. Je hoeft dan ook niet eerst naar Athene te vliegen en dan over te stappen op een andere vlucht met een Grieks vliegtuig.

Arkefly verkoopt losse vliegtickets naar Lefkas (Preveza). Ook Sunweb verkoopt vliegtickets naar het eiland Lefkas. Sunweb, Suntip reizen, Eliza was here, Elmar Reizen en Arke Reizen bieden ook complete reizen aan naar Lefkas / Lefkada. Voor het overzicht van alle vliegtickets / losse chartervluchten en reizen naar naar Lefkas en andere eilanden, en voor komplete reizen inclusief hotel klik hier.

veerboten Lefkas Vanaf het vasteland van Griekenland is een dagelijkse verbinding met het eiland Lefkas. Het eiland heeft verbinding met diverse andere eilanden in de Ionische Zee. Check de veerboten.

Voor alle hotels, appartementen en studio's op het eiland Meganisi in Griekenland - klik hier.


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional