Alonissos
De Griekse Eilanden Alonissos Alonissos Stranden Alonissos Hotels Plattegrond Alonissos Reizen

AUTOVERHUUR OP ALONISSOS - HUUR EEN AUTO OP ALONISSOS
Alonissos car rental

Hieronder staan een aantal telefoonnummers en emailadressen van autoverhuurbedrijven op het eiland. Als je een goede tip hebt voor een goedkope en betrouwbare autoverhuur op Skopelos dan houd ik mij aanbevolen. We willen tijdens ons bezoek (waarschijnlijk 2008, maar misschien later) toch een of twee, misschien drie dagen een auto huren om in ons eigen tempo het eiland wat te gaan verkennen. Het lekkere is gewoon dat je altijd kunt stoppen waar je wilt en uit kunt stappen om iets te gaan bekijken, kortom: anders dan met een bus. Je kunt me eventueel mailen via de "mail me" button in het menu links op de voorpagina / hoofdpagina van de Griekse eilanden.

Alonissos Car Rental - Ikion Car Rental - Ioanna Athanassiou

Mobile: +306945667301 Tel.:(+30)24240 66360/(+30)24240 65639 Fax:(+30)24240 65736
Stuur een e-mail naar Ikion Car Rentals in Alonissos.

autoverhuur op Skiathos Een auto huren op het eiland Alonissos doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen. In de box waar je de bestemming in moet tikken moet je Alonnisos intikken (dus met twee keer een "n" en één keer een "s").

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional