Skopelos
De Griekse eilanden Skopelos info Skopelos Hotels Skopelos Stranden Naturistenstranden Skopelos Autoverhuur
Skopelos Skopelos Skopelos Skopelos
Skopelos Skopelos Skopelos Skopelos
HET EILAND SKOPELOS IN DE SPORADEN - DE RUSTIGE BUURMAN VAN SKIATHOS
english plattegrond van Skopelos

Alweer alleen maar een impressie ongeveer 25 jaar geleden (zo rond 1986) voordat we in 2014 terug kwamen: dit was liefde op het eerste gezicht. Skopelos stad is vreselijk leuk. Het is groot, de huizen zijn tegen een berg aangebouwd, de haven is vol met winkeltjes en terrasjes, en er staat een prachtige grote witte kerk aan de rechterkant van de haven. Binnen een paar minuten dacht ik hoe leuk het zou zijn om hier te leven. Je kunt gemakkelijk verdwalen in de smalle straatjes als je de trappen opklimt, en sommige uitzichten zijn een echte beloning. Beneden in de haven vind je de excursiebootjes die verschillende tochtjes maken, zoals een bezoek aan de Mama Mia kerk en dan rondom het eiland, of naar Alonissos en het Marine Park of bootjes die andere sites opzoeken.

Overal in Skopelos Stad staan kleine oude kerkjes, je vindt er gezellige pleintjes, en er zijn overal bomen en bloemen. In de stad staan de restanten van een Venetiaans fort dat dateert uit de 13e eeuw en van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de zee en de stad. Sommige van de kerken in de stad zijn heel oud en dateren uit de Byzantijnse periode. De mooiste staat aan de rand aan de haven en heet de Panagia Tou Pirgou. Hiervoor staat nog een kleiner kerkje dat Aghioi Pantes heet.

In Skopelos Stad vind je hier en daar een vreemd winkeltje met grappige en interessante items die je op geen enkel ander eiland tegen zult komen. In het oude gedeelte bovenin de stad vind je hier en daar een huis waar de bouwers na het werk hun borden in de muur hebben gemetseld. Er zijn steile trappetjes, Venetiaanse balkons, huizen met potten met bloemen ervoor, en om elke hoek kan een verrassing liggen. Aan de oostkant van de stad liggen een aantal kloosters (Sotiras, Evangelastriou, Metamorphosis en andere) die je kunt gaan bezoeken. Ze zijn bereikbaar via een deels onverharde weg. Voor sommige moet je een stuk lopen.

En alhoewel Skopelos Stad een vrij grote stad is betekent het niet dat het er druk of lawaaierig is. In tegendeel: omdat het tegen een berg is aangebouwd en omdat de meeste straten erg smal zijn is er nauwelijks verkeer. Ik vond het heerlijk. Dit is een van de leukste Griekse stadjes die ik ooit heb bezocht, misschien zelfs leuker dan Mykonos stad, omdat het er zo rustig is. Ik las ergens een negatief verhaal over Skopelos stad en dat het in Skiathos Stad allemaal zoveel leuker was, maar ik kan mijzelf daar niet in vinden. Beide dorpjes hebben hun eigen charme. Voor een video die ik van Skopelos Town heb gemaakt - klik hier.

Skopelos Town Skopelos Town Skopelos Town beach Skopelos Town
Skopelos Town Skopelos Town pebble beach Skopelos Town Skopelos Town

Net als op Alonissos schijnen de meeste stranden kiezelstranden te zijn. Ik ben toen niet lang genoeg gebleven om ze te ontdekken (maar heb dan in 2014 wel gedaan). Ik kan alleen maar vertellen dat het strand in Skopelos stad zelf 1 uit grote berg kleine en grote stenen bestaat en niet uitnodigd om eens lekker te gaan zonnen of te zwemmen (dit is ondertussen wel verbeterd, er is nu een klein zandstrand in het dorp, aan de kust onder het fort aan ligt nog een kiezelstrand en even buiten het stadje is er een aardig en groter kiezelstrand dat Gliferoni beach heet). Dit laatste strand en het vernieuwde stadstrand zijn beter en ook geschikt voor kinderen, maar binnen wandelafstand van Skopelos Stad zijn ook het strand van Stafilos en het naturistenstrand van Velanio.

Even voorbij de oostzijde van Skopelos stad, net na het kleine zandstrand, ligt nog een opgraving uit de oudheid, het "Asclepieion of Ancient Peparethos". Al te veel moet je je hier niet van voorstellen, er liggen wat stenen, maar veel valt er eigenlijk niet te zien. In de antieke tijd heette het eiland Peparethos en er stond toen op deze plek een tempel die gewijd was aan de god van de geneeskunde en mediceijnen, Asclepius.

Skopelos Town Skopelos Town Skopelos Town Skopelos Town
Skopelos Town Skopelos Town Skopelos Evangelistriou Monastery Skopelos Town

Voorzover ik kon zien tijdens onze boottocht was het landschap op het hele eiland erg mooi. Skopelos heeft nog een andere havenstad, Agnontas, die in het zuiden van het eiland ligt en waar de veerboten aanleggen als er veel wind staat vanuit het noorden. In dat geval zijn er gratis bustochten naar Skopelos stad. Agnontas heeft een schilderachtig kiezelstrand en ligt in in een baai waar het water prachtig groenblauw van kleur is. Er zijn een paar taverna's en er zijn wat accommodaties, maar echt groot is het niet. Er staat een grote boom op het strand die voor wat schaduw zorgt en er liggen wat houten vissersboten in het water. Af en toe zie je er misschien een vrachtboot in de haven liggen.

De andere haven aan de andere kant van het eiland waar de veerboten regelmatig aanleggen heet Loutraki, dat net beneden op een na grootste dorp van het eiland ligt. Dit dorp heet Glossa. In Loutraki vind je een paar antiquiteiten, zoals bijvoorbeeld e Romeinse baden (te vinden aan je linkerhand als je naar de zee kijkt, aan het einde van het strand en dan nog over een paar rotsjes klimmen om er te komen. Het zijn overigens maar een paar stenen). In Loutraki zijn ook eetgelegenheden en er is een supermarkt. Er is ook een strand, maar veel stelt het niet voor.

Skopelos Monastery Skopelos Monastery Skopelos Monastery Skopelos Monastery
Skopelos, Elios village Skopelos, Loutraki & Glossa Skopelos, Glossa Skopelos, Glossa

In het erboven gelegen stadje Glossa vind je leuke winkeltjes, taverna's, supermarkten, een bakker, wat accommodaties, en een dorpsplein (bovenin bij de kerk en een enorme boom) en er is een prachtig uitzicht over het dorp en de zee. Bij het benzinestation van het dorp vind je het kruispunt waar je de weg kunt nemen naar de toeristische attractie de "Mama Mia kerk" (een kerk op een rots die beroemd is geworden door de film met Meryl Streep en Pierce Brosnan) en de ongeasfalteerde weg naar de meer afgelegen stranden in het noordoosten van het eiland, zoals bijvoorbeeld Hondrogiorgi beach. Met volop schaduw en een mooie natuur is Skopelos ook uitstekend geschikt om wandelingen te maken. Voor wie alles op wielen wil gaan bekijken kan het beste een Jeep huren. Grote stukken van het eiland zijn geasfalteerd, maar als je naar de kloosters bij Skopelos stad en naar sommige wat meer afgelegen stranden wilt gaan, doe je dit beter op een brommertje of met een Jeep. De wegen kunnen stijl of hobbelig zijn.

Skopelos heeft een oppervlakte van 96 km² en een inwoneraantal van 4700. Het eiland is groen en dichtbegroeid met prachtige stranden en helderblauw water met traditionele dorpen. Het staat bekend om zijn 360 kerken, de levendige folklore en bijzondere traditionele bouw. Skopelos is populair bij toeristen uit het buitenland en andere delen van Griekenland.

De hoofdsteden van het eiland Skopelos zijn de hoofdstad zelf en het dorp Glossa. De hoofdstad van het eiland en tevens haven is het eerste wat men treft hier wanneer men hier aankomt. De stad heeft een charmante Griekse uitstraling met witte huisjes met houten balcons aan nauwe steegjes en straatjes. De hoofdstad is de plaats waar veel van de activiteiten zich concentreren.

Skopelos Skopelos Skopelos Skopelos
Skopelos Skopelos Skopelos Skopelos
DE STRANDEN EN NATURISTENSTRANDEN VAN HET EILAND SKOPELOS IN GRIEKENLAND

Het eiland Skopelos staat bekend om zijn lange stranden en kleine baaien omgeven door pijnboombossen en het heldere zeewater. De meeste stranden zijn gelegen aan de zuidwestkust. De meest bekende stranden zijn Panormos en Milia. Het gebied rondom het eiland is aantrekkelijk voor diegene met een boot. Het eiland heeft veel idyllische kleine baaien met een fijn zandstrand of een kiezelstrand en helder zeewater die alleen per boot bereikbaar zijn. Skopelos is het grootste eiland in de groep van Sporaden eilanden.

Voor de pagina met alle info en veel meer foto's van de stranden op het eiland Skopelos - klik hier.

Skopelos, Stafilos beach Skopelos, Stafilos beach Skopelos, Stafilos beach Skopelos, Stafilos beach
Skopelos, Stafilos beach Skopelos, Velonia naturist beach Skopelos, Velonia naturist beach Skopelos, Velonia naturist beach

Er is maar 1 goede weg over het eiland en een goede busdienst die de rest van het eiland aandoet. De meeste stops zijn bij de baaien waar de stranden liggen. Het drukste strand is Stafilos, mede omdat het op 4 kilometer loopafstand van Skopelos Stad ligt. Stafilos is een zandstrand dat in een beschutte baai ligt. Ten zuiden van Stafilos ligt het naturistenstrand Velonia. Je kunt het strand bereiken via een pad vanaf Stafilos. In Velonia zijn geen grote toeristische gebouwen en dergelijke, en het strand is onderverdeeld in een gedeelte waat je parasolletjes en ligbedden kunt huren en een gedeelte waar je gewoon je doekje neer kunt leggen. In het volgende dorp, het kleine Agnontas met zijn visrestaurantjes, is een strand in het dorp en er is een pad (of je kunt een bootje nemen) naar het volgende strand, Limnonari, dat op 900 meter afstand ligt in een goed beschermde baai. Hier is het water van de zee eigenlijk bijna altijd erg rustig. De baai heeft een prachtige turkoise kleur.

Het strand van Panormas is populair bij windsurfers. Hier loopt het water vrij stijl af. De natuur in de omgeving is erg mooi en het is een van de beste plekken op het eiland om van een zonsondergang te genieten. In het dorp Panormas zijn wat hotels en wat kamers te huur. Naast het strand van Panormos ligt het strand (of de kleine strandjes) van Linarakia, tussen Antrines en Panormos. Er is een klein pad dat naar het strand leidt een paar meter na Panormos beach. Je kunt de strandjes van Linarakia ook bereiken via een smal pad vanaf Panormos beach zelf. Adrines bestaat uit twee kleine stranden die daar weer achter liggen.

Het volgende strand, Milia, op 21 kilometer van Skopelos Stad gelegen, is wat rustiger en bestaat kleine keitjes en zand. Dit strand wordt algemeen beschouwd als het mooiste strand van het eiland en het wordt omgeven door mooie naaldbomenbossen. Het is een groot strand. Naast het strand van Milia ligt het kleinere strand van Kastani. Langs de hoofdroute van Kastani naar het dorp Elios liggen dan nog drie moeilijk bereikbare stranden en wat kleinere, waaronder Megalo Peuko en Hovolo (Hovolo is tegenwoordig goed bereikbaar en is een textiel strand). Je kunt de andere stranden bereiken met een bootje of via een heel lastig pad. Onderweg naar de eindbestemming Glossa, het tweede dorp in grootte op het eiland, komt de bus nog langs een paar andere stranden, zoals Elios en Klima. Elios heeft twee stranden: een smal strand aan de noordzijde van het dorp en een beter strand aan de zuidzijde van het dorp, onderbroken door de haven met zijn vissersbootjes. De stranden bestaan voornamelijk uit kleine en op sommige plekken wat grotere kiezels.

Ten noorden daarvan aan het eind van een weg die eindigt in een onverharde weg vind je de stranden van Kalives en Armenopetra. Het is eigenlijk meer één strand verdeeld in tweeën door een grote rots. Beide stranden zijn over dezelfde weg te bereiken, en beide stranden zijn kiezelstranden. Armenopetra is het grotere en meer pittoreske strand van de twee, maar het ligt ook meer in de wind. Glossa torent hoog uit boven het kleine haventje van Loutraki. Ook bij Glossa varen er veerboten aan. Vanaf Skopelos stad zijn er kaiks (kleine houten boten) naar het mooie, maar wat moeilijker bereikbare, strand van Glisteri, en vanaf Agnontas zijn er boten naar het strand van Limnonari. Rondom Glisteri liggen nog meer kleine strandjes.

Tenslotte liggen er nog een aantal stranden in het noordoosten van het eiland Skopelos. Sommige ervan zijn alleen bereikbaar met een bootje. Bij de Mama Mia kerk zijn een paar strandjes en nog wat noordelijker liggen nog een aantal stranden. Perivoli beach is het meest noordelijke en grootste strand, dat sinds kort ook via een geasfalteerde weg bereikbaar is. Wat meer afgelegen en rustiger is het mooie kiezelstrand van Hondrogiorgi dat aan het einde van een ongeasfalteerde weg is te vinden. Tussen deze twee in ligt Kanalaki of Pethameni beach (vertaald: "Dead Woman beach") dat wat moeilijker bereikbaar schijnt te zijn. Je hebt goede schoenen nodig. Het strand heet zo sinds er in de jaren 70 een dode vrouw op het strand is gevonden. Pethameni beach is bereikbaar via een pad dat vlak voor de toegang van Hondrogiorgi ligt (links). Je moet eerst een stukje over wat rotsen klimmen. Vanaf de zee gezien liggen de twee stranden gewoon vlak naast elkaar.

Voor een grotere plattegrond van het eiland Skopelos met de stranden erop - klik hier.

DE REIS NAAR SKOPELOS PER VLIEGTUIG OF VEERBOOT

vliegtickets en reizen naar Skopelos en Skiathos Het eiland Skopelos heeft geen vliegveld. U kunt reizen met vanaf Amsterdam naar Athene of Thessaloniki, en met Brussels Airlines vanaf Brussel naar Athene. Olympic Airlines verkoopt vaak hele goedkope tickets vanaf Athene naar de Griekse eilanden.
Voor losse vliegtickets naar Skiathos kun je kijken bij Sunweb (zie hieronder). Vanaf Skiathos is het maar een korte tocht met de veerboot of de superfast ferry naar het eiland Skopelos en de dienstregeling is heel regelmatig (in het toeristenseizoen eigenlijk diverse malen per dag). Ook vanaf Thessaloniki en Volos zijn er veerboten die de Sporaden zoals Skiathos, Skopelos en Alonissos aandoen.

Skiathos heeft een internationaal vliegveld dus het is mogelijk om via een direkte vlucht (zonder overstap in Athene) op het eiland te komen. Losse vliegtickets naar Skiathos boek je bij Sunweb Vakanties. Meestal staan de tickets zo rond 5 of 10 januari op hun site. Wie op Skiathos vliegt heeft kans dat er op de heen- of de terugvlucht een tussenlanding wordt gemaakt op het vliegveld van bijvoorbeeld Kavalla (een stad op het vasteland waar reizigers naar het eiland Thassos uit kunnen stapen). De vlucht naar Skiathos duurt ongeveer drie en een half uur, maar met de tussenlanding natuurlijk iets langer.

Aanbieders van reizen (vlucht plus hotel) naar Skiathos en Skopelos zijn onder andere Arke reizen, Reisbureau Suntip, Elmar Reizen en Sunweb Vakanties.

GOEDKOPE AUTOVERHUUR OP HET EILAND SKIATHOS - HUUR EEN AUTO OP SKIATHOS

autoverhuur op Skiathos Een auto huren op het eiland Skiathos doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.

VEERBOTEN VAN EN NAAR SKOPELOS - EILANDHOPPEN VANAF SKOPELOS

veerboten Skiathos, Skopelos en Alonissos Vanaf Skopelos zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de stad Volos op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals Skiathos en Alonissos.

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferries in Greece. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

HOTELS, APPARTEMENTEN, STUDIO'S EN VILLA'S OP HET EILAND SKOPELOS IN DE SPORADEN

De meeste hotels op het eiland Skopelos liggen in en rondom Skopelos stad, alleen voor de simpele reden dat dit het grootste dorp van het eiland is. Voor ons bezoek aan Skopelos hebben we een beetje vooruit zitten plannen en hieronder staan een aantal hotels die wij leuk of bijzonder vonden. In twee van deze villa's hebben we gelogeerd: Villa Nina an Villa Ditropo. Allebei zijn ze geschikt voor 4 personen en ze zijn niet duur. Voor de prijs van een hotel heb je je eigen privé villa!

Villa Nina met privé zwembad bij Glossa op het eiland Skopelos (noorden van het eiland)
Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos
Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos

Villa Nina beschikt over een eigen zwembad met ligstoelen en ligt op een verhoogde positie met uitzicht op de Egeïsche Zee en het eiland Alonissos. Het ligt op wandelafstand van twee rustige en mooie stranden: Hondrogiorgi en Perivoli Beach. Gratis WiFi en barbecuefaciliteiten. De villa is traditioneel ingericht in witte tinten, van airconditioning voorzien, en de villa heeft uit een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een met een spa-bad. De woonkamer is uitgerust met een open haard, een flatscreen-tv en cd-speler. Een wasmachine en een eethoek in de openlucht zijn inbegrepen. De gasten vinden restaurants, bars en mini-markten in het nabijgelegen dorp van Glossa, op 2 km afstand. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Villa Nina op Skopelos - klik hier.
Voor een video die ik van Villa Nina op Skopelos heb gemaakt - klik hier.
Voor een video van het uitzicht bij Villa Nina - klik hier, of klik hier.

Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos
Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos Villa Nina in Skopelos

De villa is een zeer romantische en rustig gelegen retraitre in het bos met uitzicht over de zee naar naastgelegen eiland Alonissos. Mooie terrassen, mooi zwembad, comfortabele bedden, twee badkamers en vriendelijke eigenaren die ons ontmoetten om ons de weg naar de villa te wijzen. Een deel van de weg is over een onverharde weg. Je hebt een goede auto nodig. Restaurants en voorzieningen zijn op ongeveer 10 minuten rijden afstand. Het is voor mensen die rust en privacy willen. Een 45 minuten lopen door het bos brengt je naar een prachtig strand genaamd Hondrogiorgi. Toen wij er waren was het verder leeg en verlaten. Ook Perivoli beach, een ander prachtig strand ligt op ongeveer 45 minuten wandelen door de natuur (10 minuten met de auto).

Villa Ditropo met privé zwembad op het eiland Skopelos (zuiden van het eiland)
Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos
Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos

De met stenen gebouwde Villa Ditropo ligt op een heuvel, op 2 km van het strand van Panormos, en biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid en een zwembad. De villa is volledig voorzien van airconditioning en kijkt uit over de Egeïsche Zee en de heuvels van Skopelos. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, en één heeft een hot tub met uitzicht op de tuin en de zee. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een fornuis en een grote eettafel. U kunt ontspannen in de woonkamer bij de open haard en satelliet-tv en dvd's kijken. De geplaveide binnenplaats van Villa Ditropo wordt omgeven door een tuin van mediterrane planten. U kunt barbecueën en dineren op het schaduwrijke terras, dat een indrukwekkend uitzicht op Skopelos biedt. Bij het strand van Panormos vindt u een goed aanbod aan winkels en restaurants. Vlak bij Villa Ditropo is een bushalte met verbindingen naar de meeste stranden van het eiland. In de stad Skopelos op 8 km afstand vindt u restaurants, winkels en bars. De accommodatie biedt gratis privéparkeergelegenheid.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Villa Ditropo op Skopelos - klik hier.
Voor een video die ik van de villa heb gemaakt - klik hier.

Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos
Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos Villa Ditropo in Skopelos

Villa Ditropo is een hele ruime villa met twee grote slaapkamers en twee grote badkamers, spotgoedkoop!! Hij ligt vrij privé en kijkt uit over de heuvels naar de zee, waar je diverse eilanden kunt zien liggen, zoals Skiathos, Alonissos, Evia en diverse andere kleinere eilandjes. Het is moeilijk op de foto te krijgen, maar het uitzicht is echt fantastisch. Er zit een lekker groot zwembad bij de villa en er zijn geen andere huizen die op de villa uitkijken. De eigenaren Kathrin en haar man zijn erg vriendelijk en kwamen met een grote doos met zelfgebakken "Skopelos cheese pie" aanzetten. De villa en het zwembad worden regelmatig grondig schoongemaakt. Wij hadden het hier uitstekend naar onze zin. Skopelos Stad ligt op 15 minuutjes rijden afstand, en diverse stranden, zoals Limnonari, Panormos, Milia, Stafilos, Panormos en diverse andere zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar.

Skopelos Hotels: Hotel Adrina Beach, Skopelos
Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel
Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel Skopelos, Adrina Beach Hotel

Het familiebedrijf Adrina Beach Resort kan worden gevonden in het centrum van de prachtige Skopelos Island, met een fantastisch panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee en het prive-strand dat bij het resort hoort. Na het maken van een tocht rondom het complex in een van de Club auto's, kunt u ontspannen in het zoet water buitenzwembad of de luxe Spa-Jacuzzi. Probeer de verse kreeft in het taverne-stijl restaurant, en maak vervolgens een wandeling door de prachtig onderhouden tuinen. In de avond kunt u uw plaats nemen in de bar van het Adrina hotel aan het prive-strand, genieten van een cocktail en kijken naar de zon boven de Egeïsche Zee.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Adrina Beach Hotel - klik hier.

Skopelos Hotels: Hotel Selenunda, Loutraki, Skopelos
Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel
Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel Skopelos, Selenunda Hotel

Gelegen op de heuvel van Loutraki en uitkijkend over de zee en de haven, vind je het Hotel Selenunda. Het heeft ruime appartementen met uitzicht op zee, en het is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Skopelos. Hotel Selenunda is een familiehotel, dat trots is op haar hoge niveau van de dienstverlening. Geniet van uw ruime appartement met alle moderne gemakken. Bereid het ontbijt in uw volledig ingerichte keuken. Bewonder het prachtige uitzicht op zee vanuit uw ruime balkon met een kop koffie. Hotel Selenunda heeft een uitstekende locatie en is slechts enkele stappen van de haven Glossa, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot de andere eilanden, met inbegrip van Skiathos. Als je met de auto reist biedt Hotel Selenunda ook gratis prive-parking

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Selenunda Hotel - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2015
Valid HTML 4.01 Transitional