Antiparos
De Griekse Eilanden Antiparos HOME Antiparos Hotels Bezienswaardigheden Antiparos Foto's Antiparos Stranden
Antiparos wandelen Antiparos trouwen Alternatief Antiparos Antiparos Reizen Onroerend Goed Restaurants
Antiparos fishing trip, Antiparos vistrip Antiparos fishing trip, Antiparos vistrip Antiparos wine making, Antiparos wijn maken Antiparos bbq on deserted island, Antiparos bbq op verlaten eiland Antiparos bbq on deserted island, Antiparos bbq op verlaten eiland
Despotico Despotico Despotico Despotico Despotico
OP MAAT GEMAAKTE ALTERNATIEVE VAKANTIES

Er is meer naar Antiparos te zien dan het dorp en de grot. Helaas hebben de meeste toeristen dit nooit ontdekt, en zo missen ze een geweldige ervaring. Naar mijn mening is geen verblijf in Antiparos is compleet zonder een bezoek aan het dorp Agios Georgios, 12 km van de haven af gelegen, een lunch bij Captain Pipinos aan de rand van het water, en een boottocht met Captain SARGOS.

Kapitein SARGOS met zijn Snelvarend boot SARGOS biedt u een onvergetelijke reis, met ook een bezoek aan de archeologische site op Despotico, de grot van de Epitaphios, die zo nauw is voor de boot dat u zeker weet dat hij er niet in kan varen, en waar u kunt zwemmen vanaf de boot. Vervolgens verlaat de kapitein u op een mooi zandstrand op het verlaten eiland Despotico om weer terug te keren op een afgesproken tijdstip. De boottocht duurt ongeveer 2 uur, niet meegerekend de tijd doorgebracht op het strand. U kunt bellen met de kapitein op +30 9673 79 48 76 of gewoon opdagen bij St Georgios. U vindt hem op de boot of in de taverne. Je kan niet missen hem, hij is degene met de bandana om zijn hoofd, en ziet er uit als een piraat! Tijdens het hoogseizoen vertrekt de boot om 11 uur en daarna elke 2 uur tot heel laat. Tijdens het laagseizoen, dwz april, mei, september en oktober, zijn excursies on-demand.

Als u Antiparos bezoekt buiten het seizoen, te weten in april, mei, juni, september en oktober heeft u een unieke vakantie ervaring. Ik stel een speciaal pakket van accommodatie en activiteiten voor u samen die helemaal gericht is op u en uw behoeften en wensen.

Vigdis and I on the Sorgos 1 boat Dit is wat ik u kan bieden:
• Accommodatie in Dolphins Appartementen, Mike's Place of een particuliere villa (van eenvoudige kamers tot een klein appartement of een particuliere villa)
• Lunch picknics of 's avonds barbecue op verre stranden, hetzij per boot of te voet
• Diepzeevis-trips
• Olijfolie maken - We halen de olijven, we persen de olie, en u krijgt een fles mee naar huis (tweede deel van oktober)
• Wijn maken - U kunt helpen bij het plukken van de druiven, daarna helpt u bij het stampen om de wijn te maken (normaal gesproken de eerste week van september)
• Ouzo destileren - We bezoeken ouzo destileerderijen, waar u kunt kijken hoe de ouzo wordt gemaakt en hoe de lokale bevolking tot in de nacht feest viert, eet en de ouze rechtstreeks uit de kraan laat gieten! (tweede deel van oktober)
• Loop de Byzantijnse wandeling in Paros, te beginnen bij het dorp Lefkes, met een picknic, en gevolgd door een bezoek aan de Moraitis Wijnfabriek op Paros waar je ook wijn kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Ik ben Noors, maar ik woon al 22 jaar full time op Antiparos, full time. Naast Noors spreek ik Grieks, Engels, een beetje Duits en een beetje Frans en Italiaans.

Voor meer informatie stuur een e-mail aan Vigdis - Taylor made alternative holidays in Antiparos.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional