Antiparos
De Griekse Eilanden Antiparos HOME Antiparos Hotels Bezienswaardigheden Antiparos Foto's Antiparos Stranden
Antiparos wandelen Antiparos trouwen Alternatief Antiparos Antiparos Reizen Onroerend Goed Restaurants

Vastgoed Antiparos - onroerend goed Antiparos - real estate Antiparos - huizen te koop op Antiparos

Ooit een eigen huis hebben op Antiparos in Griekenland en er gaan overwinteren of wonen is iets waar je over kunt fantaseren. Ook ik vind dit eiland bijzonder genoeg om me te verdiepen in de aankoop van een tweede huis. Derhalve spendeer ik ook veel tijd op de pagina's van de makelaars die onroerend goed aanbieden op Antiparos. Het is om een idee te krijgen van wat er te koop is op Antiparos en in Griekenland, alhoewel ik moet zeggen dat op het eiland Antiparos de prijzen gemiddeld wel iets lager liggen dan op sommige andere eilanden in de buurt. Een huis op Antiparos is (nog) goed betaalbaar en veel goedkoper dan bijvoorbeeld op het eiland Mykonos.

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Antiparos is een droom van vele Antiparos liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond op Antiparos, dan kunt u op deze pagina of op de websites van de makelaars op Antiparos wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn op Antiparos zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels.

Je zou er eigenlijk gewoon eens een keer naartoe moeten gaan om rond te kijken. Regelmatig zie je een huis met een bordje erop dat het te koop is. Soms heeft de eigenaar er met een spuitbus zijn telefoonnummer erop gezet met de mededeling "for sale". Wij hebben aardig wat huizen in de aanbieding gezien op Antiparos en in de haven van Antiparos Stad zitten verschillende makelaars met foto's in de ramen. Antiparos is trouwens wel een van de duurdere eilanden om een huis te kopen, omdat het eiland vrij populair is.
Anael


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional