Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
 
Eukalyptuspuutarha
 
 
         
       
         
 
         
   

Eukalyptuspuutarhan aikakirja

--

23/03/2005
Enkelituli yskii

sieluntila: turhautunut

Angelfiren blog-työkalun kangertelun ja yleisen käsittämättömyyden takia Eukalyptuspuutarhan aikakirja on siirretty tänne turvaan.

Miinuksena on luonnollisesti blog-ympäristön palautteenantomahdollisuuden puuttuminen, mutta eivät sinun mielipiteesi meitä olisi juuri kiinnostaneetkaan.

Jos kuitenkin kaikesta huolimatta haluat sanoa meille jotain, tee se sähköpostilla osoitteeseen eukalyptuspuutarha [hassu a] hotmail.com.

Jos asiasi on tarpeeksi huomionarvoinen tai jos kehut meitä ja Eukalyptuspuutarhaa harvinaisen kaunein sanakääntein, saatat ehkä lunastaa paikkasi Aikakirjan sivulla.

--

21/03/2005
Kultaa suitsuketta ja mirhaa

sieluntila: celebratory

Todellakin, Eukalyptuspuutarha on avattu. Lapsi on syntynyt ja sikari palaa.

Ihmiskunta odottaa polvillaan puoleemme kumartuneena, mitä tuleman pitää, ehkäpä vain tullakseen pettymään. Sisällöntuotantoa on ottanut tapahtuakseen toistaiseksi vielä niin minimaalisesti, että sokea parturikin lukaisee sen alle kolmessa minuutissa.

Mutta kaikki alkaa jostain. Eukalyptuspuutarha alkaa tässä ja nyt, järkähtämättömänä se nostaa päänsä alkulietteestä ja alkaa kömpiä rannalle.

Toistaiseksi, rakas lukija, suosittelemme mitä suurimmalla lämmöllä eräitä muita fiktiota internetissä julkaisevia tahoja, joiden tuotoksiin voit Eukalyptuspuutarhan terhakoitumista odotellessasi tarttua:

ChiZine
Lenox Avenue
SciFiction
Strange Horizons

Pysy jalona. Istuta eukalyptus.

--

   
         
 
Iltahämärän hetki