Zakynthos, Zante
De Griekse Eilanden Zakynthos HOME Zakynthos Hotels Geschiedenis Zakynthos Reizen Zakynthos Foto's

Hoe kom ik op Zakynthos?
Greece travel, Griekenland reizen

Arkefly verkoopt losse vliegtickets naar Zakynthos. De vluchten gaan 2 keer per week. Ook bij Sunweb Vakanties kun je kijken voor losse tickets en voor komplete reizen naar Zakynthos.
- Arkefly Vliegtickets / Arke reizen - Sunweb zonvakanties - Eliza was here - Eliza was here voor BelgiŽ
- Karin's Choice Zakynthos reizen - Corendon Zakynthos - Go Mundo - Prijsvrij Reizen
- Elmar Reizen naar Zakynthos - Suntip Zakynthos vakanties - - Vakantiediscounter Zakynthos

Voor alle hotels, villa's, appartementen en studio's op Zakynthos - klik hier

Met de boot van Ancona naar Patras (19 uur). Dit is door Superfast Ferries, de modernste en snelste boten in de Middellandse zee. Bij aankomst in Patras moet je naar Kilini rijden met de auto. Dit is een goede weg en het duurt ongeveer 45 minuten om van Patras naar Kilini. Van Kilini zijn er diverse veerboten per dag naar Poros op Lefkas en Zakynthos Town op Zakynthos eiland. De reis naar Zakynthos duurt ongeveer 55 minuten.
Kosten en reserveringen van de Superfast Ferries. U kunt de veerboot van Ancona naar Patras vooruit boeken - klik hier.
Kosten en reserveringen van de kleinere ferry van Kilini naar Zakynthos Town. Je kunt niet reserveren voor deze boot. Je koopt een kaartje bij aankomst en gaat aan boord. Er zijn nooit lange wachttijden. De prijs voor een ticket is ongeveer 6,50 per persoon en 29,40 per auto (enkele reis).

AUTOVERHUUR OP ZAKYNTHOS - HUUR EEN AUTO OP ZAKYNTHOS IN GRIEKENLAND

autoverhuur in Griekenland Een auto huren in Griekenland doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional