Skiathos
De Griekse eilanden Skiathos HOME Skiathos Hotels Skiathos Reizen Skiathos Stranden Skiathos Autoverhuur

VLIEGTICKETS EN REIZEN NAAR SKIATHOS & SKOPELOS - VAKANTIE OP SKOPELOS
Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.                    

vliegtickets en reizen naar Skopelos en Skiathos Het eiland Skiathos heeft een internationaal vliegveld en er zijn directe vluchten vanuit Nederland en BelgiŽ er naartoe, soms met een tussenstop in Kavalla. Voor losse vliegtickets naar Skiathos kun je kijken bij Sunweb (zie hieronder). Vanaf Skiathos is het maar een korte tocht met de veerboot of de superfast ferry naar het eiland Skopelos en de dienstregeling is heel regelmatig (in het toeristenseizoen eigenlijk diverse malen per dag). Ook vanaf Thessaloniki en Volos zijn er veerboten die de Sporaden zoals Skiathos, Skopelos en Alonissos aandoen.

Skiathos heeft een internationaal vliegveld dus het is mogelijk om via een direkte vlucht (zonder overstap in Athene) op het eiland te komen. Losse vliegtickets naar Skiathos boek je bij Sunweb Vakanties. Meestal staan de tickets zo rond 5 of 10 januari op hun site. Wie op Skiathos vliegt heeft kans dat er op de heen- of de terugvlucht een tussenlanding wordt gemaakt op het vliegveld van bijvoorbeeld Kavalla (een stad op het vasteland waar reizigers naar het eiland Thassos uit kunnen stapen). De vlucht naar Skiathos duurt ongeveer drie en een half uur, maar met de tussenlanding natuurlijk iets langer.

Aanbieders van reizen (vlucht plus hotel) naar Skiathos en Skopelos zijn onder andere Arke reizen, Reisbureau Suntip, Elmar Reizen en Sunweb Vakanties.
Griekenland reizenchartervluchten en reizen naar Griekenland
Vakantie op Skiathos

Eilandhoppen Sporaden


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2015
Valid HTML 4.01 Transitional