Alonissos
 Alonissos restaurants
 Ikion Hotel
 Alonissos villa's
 Alonissos autoverhuur
 Alonissos boten verhuur
 Alonissos naturistenstranden
 Alonissos museums
 Alonissos Chora
 Alonissos geschiedenis
 Alonissos marine park
 Agalou Lakka beach
 Agioi Anargyroi beach
 Agios Dimitrios beach
 Agios Petros beach
 Chrisi Milia beach
 Gerakas beach
 Glyfa beach
 Kalamakia beach
 Kalami & Kefala beach
 Kokkinokastro beach
 Lalarias & Strovilo beach
 Leftos Gialos beach
 Marpounta beach
 Megalos Mourtias beach
 Megali Ammos beach
 Mikros Mourtias beach
 Milia beach
 Plakes beach
 Roussom Gialos beach
 Sarafi, Anemomilos & Grava
 Spartines beach
 Steni Vala beach
 Tourkoneri beach
 Tsoukalia beach
 Tzortzi Gialos beach
 Valitsa beach
 Vithisma beach
 Votsi beach
 Vrisitsa beach
 Yialia / Gialia beach
De Griekse Eilanden Alonissos Alonissos Stranden Alonissos Hotels Plattegrond Alonissos Reizen
Book hotels in Alonissos    Greek Ferries    Car Hire Greece    Aegean Airlines    Olympic Airlines
Het dorp en het strand van de haven Patitiri op het eiland Alonissos in Griekenland
Alonissos, Leftos Gialos beach Alonissos, Leftos Gialos beach Alonissos Leftos Gialos beach Alonissos Leftos Gialos beach
Alonissos Votsi beach Alonissos Votsi beach Alonissos Blue cave Alonissos Votsi beach

English Het eiland Alonissos (en gelijknamige gemeente) heeft een oppervlakte van 64 km▓ en een inwoneraantal van 2985. Het is gelegen in de eilandengroep van de Sporaden in de noord Ege´sche zee. Deze eilandengroep omvat Alonissos, Skopelos, Skiathos en Skyros en verscheidene andere kleinere eilanden. Het eiland heeft geen bijzonder hoge bergen (tot 500 m). Het wegennet is niet erg uitgebreid en liggen voornamelijk in het zuiden waar ook de grootste haven is te vinden. Het noordelijke deel is vrij dunbevolkt en rustig. De hoofdstad of Chora ligt zoals op meerdere Griekse eilanden boven op de top van een heuvel. Rond het eiland liggen verschillende andere kleine eilandjes waar een zeldzame zeehond leeft.

Net als alle eilanden in de Sporaden is Alonissos erg groen met pijnbomen, enorme bougainvillas, en veel bloemen. De eilanden in dit deel van Griekenland zien er heel anders uit dan bijvoorbeeld de eilanden van de Cycladen groep. Helaas verbleef ik niet lang genoeg op het eiland om het te gaan ontdekken, maar op het eerste gezicht was het een leuk eiland geschikt om lange wandelingen te maken en kon je er ook prima je rust vinden.

Alonissos is een van de Sporaden, een groepje groene met pijnbomen bedekte eilanden in het noorden van Griekenland. Ik ben een van die mensen die een dagtochtje maakte vanaf Skiathos, mijn basis, naar Alonissos en Skopelos. Het was de leukste dag van mij vakantie op Skiathos. De tocht met de boot was erg interessant en mooi, en leidde langs de groene en rotsachtige kustlijnen. We hadden zelfs een ontmoeting met een groep dolfijnen, iets wat niet ongewoon is in dit gebied, maar voor ons was het een hele belevenis. In mei 2014 gaan we terug naar het eiland Alonissos en na die tijd zal deze pagina meer foto's en info gaan bevatten (ondertussen gebeurd).

Alhoewel de haven en het dorp van Patitiri, waar de veerboten aanleggen, beduidend kleiner is dan Skiathos stad, prefereerde ik het over zijn grotere buurman. De haven is heel knus, met veel bomen en bloemen, en er zijn ook veel mensen die vreemde vogels in een kooitje voor hun huis hebben hangen. De terassen in de haven waren rustig, het eten was er goed, en de mensen erg aardig. Veel verkeer is er niet. Aan de rechterkant van het dorp is een klein keienstrandje, en er zijn een paar straten met aardige winkeltjes, supermarktjes en een bakker. In Patitiri zijn pinautomaten en er is een "Health Centre".

Alonissos Alonissos Alonissos Alonissos
Alonissos Alonissos Alonissos Alonissos

Vanaf de kade vertrekken excursiebootjes naar de diverse attracties die Alonissos te bieden heeft, zoals de kustlijn, de blauwe grot, het Marine Park en nabijgelegen eilandjes met stranden, een vuurtoren en een klooster. Wat ook mijn aandacht trok was een grote oude muur in het midden van de haven, die overwoekerd was met bomen en struiken. Je kunt langs de haven lopen of over de pier, maar je kunt ook een trap op om de stad en de haven van bovenaf te bekijken. Mijn vrienden zijn naar de Chora (hoofdstad) gelopen.

Het kleine keienstrand in Patitiri nodigt niet meteen uit om te gaan zwemmen alhoewel er ook stukken met zand zijn en het water is er helder (net als overal elders op het eiland), dus als je het zou willen dan kan het wel. Maar niet ver van de haven liggen twee aardige strandjes: Roussom Gialos en Votsi (zie ook de Alinossos stranden pagina). Beide stranden zijn kiezelstranden en ze liggen in een beschermde baai. Roussom Gialos Beach ligt op ongeveer een kilometer afstand van de haven van Patitiri, en Votsi ligt iets verder in de volgende baai. Bij deze twee strandjes zijn diverse accommodaties te vinden en allerlei faciliteiten. Op het strand van Roussoum Gialos zijn ook een aantal parasols en ligbedden te huur. Behalve Chora, Patitiri, Votsi en Steni Vala zijn er niet echt dorpen van enige omvang meer op Alonissos.


Plattegrond van Alonissos

Patitiri is het belangrijkste plaatsje en het eerste dorp dat je ziet wanneer je in Alonissos aankomt. Het ligt in het zuidoosten van het eiland is ook het grootste dorp met ongeveer 1600 inwoners. De naam Patitiri betekent "wijnpers" en het dorp dankt zijn naam aan de wijn waar Alonissos al sinds de antieke tijd om bekend is. Het oude dorp of Chora ligt op ongeveer 3 kilometer afstand op een heuvel. Chora was vroeger de hoofdstad van het eiland totdat in 1965 een aardbeving het merendeel van de gebouwen verwoestte. Daarna verhuisden de meeste mensen naar Patitiri bij de zee.

De hoofdstad Chora of Old Alonissos Town op het eiland Alonissos in Griekenland
Alonissos Chora Alonissos Chora Alonissos Chora Alonissos Chora
Alonissos Chora Alonissos Chora Alonissos Chora Alonissos Chora

Een groot deel van de huizen in de Chora werd herbouwd en gerepareerd en het is nu een hotspot voor buitenlanders om een tweede huis te kopen. Vanaf Chora is er een prachtig uitzicht over het eiland en de omgeving en het is een goede plaats om het kijken naar de zonsondergang. Er zijn enkele kamers te huur, een paar taverna's en enkele winkels. Je kunt Chora te voet bereiken (ongeveer 25 minuten vanaf Patitiri) of met de bus of taxi.

In Chora zijn nog de restanten te zien van een fort dat zijn oorsprong al had in 2800 voor Christus. In de loop van de tijd werden de stenen door de bewoners weggehaald en gebruikt voor de bouw van hun huizen. Sommige stukken bleven intact en het fort werd in de Byzantijnse tijd weer hersteld zodat het de inwoners bescherming bood tegen aanvallen van piraten. Daarna raakte het weer in verval, maar tijdens de Venetiaanse periode in 1204 tot 1274 werd het fort door de Venetianen weer gerepareerd. Tijdens de Turkse overheersing werd het fort bijna helemaal vernield en de aardbeving van 1965 deed er nog een schepje bovenop. Nu is er niet echt veel meer van het fort over.

Alonissos Rousom Gialos beach Alonissos Rousom Gialos beach Alonissos Votsi Alonissos Rousom Gialos beach
Alonissos Kokkinokastro beach Alonissos Kokkinokastro beach Alonissos Kokkinokastro beach Alonissos Kokkinokastro beach

Ook zijn er in de oude hoofdstad nog drie kleine kerken te zien (het waren er oorspronkelijk 5, maar 2 hebben de aardbeving van 1965 niet overleefd). De grootste van de drie overgebleven kerken is de Byzantijnse "Church of Christ". Hij werd gebouwd in de 12e eeuw en binnenin zijn freso's te zien die uit de 17e eeuw stammen. Als gevolg van de aardbeving zit er een scheur in een van de muren van deze kerk. De Church of Agios Athanassios is kleiner en staat in het fort van Chora. Ook deze kerk stamt uit de 12e eeuw. De kerk huisvest een 18e eeuw icoon dat oorspronkelijk in de Agios Demetrios Church hing (deze kerk is tijdens de aardbeving vernield). Op het hoogste punt van het dorp staat de schilderachtige witte Church of Agios Georgios. Vanaf dit punt is er een schitterend uitzicht over Alonissos en de eilanden in de omgeving. De Church of Agios Georgios huisvest twee iconen uit de 17e en 18e eeuw.

De geschiedenis van het eiland Alonissos, archeologische sites

Het eiland Alonissos was een van de eerst bewoonde eilanden van Griekenland. In de Griekse myhologie was het het thuis van Stafylos ("Druif") die de zoon was van Ariadne en Dionysus (de god van de wijn). In de antieke tijd heette het eiland Ikos. Toen na de onafhankelijkheidsstrijd tegen Turkije alle eilanden weer een Griekse naam kregen, werd het eiland per ongeluk de naam Alonissos toebedeeld. Eigenlijk was Alonissos de naam van wat tegenwoordig het eiland Kyra Panagia is. Alonissos betekent zoiets als "eiland dat uit de zee komt zetten". Het Griekse "alt" is "zout" en nissos betekent "eiland". Uit de vele scheepswrakken uit de klassieke en Byzantijnse periode die bij het eiland zijn gevonden blijkt dat Alonissos een belangrijke economische macht was.

Bij het strand van Kokkinokastro liggen de restanten van de antieke stad Ikos en zijn begraafplaats in de zee. Tijdens de Mesolitische periode (10.000 - 5000 voor Christus) woonden hier al mensen. Er zijn zelfs werktuigen uit de Oude Steentijd gevonden. Tijdens de klassieke periode (rond 500 voor Christus) bouwde men rond de stad een muur om hem te beschermen. Degenen die bij Kokkinokastro gaan snorkelen kunnen nog de restanten van deze muur in de zee zien liggen. Ook zijn er graven en potscherven gevonden. Het wordt niet aanbevolen om vanaf het strand de landtong bij het strand te gaan beklimmen om daar te gaan kijken omdat dat gevaarlijk is. Men denkt dat een van de graven in Kokkinokastro / Ikos van Koning Peleus is, de vader van Achilles.

In de klassieke periode waren er twee steden op het eiland. Er was Ikos en de andere stad stond op de plek waar nu de Chora ligt. Er waren veel wijngaarden en de export van wijn was de belangrijkste bron van inkomsten voor Alonissos. Het eiland was welvarend en er werd veel handel gedreven. Op de amphora's van het eiland stond "Ikion" geschreven. In de omgeving van Alonissos zijn veel scheepswrakken ontdekt die getuigen dat het eiland aan een belangrijke zeeroute lag.

Achter het strand van Tsoukalia en in de zee ervoor zijn veel potscherven gevonden, waarop soms de naam "Ikion" stond. In de klassieke periode, zo rond 400 voor Christus, stonden hier de ovens waar de amphora's werden gemaakt waar de wijn en olijfolie van Alonissos in werd vervoerd. Het gebied achter het strand is nu een beschermde archeologische site. De naam Tsoukalia betekent in het Grieks "Potten". In het begin van de twintigste eeuw werd het gebied achter Tsoukalia Beach weer gebruikt om potten te bakken.

Alonissos, Alonissos Alonissos Alonissos
Alonissos Alonissos Alonissos Alonissos

Op de bodem van de zee voor het strand van Marpounta zijn de restanten gevonden van een tempel die naar alle waarschijnlijkheid aan Aesculapius of Asclepius was gewijd, de god van de geneeskunst, die in de Griekse mythologie de zoon was van Apollon en Coronis. Het best bewaarde heiligdom dat aan deze god is gewijd vind je tegenwoordig op het eiland Kos.

Op verschillende plekken zijn restanten van kerken uit de Byzantijnse periode, zoals achter het strand van Agios Dimitrios, bij Agios Petros Beach en bij Agios Andreas. Het strand van Agios Dimitrios ontleent zijn naam aan een klooster dat hier boven het strand stond en dat in de Byzantijnse tijd door piraten werd verwoest. De restanten van een muur en van een basilica zijn nog te zien vlakbij de hoofdweg die over het eiland loopt. Vlak achter het strand is een gebied met water waar trekvogels een stop houden. In de zomer is dat meer uitgedroogd.

Verspreid over het eiland zijn overblijfselen van nederzettingen en wachttorens blootgelegd. In Agios Yiannis is op een heuvel een observatiepost en een kleine nederzetting gevonden uit de klassieke periode, met een toren die uitzicht gaf over het eiland Alonissos en op de zeestraat tussen Alonissos en het ernaast gelegen eiland Peristera. In Steni Vala zijn oude gebouwen en potscherven gevonden. In Garbitsa stond een toren die uitkeek over het gebied ten zuiden van het eiland en in Kastraki is een fort met een wachttoren gevonden.

In de Chora staan 3 Byzantijnse kerken en zijn er restanten te zien van het Venetiaanse fort.

In het westen van het eiland aan het einde van een ongeplaveide weg staan tussen Megali Ammos en Tsoukalia Beach het klooster / Byzantijnse kerk van Agioi Anargyroi (de Heiligen van Anargyroi). Naast de restanten van het oude klooster is een nieuwe kerk geplaatst. De oude Byzantijnse kerk is vrij klein en lijkt meer op een uit stenen gebouwd huisje met een koepel erop. Hij dateert uit de 13e eeuw. In het extreme noorden van het eiland staat nog het klooster van Analipsi. Ik heb hier geen verdere info over, en weet ook niet of je dit klooster vanaf het strand van Gerakas te voet kunt bereiken.

Alonissos, Tzortzi Gialos Alonissos Alonissos Tsoukalia Alonissos Tsoukalia beach
Alonissos Milia beach Alonissos Agios Dimitrios beach Alonissos Agios Dimitrios beach Alonissos Chrisi Mila beach

Dichtbij het eiland liggen meerdere kleinere eilanden voor de kust en worden veel bezocht door de monniksrob. Per draagvleugelboot of ferry is Alonissos te bereiken Agios Konstantinos, Skopelos, Volos en Skiathos. Alonissos is het meest serene eiland van de Noordelijke Sporaden eilanden en nog niet aangetast door het toerisme wat langzaam groeit. Het eiland staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en zijn stranden. De schoonheid van Alonissos is ook te danken aan zijn dichte pijnboombossen die een groot deel van het eiland bedekken. Ook eiken- en fruitbomen versieren het eiland. Naar Alonissos komt men voor de rust en kalmte in een mooie en onaangetaste omgeving. Het oude Alonissos (de oude hoofdstad) ligt 4 km verwijderd van de huidige hoofdstad en is gebouwd op de top van een heuvel en biedt een mooi uitzicht over de Ege´sche Zee en het eiland Skopelos.

Bootverhuur op het eiland Alonissos in Griekenland

boat rental on Alonissos Het eiland staat bekend om zijn mooie stranden en heldere water omgeven door pijnbomen en mooie rotsformaties. Er wordt beweerd dat het zeewater rondom Alonissos het schoonste is van de Ege´sche Zee. De meeste stranden zijn van natuurlijke origine, enkele zijn aangelegd. Sommige van de rustigste en moeilijker bereikbare en naturistenstranden zijn het beste met een bootje te bereiken. Ioanna Athanassiou verhuurt boten op het eiland Alonissos.

Telephone: +30 24240 66360, Mobile +30 6945667301 - Stuur een e-mail aan de bootverhuur op Alonissos.

Het Alonissos Museum in Patitiri op het eiland Alonissos in Griekenland
Alonissos Museum Alonissos Museum Alonissos Museum Alonissos Museum Alonissos Museum

Het in 2000 door Kostas and Angela Mavrikis geopende Alonissos Museum, is het grootste privÚ-museum van alle Griekse eilanden. In dit vier verdiepingen tellende gebouw hebben Kostas and Angela de culturele erfenis van het eiland ondergebracht Behalve door z'n verzameling historische voorwerpen mag het Museum bijzonder worden genoemd door zijn unieke verzameling wapens en voorwerpen uit de tijd dat piraten de Aege´sche zee onveilig maakten. De kunst die op elk van de verdiepingen te zien valt, completeert de totaalindruk van dit vier verdiepingen tellende gebouw. Het betreft hier schilderijen en beeldhouwwerken van kunstenaars die op het eiland leven, leefden of gewoond hebben.

De conferentieruimte op de eerste verdieping is bij uitstek geschikt voor presentaties, trainingen en bijeenkomsten. Deze ruimte wordt per uur, halve dag of gehele dag verhuurd en biedt plaats aan een groep van 50 personen. Technisch personeel voor de bediening van de apparatuur evenals catering kunnen op verzoek worden verzorgd. In de hal van het Museum bevindt zich de Museum Shop. De winkel is toegankelijk zonder entreebewijs omdat het onderdeel is van de openbare ruimte van het museum. De Museum Shop is een unieke plaats om elegante of originele cadeaus te kopen. Openingstijden: Mei en September dagelijks van: 11:00 - 19:00 - Juni, Juli en Augustus dagelijks van: 11:00 - 21:00

Phone: +30 24240 66250 - Stuur een e-mail aan het Alonissos Museum.

Het Alonissos Traditional House Museum in Chora

Het Alonissos Traditional House Museum is gelegen aan het hoofdplein in de Chora. Hier is een oud stenen huis helemaal ingericht zoals het er vroeger uit heeft gezien, met traditionele houten meubels, gebruiksvoorwerpen en stoffen. Op de begane grond is een tentoonstelling en op de eerste verdieping is de inrichting van een traditioneel Alonissos huis. De entree voor het museum is gratis.

Accommodaties op het eiland Alonissos in Griekenland - hotels, studio's, appartementen, villa's en vakantiehuizen

Er is een goede keuze in alle soorten accommodaties op het eiland Alonissos, van eenvoudige kamers tot luxe villa's. De meeste accommodaties zijn te vinden rond de haven in het dorp Patitiri en in naburige dorpen met stranden, sommige zijn in de hoofdstad Chora, maar er zijn ook enkele meer afgelegen keuzes.

Voor alle hotels, appartementen, studio's en villa's op Alonissos - klik hier.

Ikion Eco Boutique Hotel in Patitiri op het eiland Alonissos in Griekenland
Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel
Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel

Hier hebben wij in mei 2014 gelogeerd en we vonden het helemaal fantastisch. Het hotel ligt op loopafstand van de haven van Patitiri met zijn taverna's, winkeltjes en strand, maar toch is het er heel rustig. Ook Roussom Gialos beach ligt op loopafstand. Gastvrouw Gianna Anasthasiou en haar man zijn bijzonder gastvrij en aardig. Ze haalden ons af bij de veerboot en we werden verwelkomd met een heerlijk drankje.

De kamers waren brandschoon en stijlvol en luxe ingericht met een heel comfortabel bed, een koelkastje, een schitterende badkamer met allerlei toiletartikelen en een balkon met lekkere zitjes. Het ontbijt was ook helemaal in orde met veel locale en verse produkten. Je kon de avond van tevoren doorgeven wat je graag de volgende ochtend wilde eten. Kortom: er viel niets op aan te merken en ik kan het iedereen aanbevelen.

Ikion Hotel is gebouwd in Patiri, Alonissos, in de weelderige groene omgeving van Cavos, op loopafstand van de zee, de haven en het strandje van Patitiri (5 minuten). Als een van de modernste hotels aan Alonissos, is Ikion de ideale keuze voor een ontspannen, zorgeloze vakantie.

Op de begane grond van het hotel en in de mooie tuin kunt u genieten van een ontbijt of koffie vriendelijke zorg en service van de eigenaren. Je kunt je (geweldige!!) ontbijt en de tijd waarop je het wilt hebben, de dag ervoor doorgeven. Internet toegang voor alle gasten van het hotel is gratis en beschikbaar in alle ruimtes op het terrein van het hotel. in de gastvrije familie omgeving zal je je meteen thuis voelen en zal uw verblijf op Alonissos onvergetelijk maken. Alle kamers worden elke dag schoongemaakt en je kunt er van de vloer eten, zo schoon is het hier.

Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel
Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel Alonissos, Ikion Eco Boutique Hotel

Ikion hotel bestaat uit 13 luxe, compleet ingerichte kamers, waarvan 4 suites / familiekamers. Alle units zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een veelheid van voorzieningen. In de ruime lounge op de begane grond van het hotel kunt u genieten van uw ontbijt met de vriendelijke service van de Ikion personeel.

. Telephone: +30 24240 66360 . Mobile: +30 6945667301
Stuur een e-mail aan het Ikion Hotel op Alonissos.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Ikion Hotel op Alonissos - klik hier

Paradise Hotel in Alonissos Town op het eiland Alonissos in Griekenland
Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel
Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel Alonissos, Paradise Hotel

Het Paradise Hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de haven, de winkels, de tavernes en het centrum van de stad. Het is klein familiehotel met persoonlijke service waardoor u het gevoel alsof je deel uitmaakt van onze familie! Het Paradise Hotel is afgeschermd van de havengeluiden van veerboten en draagvleugelboten. Het Paradise Hotel is omgeven door pijnbomen en bloemen ligt pal boven een rotsachtige strand dat ideaal is om te zonnebaden, duiken, zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van de Ege´sche Zee.

Het Paradise Hotel beschikt over 31 kamers, 13 tweepersoonskamers met een dubbel bed en 18 kamers met twee aparte bedden. De kamers zijn sfeervol ingericht en comfortabel met eigen toilet, telefoon met directe buitenlijn, balkon, airoconditioner, minibar, kluisjes te huur en de meeste kamers uitzicht op de kristalheldere wateren van de Ege´sche Zee.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Paradise Hotel op Alonissos - klik hier

Sunweb biedt ook een reis aan naar Alonissos inclusief deze accommodatie (en er is keuze uit nog een paar andere accommodaties).

Traditional Stone Villas - Villa's en studio's te huur in Alonissos
Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent
Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent Alonissos Greece Traditional stone houses, villas and studios for rent

Traditional Stone Houses Near The Sea is gelegen aan de baai van Agios Petros in Alonnisos, 8 km van de haven van Patitiri. Het biedt ruime studio's en villa's, allen met prachtig uitzicht en keuken faciliteiten. Het charmante complex is gebouwd in een prive-eigendom van 12.000 vierkante meter, die een boomgaard met fruitbomen, amandel-en olijfbomen omvat. Elke self-catering studio van Traditional Stone Houses Near The Sea heeft een balkon of terras met uitzicht op zee of de tuin. Handdoeken en lakens worden twee keer per week verwisseld. De woning is bereikbaar via particuliere weg en er is parkeergelegenheid. Gasten die met een eigen boot komen kunnen die ankeren in de baai, die zichtbaar is vanuit hun eigen balkon.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek de Traditional Stone Houses in Alonissos - klik hier


ę Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional