Leros
De Griekse eilanden Leros HOME Leros Hotels Leros Stranden Geschiedenis Bezienswaardigheden Restaurants Autoverhuur

Agia Marina - Glaros
Leros

Vriendelijke bediening en goede Illy koffie in de haven naast de plek waar de catamarans aanleggen. De cappuccino wordt gebracht met een glaasje water en kost 3 euro (2007).

Ons oordeel: 8 uit 10

To Steki Taverna in Alinda
Leros

tip Zoek niet verder: dit was het beste restaurant dat wij op onze reis over de eilanden Patmos Leros en Samos zijn tegengekomen. Je vindt het aan het einde van de boulevard in Alinda. Ze houden er van koken en van experimenteren, en proberen en proeven nieuwe gerechten in hun vrije tijd. Er is een uitgebreide keuze op het menu en we hebben er van alles en nog wat geprobeerd voor lunch en voor diner. We hebben kipsalade, tzaziki met courgetteballetjes, lam uit de oven, gevulde paprika's uit de oven, ham-kaas rolletjes in bladerdeeg, een ovenschotel met aubergines, tomaten en kaas en een met aardappels en bacon geprobeerd... De huiswijn is heerlijk, de muziek is leuk en niet te opdringerig, het uitzicht is prachtig, de mensen zijn alleraardigst em het eten is ver-ruk-ke-lijk!!

Ons oordeel: echt geweldig, een 10 uit 10

Alinda Cocktail Bar in Alinda
Leros

Ons werd vertel dat dit de eerste vestiging was van een hotel met een restaurant in het dorp Alinda, en dat het dateerde uit 1969. De Illy koffie smaakte goed, maar was een beetje aan de lauwe kant toe hij werd gebracht. Vriendelijke bediening trouwens.

Ons oordeel: 7 uit 10

Galini Taverna in Xerokambou
Leros

Deze taverna ligt in het begin van het strand op het punt waar de weg het dorp binnen komt zetten. Het ligt direkt aan de zee. Alles wat we erover kunnen zeggen is dat de drankjes er goedkoop waren.

Ons oordeel: geen, we hebben er alleen iets gedronken


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional