Samos
De Griekse eilanden Samos INFO Samos hotels Samos stranden Samos dorpen Bezienswaardig Restaurants Samos reizen

SAMOS ONROEREND GOED TE KOOP EN HUIZEN TE HUUR

Vastgoed Samos - onroerend goed Samos - real estate Samos - huizen te koop op Samos

Ooit een eigen huis hebben op Samos in Griekenland en er gaan overwinteren of wonen is iets waar je over kunt fantaseren. Ook ik vind dit eiland bijzonder genoeg om me te verdiepen in de aankoop van een tweede huis. Derhalve spendeer ik ook veel tijd op de pagina's van de makelaars die onroerend goed aanbieden op Samos. Het is om een idee te krijgen van wat er te koop is op Samos en in Griekenland, alhoewel ik er bij moet zeggen dat door de populariteit van het eiland Samos de prijzen gemiddeld wel iets hoger liggen dan op sommige andere eilanden in de Egeļsche Zee (b.v Lesbos is veel goedkoper).

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Samos is een droom van vele Samos liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond op Samos, dan kunt u op deze pagina of op de websites van de makelaars op Samos wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn op Samos zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels.

onroerend goed Samos

Huizen te koop op Samos

Je zou er eigenlijk gewoon eens een keer naartoe moeten gaan om rond te kijken. Regelmatig zie je een huis met een bordje erop dat het te koop is. Soms heeft de eigenaar er met een spuitbus zijn telefoonnummer erop gezet met de mededeling "for sale". Wij hebben aardig wat huizen in de aanbieding gezien, vooral in Kokkari, waar o.a. een smal 2 of 3 verdiepingen hoog huis aan de zee te koop stond en diverse huizen te koop werden aangeboden in de straten daar direkt achter. Het leukste huisje vond ik zelf, stond bij Limnionas. Het was wel heel klein maar stond op zo'n mooie plek (met een spectaculair uitzicht over de baai). Afijn, er is keuze genoeg. Samos is trouwens wel een van de duurdere eilanden om een huis te kopen, omdat het eiland vrij populair is.

onroerend goed Samos

Onroerend Goed op Samos: oud huis in Ano Vathi. Een voorbeeld uit het aanbod van de makelaars op Samos. Het stuk grond van 287 m2 ligt in het oude gedeelte van Samos Stad. Het bestaat uit een klein huis en wat wordt omgeschreven als een hut. Er kan nog aardig wat bijgebouwd worden. Mooi uitzicht over de baai. Kosten: 60.000 euro.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional