Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.     Aegean Airlines   Olympic Airlines

Bij Sunweb Vakanties en Eliza was here en kun je nu alweer reizen naar Griekenland boeken voor 2018!

Vergelijk vliegtickets en reizen naar Griekenland - vliegtickets naar de Griekse eilanden

vliegtuig Mijn grote favoriet voor reizen naar allerlei bestemmingen en eilandjes in Griekenland zijn Aegean Airlines of Olympic Air. Na diverse vertragingen en slechte service bij Transavia hebben deze twee maatschappijen bij mij de voorkeur. Meer beenruimte, een hapje en een drankje tijdens de reis, een snoepje voor het opstijgen en lekkere stoelen. Aegean werd in 2016 voor de 16e keer op rij verkozen tot beste vliegtuigmaatschappij boven 280 europese concurrenten. Naar de kleine eilandjes ga ja vaak ook met een iets kleiner vliegtuig en je hoeft niet uren van tevoren op de luchthaven te zijn. Bij de incheck op bijvoorbeeld Rhodos zijn er vier balies per vliegtuig in plaats van de (normaal) twee bij Transavia. Het gaat allemaal veel sneller. Ook overstappen op Athene is simpel. Dus als het even kan kies ik voor Aegean.

- Hotels boeken in Griekenland. - Fly drives Griekenland - eilandhoppen in de Cycladen / Kreta - GOGO Griekenland
- De Jong Intra - Karin's Choice - Tui - Sunweb Vakanties - Eliza was here - Suntip Griekenland

Griekenland Reizen - Eilandhoppen in de Cycladen of de Sporaden - Combinatie Kreta & Santorini

Eilandhoppen Cycladen, Sporaden, Kreta & Santorini
Degenen die liever een georganiseerde reis eilandhoppen in de Cycladen maken in plaats van een los vliegticket te kopen en dan zelf de hotels te boeken, kunnen terecht bij het reisbureau bij Flextravel, bij Eilandhoppen op maat in de Cycladen of bij Kras single rondreis de idyllische Cycladen.
Een combinatie / georganiseerde reis eilandhoppen Kreta & Santorini kun je boeken bij reisbureau Corendon Vliegvakanties. Voor een rondreis op Kreta zelf kun je kijken bij De mooiste rondreizen op Kreta van Kras of Eilandhoppen op maat op Kreta.

autoverhuur in Griekenland Een auto huren in Griekenland doe je gemakkelijk bij Rentalcars.com. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Vergelijk vliegtickets en reizen naar Corfu - vliegtickets naar Corfu
vliegtuig

Er zijn verschillende reisorganisaties die reizen en losse vliegtickets naar het eiland Corfu in Griekenland aanbieden. Het makkelijkste boek je een los ticket bij Sunweb, voor de wat exclusievere reizen naar Corfu kijk je bij Eliza was Here of Karen's Choice.

- Hotels boeken op Corfu - GOGO Griekenland - De Jong Intra - Karin's Choice - Tui - Sunweb Vakanties - Eliza was here
- Suntip Griekenland

Vergelijk vliegtickets en reizen naar Karpathos - vliegtickets naar Karpathos
vliegtuig

Karpathos heeft een internationaal vliegveld en dus kun je een directe vlucht of reis naar dit eiland boeken. Er zijn verschillende reisbureaus die vliegtickets en / of pakketreizen inclusief hotels naar dit eiland aanbieden.

- Hotels boeken op Karpathos. - Tui - Sunweb Vakanties - Suntip Karpathos reizen

Hoe kom ik op Kefalonia - vliegtickets naar Kefalonia

Griekenland reizen Tui verkoopt losse vliegtickets naar Kefalonia. Ook Sunweb verkoopt vliegtickets naar het eiland Kefalonia. Sunweb, Suntip reizen, Eliza was here, Karin's Choice en Tui Reizen bieden ook complete reizen aan naar Kefalonia.

veerboten Kefalonia Vanaf de stad Patras, op het vasteland van Griekenland is een dagelijkse verbinding met het eiland Kefalonia. Deze boottocht duurt ongeveer twee en een half uur. Met de ferryboot vanuit Ancona naar Patras is het 19 uur varen. Het gaat hierbij om de Superfast Ferries, de modernste en snelste boten van de Middellandse zee. Na aankomst in Patras moet u met de auto naar Kilini rijden. Dit is een vierbaans weg en heel goed te berijden. In ca. 45 minuten kom je zo van Patras naar Kilini. Vanauit Kilini vertrekken meerdere malen per dan de ferrys naar Poros op Kefalonia en naar Zakynthos Town op Zakynthos. De overtocht naar Kefalonia duurt ca. 90 minuten. Er zijn verschillende charter vliegtuigen vanuit Amsterdam die direct naar Kefalonia vliegen. Check de veerboten.

Boek hotels, appartementen en studios in Kefalonia online - klik hier.

Vergelijk vliegtickets en reizen naar Kreta - vliegtickets naar Heraklion en Chania op Kreta

vliegtuig - Hotels boeken in Griekenland - Corendon Vliegvakanties - Suntip Griekenland - Tui Kreta - Sunweb Vakanties
- Fly drives Griekenland - eilandhoppen in de Cycladen / Kreta - Eliza was here - Karin's Choice

Vakanties, reizen en vliegtickets Kos - autoverhuur op Kos
Griekenland reizen

Het eiland Kos in Griekenland heeft ook een internationale luchthaven met regelmatige vluchten vanuit verschillende landen tijdens het toeristenseizoen.

Voor reizen inclusief hotel of appartement of voor losse vliegtickets naar Kos kun je kijken bij
- Sunweb zonvakanties - Eilandhoppen op maat - Aegean Airlines - Olympic Air - GOGO Griekenland
- Suntip Griekenland - Corendon.com - Autohuur op Kos

Voor alle hotels, studio's, appartementen, villa's en vakantiehuizen op Kos - klik hier.

Hoe kom ik op Lefkas - vliegtickets naar Lefkas / Lefkada

Griekenland reizen

Het dichtstbijzijnde vliegveld voor Lefkas / Lefkada is Preveza, op het vasteland van Griekenland. Reizen en vliegtickets naar Lefkas / Lefkada met bestemming "Lefkas" landen dan ook altijd op dit vliegveld dat op 15 kilometer afstand van de hoofdstad Lefkada Stad ligt, en niet op het eiland zelf. Preveza is een internationaal vliegveld en dus niet uitsluitend voor binnenlandse vluchten. Je hoeft dan ook niet eerst naar Athene te vliegen en dan over te stappen op een andere vlucht met een Grieks vliegtuig.

Tui verkoopt losse vliegtickets naar Lefkas (Preveza). Ook Sunweb verkoopt vliegtickets naar het eiland Lefkas. Sunweb, Suntip reizen, Eliza was here en Tui reizen bieden ook complete reizen aan naar Lefkas / Lefkada. Voor het overzicht van alle vliegtickets / losse chartervluchten en reizen naar naar Lefkas en andere eilanden, en voor komplete reizen inclusief hotel klik hier.

veerboten Lefkas Vanaf het vasteland van Griekenland is een dagelijkse verbinding met het eiland Lefkas. Het eiland heeft verbinding met diverse andere eilanden in de Ionische Zee. Check de veerboten.

Boek hotels, appartementen en studios in Lefkas online - klik hier.

Vergelijk vliegtickets en vakanties naar Lesbos - Vakantie op het eiland Lesbos in Griekenland

vliegtickets en reizen naar Griekenland - Hotels boeken op Lesbos - Eliza was here - Aegean Airlines - Elmar Reizen.nl - Tui
- Sunweb reizen naar Lesbos - Olympic Airlines - Vakantiediscounter Griekenland
- Go Mundo - Vakantiexperts - Zonvakanties Lavida Travel - www.d-reizen.nl
- Vakantiexperts - Karin's Choice - Prijsvrij Reizen - Stip Reizen

LOSSE VLIEGTICKETS EN REIZEN NAAR HET EILAND MYKONOS IN GRIEKENLAND
vliegtickets Eilandhoppen Cycladen

Je wordt tegenwoordig een beetje in de steek gelaten als je een los ticket naar Mykonos wilt boeken. Het wordt bijna door geen enkele (of geen een?) reisbureau meer aangeboden. Tui biedt een aantal reizen naar Mykonos aan waaronder naar het Aeolos Hotel in Mykonos Stad, maar er zijn nog meer hotels en appartementen die door Arke worden aangeboden op Mykonos. Bij Eilandhoppen op maat (klik op de banner hierboven) kun je eventueel een combinatiereis maken in de Cycladen met Mykonos als onderdeel erbij.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen).

Een andere optie is om met een Sunweb vliegticket Athene naar Athene te vliegen en daar de veerboot te pakken. Vanuit Rafina (een van de havens van Athene) kunt je dan al binnen een paar uur op Mykonos zijn. Bij Ferries.booking.com kun je de vertrektijden van de veerboten checken en eventueel tickets bestellen. Bij Aegean Airlines of Olympic Air kun je een vliegreis boeken met een overstap op Athene.

Voor HOTELS OP MYKONOS - klik hier.

NAXOS REIZEN - NAXOS VEERBOTEN - DE REIS NAAR HET EILAND NAXOS

Vakantie op Naxos Eilandhoppen Cycladen Naxos is gemakkelijk bereikbaar vanaf Piraeus (bij Athene) waarmee het een regelmatige verbinding heeft. Vroeger verkocht Transavia losse vluchten naar Mykonos en vanaf Mykonos is het nog korter varen. Helaas is Tranasavia daar mee gestopt.

Hier kun je naar de website van gaan voor een ticket naar Athene.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen).

veerboten Paros Vanaf Naxos zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de haven van Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Paros, Mykonos, Santorini, Syros, Tinos en Andros en naar de kleine Cycladen eilanden als Donoussa, Schinoussa en Koufonisia..

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferries in Greece. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

VAKANTIE OP HET EILAND RHODOS - VLIEGTICKETS EN REIZEN NAAR RHODOS

vliegtickets en reizen naar Skopelos en Rhodos Rhodos heeft een internationaal vliegveld dus het is mogelijk om via een direkte vlucht (zonder overstap in Athene) op het eiland te komen. Losse vliegtickets naar Rhodos boek je bij Sunweb Vakanties. Meestal staan de tickets zo rond 5 of 10 januari op hun site. De vlucht naar Rhodos duurt ongeveer drie en een half uur.

- GOGO Griekenland - Karin's Choice - De Jong Intra - Go Mundo - Corendon.com
- Tui reizen - Sunweb Vakanties - Eliza was here - Suntip Griekenland

Voor alle hotels, villa's, appartementen en studio's op het eiland Rhodos in Griekenland - klik hier.

SAMOS VLIEGTICKETS / CHARTERVLUCHTEN - SAMOS VAKANTIES
Samos reizen

Samos heeft ook een internationale luchthaven met regelmatige vluchten vanuit verschillende landen tijdens het toeristenseizoen, o.a. via Tui en goede verbindingen met Athene via Olympic Airways. Sunweb Vakanties verkoopt ook losse chartervluchten / vliegtickets naar Samos en andere Griekse eilanden. Zij zijn soms goedkoper dan Tui. Sunweb verkoopt natuurlijk ook reizen naar Samos kompleet met hotel.

Hieronder staan nog enkele reisorganisaties die vakanties naar Samos en andere Griekse eilanden aanbieden:
. Tui . Hotels boeken op Samos . Eliza was here

De vlucht naar Thassos in Griekenland - vliegtickets en reizen naar Thassos

vliegtuig Op het eiland Thassos zelf is geen vliegveld. Voor Thassos koop je een vliegticket naar de luchthaven van Thessaloniki bij . Vanaf Thessaloniki is het nog ongeveer twee en een half uur rijden naar de haven van Keramoti. Dat kan met een taxi (100-125 euro) of je neemt een taxi naar het busstation van Thessaloniki en vanuit daar de bus naar Kavala. De bussen gaan tussen 6.00 en 20.00 uur 1 maal per uur (onder voorbehoud, dus check het zelf voor alle zekerheid).

Vakanties naar Thassos kun je boeken bij Sunweb Zomervakanties, Tui reizen of Suntip Griekenland. Grote kans dat je op Kavala vliegt, waar de veerboten vertrekken naar Thassos.

Voor alle hotels, appartementen, vakantiehuizen en studio's op Thassos in Griekenland - klik hier.

Hoe kom ik op Zakynthos?
Greece travel, Griekenland reizen

Tui verkoopt losse vliegtickets naar Zakynthos. De vluchten gaan 2 keer per week. Ook bij Sunweb zonvakanties kun je kijken voor losse tickets en voor komplete reizen naar Zakynthos.
- Tui Vliegtickets - Sunweb zonvakanties - Eliza was here - Suntip Zakynthos vakanties - Karin's Choice Zakynthos reizen - Corendon Zakynthos

Voor alle hotels, villa's, appartementen en studio's op Zakynthos - klik hier


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional