Milos
De Griekse Eilanden Milos Home Milos Hotels Milos Stranden Milos Autoverhuur Milos Veerboten Bezienswaardigheden

AUTOVERHUUR OP HET EILAND MILOS IN DE CYCLADEN IN GRIEKENLAND - HUUR EEN AUTO OP MILOS
Milos autoverhuur, Milos Car Rental Milos autoverhuur, Milos Car Rental Milos autoverhuur, Milos Car Rental Milos autoverhuur, Milos Car Rental Milos autoverhuur, Milos Car Rental

In mei 2011 zijn we van plan om 5 dagen op het eiland Milos te gaan rondkijken. Aangezien het eiland Milos eigenlijk nog best aardig groot is vergeleken met sommige andere eilanden in de Cycladen willen we in die periode een auto huren. De rustigere stranden liggen toch meestal wat van de bewoonde wereld af en er gaat niet altijd een bus naartoe. Om deze reden en omdat we gewoon omdat we zoveel mogelijk willen zien en ons vrij willen voelen zijn we alvast rond gaan kijken om een auto te huren voor de periode van ons verblijf. Wij kwamen uit op Athena Travel Car Rental die is gevestigd in het stadje waar de veerboot ook aankomt.

Athena Travel Car Rental is gelegen in de haven van Adamas op het eiland Milos en werd aanbevolen door de lokale bewoners. Hier hebben we onze auto geboekt voor ons bezoek aan het eiland in mei 2011. De eigenaar van het autoverhuurbedrijf heet Athena en ze is snel en professioneel met antwoorden op e-mails. De auto staat op ons te wachten op het parkeerterrein links van de haven. Hij kan worden herkend door de oranje "Athena"-logo van het agentschap en ook omdat onze naam op de voorruit staat. Ze stuurden ook ons een plattegrond om uit te leggen waar het autoverhuurbedrijf was. Ze spreken Engels en Italiaans. Misschien is het een goede tip voor andere mensen die een auto willen huren op Milos. Je kunt bellen naar het Athena-Reizen Autoverhuur of u kunt ze vragen voor een offerte. Ze hebben speciale aanbiedingen voor mensen die via het internet een week een auto huren (1/1 - 30/6 & 1/9 - 31/12)

Onze auto stond inderdaad op de parkeerplaats op ons te wachten met mijn naam op de voorruit. Wij kwamen aan op een zondag en dat was de enige dag dat ze gesloten waren. De volgende dag zijn we even langs gegaan bij Athena Travel om het papierwerk te regelen. Ik raad echt iedereen aan om een autootje te huren op Milos, want het eiland is best aardig groot en zeker als je naar de meer afgelegen mooie stranden zoals Fyriplaka wilt gaan dan is een auto reuze handig. Voor degenen die echt het hele eiland willen gaan verkennen is het handig om een jeep of iets dergelijks te huren. Veel van de wegen op Milos (en dan vooral in het westelijke gedeelte) zijn niet verhard.

Wegens algehele tevredenheid hier in 2013 maar weer een auto geboekt :)!

Stuur een e-mail aan Athena Travel Car Rental - tel. +30 22870 21627 fax +30 22870 21498


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional