Koufonissia
De Griekse Eilanden Koufonissia HOME Koufonissia Hotels Koufonissia Stranden Koufonissia Reizen Koufonissia foto's
Koufonissia kust Koufonissia kust Koufonissia kust De blauwe lagune van Koufonissia Koufonissia
Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi
HET EILAND KOUFONISSI OF KOUFONISSIA IN DE KLEINE CYCLADEN - EILAND VAN DE MOOIE ZANDSTRANDEN

Map of Koufonissia English Koufounissia is een van de kleinere eilandjes in de buurt van Naxos, met een hele rij stranden langs de kustlijn. Het is er rustig en je kunt het eiland in korte tijd bekijken. Het zand op de stranden is heel erg goed en de stranden zien er mooi uit. Vooral het grote strand in het oosten, dat in een lagune is gelegen, is een bezoek waard. Alleen het zand van het strand in het hoofdplaatsje is wat hard. Koufonissia is een goed eiland om te relaxen, maar niet echt om lange wandelingen te maken, gewoon omdat het daar te klein voor is. De korte wandeling langs de kuststrook is interessant met veel rotsen en grotten en helder turqoise water.

Als je op Koufonissia aankomt kun je beter geen kamer boeken in de menigte mensen die je in de haven op staat te wachten, tenzij het echt nodig is (in het hoogsezoen bijvoorbeeld). Wij vonden een leukere en veel goedkopere kamer nadat we een beetje hadden rondgekeken en geinformeerd, dan wat ons was aangeboden door een vrouw die in de haven stond te wachten op de veerboten. Onze kamer was groot en had een balkon dat over de zee uitkeek, met al zijn kaiks (traditionele griekse vissersboten), voor maar 500 drachma (ongeveer 15 euro). In de nacht hoorden we de golven van de zee die het strand opspoelden. We brachten de avond door op het balkon en genoten van de stilte en van een fles ouzo....nou ja, ik heb een foto die dat kan bewijzen. Met dank aan de taverna beneden onze kamer voor de ijsblokjes. Zoals je al had begrepen was het een tijdje terug dat we we waren (vandaar de drachmes) en ondertussen zal er wel het een en ander veranderd zijn. Een kamer voor 15 euro zul je er waarschijnlijk niet meer vinden.

Koufonissia is een rustig eiland, maar 1 keer per week komt er een boot met dagjesmensen van Naxos de rust verstoren, dus dat betekent dat het drukker wordt dan normaal. Veel te winkelen is er niet en de supermarkt ziet eruit alsof iemand er net een handgranaat naar binnen heeft gegooid, maar in ieder geval is er wat keuze (vergeleken met bijvoorbeeld Donoussa). De restaurants zijn niet spektaculair, en als je er een hele hoop mensen ziet zitten betekent het nog niet dat het eten er ook goed is. Het betekent alleen dat je langer op je bestelling moet wachten.

Koufonissia is een leuk eiland om een paar dagen te bezoeken. Het is geen eiland waar wij zelf heel lang wilden blijven. Toen wij er waren stond er ook behoorlijk wat wind, maar dat komt wel vaker voor op de Griekse eilanden. Het gebeurt op Koufonissia blijkbaar regelmatig want op het laatste strand (wij noemdem het de blauwe lagune - het heet Pori Beach en het is tevens een naturistenstrand) hadden mensen al stenen op elkaar gestapeld zodat ze erachter konden gaan liggen en wat meer uit de wind zouden zijn.

Je kunt het eiland Koufonissia bezoeken en in een paar uur verkennen. Alhoewel het erg klein is is het er ook mooi. Je bekijkt de rotsen en loopt langs de zee en het prachtig gekleurde water totdat je een strand tegenkomt dat je bevalt. Daar ga je liggen en je duikt het water in om af te koelen en te zwemmen. Veel meer is er niet te doen. Het eiland is dus echt een bestemming voor mensen die heerlijk op het strand willen liggen met een boek, daar van het zonnetje willen genieten en verder geen behoefte hebben om veel dingen te gaan bekijken. Van alle kleine Cycladen eilanden (Koufonissia, Donoussa, Heraklia, Schinoussa) heeft Koufonissia de mooiste en de meeste stranden.

Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev
Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia by Ivan Sabchev Koufonissia, Ivan Sabchev
WAT MEER INFORMATIE OVER HET EILAND KOUFONISSI OF KOUFONISSIA IN DE CYCLADEN IN GRIEKENLAND

Koufonissia bestaat in feite uit twee eilanden: Ano of Pano (boven gelegen) Koufonissi en Kato (lager gelegen) Koufonissi. Het "hoofdeiland" is Pano Koufonissi of Ano Koufonissi, en het andere eiland, Kato Koufonissi steekt eigenlijk niet meer dan een paar meter boven de zee uit. Het laatste eiland is het terrein van de geiten. Naast Koufonissia reizen de nabijgelegen veel grotere eilanden Naxos en Keros uit de zee op. Aan de linkerkant van de baai van de haven staat een windmolen en in het water ligt een grote vloot met houten kaiks (fel gekleurde Griekse houten vissersboten). Boven op de heuvel achter de haven is de Chora (de oude hoofdstad). De stranden op Koufonissia zijn allemaal te bereiken via de wandelpaden. Hoe meer je naar het oosten gaat hoe beter ook de stranden worden. De stranden van Charakopou en Thanos zijn het drukste dankzij de kamers die er te huur zijn, de tavernas en een camping. Nudisme is zogenaamd verboden op het eiland maar niemand doet er moeilijk over. In feite zijn de stranden van Platia Punta en het prachtige strand van Pori gewoon naturisten-stranden. Dit zijn de twee stranden die het meest oostelijk zijn gelegen.

Windmill Villa Koufonissia Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi Koufonissia, Koufonissi
Koufonissia, Koufonissi Greece, Griekenland Koufonissia, Koufonissi Greece, Griekenland Koufonissia, Koufonissi Greece, Griekenland Koufonissia, Koufonissi Greece, Griekenland Koufonissia, Koufonissi Greece, Griekenland
DE STRANDEN EN NATURISTENSTRANDEN OP HET EILAND KOUFONISSI OF KOUFONISSIA IN GRIEKENLAND

Op Koufonissia er zijn heel veel goede zandstranden waar je uit kunt kiezen. Hieronder staan een paar van hen beschreven, waaronder de naturistenstranden van Platia Punta en Pori. Tussen deze stranden vindt u ook nog andere kleine baaien met zand.

De stranden van Megali Amos en Loutro - In het dorp / de haven van Megali Amos zijn twee stranden. Een van hen is de grote stads-strand in de haven waar ook de veerboten varen. Dit strand is goed voor te zonnen en te zwemmen. het andere strand heet Loutro Beach en is niet echt geschikt om in te zwemmen. Er is een caique reparatiewerf in de baai en het strand is bedekt met grote stenen en oncomfortabel. Ook zijn er veel planten in het water. Je KAN er wel gaan zwemmen als je wilt, maar waarom zou je? Er zijn zoveel andere mooie stranden op het eiland.

Het strand van Parianos - Het strand van Parianos is gelegen in het westen van het eiland als u doorgaat met het lopen vanuit de haven naar Loutro en dan nog verder. Dit is ook niet een van de beste stranden, omdat er zeewier en planten in het water zijn en het is niet erg schoon.

Het strand van Finikas - Het eerste strand ten oosten van Chora heet Finikas. Het is ligt dicht bij het strand Charakopou en waar het ene strand eindigt begint het andere. Finikas is het eerste strand in deze rij van goede stranden ten oosten van Chora. Het is slechts 15 minuten lopen van Chora. Het strand van Finikas is een heel klein zandstrand, maar zeer mooi. Finikas is een textiel strand.

Het strand van Charakopou - Het volgende strand in de rij heet Charakopou. Er is een taverna aan het strand en enkele huizen. Het strand is omgeven door bomen en groen. Bij dit strand is ook de camping van Koufonissia. Net als Finikas is dit strand favoriet bij gezinnen. Dit strand is de laatste optie voor de aankoop van water en voedsel, omdat voorbij dit punt geen taverna's of winkels meer zijn.

Het strand van Thanos - Thanos Beach ligt een beetje oosten van Charakopou. Dit is ook een textiel strand en een geliefd bij de jongere generatie die graag in de zee sport en surft, en er zijn een aantal kleinere baaien voor diegenen die van wat meer privacy houden.

Het strand van Platia Punta - Dit prachtige strand is het eerste strand dat gebruik is bij de naturisten en is deels textiel deels naturistenstrand.                              

Het strand van Pori - Als je nog verder doorloopt voorbij Platia Punta Beach dan kom je aan bij het meest oostelijke van de stranden, Pori strand, dat in een beschermde baai ligt en met gemak tot mooiste strand van het eiland kan worden bestempeld. Het is een prachtig groot zandstrand met enkele duinen erachter. Het is deels textiel, maar het favoriete strand voor de naturisten.

ACCOMMODATIES - HOTELS, APPARTEMENTEN EN STUDIO'S OP HET EILAND KOUFONISSI OF KOUFONISSIA

Misschien zijn er mensen die liever van tevoren een hotel of een appartement op het eiland willen boeken. Vooral in het hoogseizoen (juli - augustus) kan dat soms handig zijn. Hieronder staan een aantal opties.

Voor alle hotels, studio's, appartementen en villa's in Koufonissi - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Villa Maria Vekri - hele goede beoordelingen
Villa Maria Vekri, Koufonissia Villa Maria Vekri, Koufonissia Villa Maria Vekri, Koufonissia Villa Maria Vekri, Koufonissia Villa Maria Vekri, Koufonissia

Villa Maria Vekri biedt eenvoudige en schone accommodatie in Koufonisia. Het familiehotel heeft een vriendelijke ontvangst. Het complex is omgeven door een mooie tuin, en de studio's en appartementen in Villa Maria Vekri hebben een kitchenette, eigen badkamer en tv. Gasten kunnen profiteren van de gratis draadloze internetverbinding en de gratis parkeerplaatsen op het terrein

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Villa Maria Vekri op Koufonissia - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Portes Houses
Portes Houses, Koufonissia Portes Houses, Koufonissia Portes Houses, Koufonissia Portes Houses, Koufonissia Portes Houses, Koufonissia

Op slechts 100 meter van Porta Beach, ligt dit in Cycladische stijl gebouwde complex, dat beschikt over stijlvolle kamers, sommige met gratis WiFi en een terras met uitzicht op de tuin of de Ege´sche Zee. Gasten krijgen gratis fietsen. Het is ingericht met natuurlijke materialen in witte tinten, zoals hout, bamboe en steen, en de accommodatie van Portes is voorzien van een lcd-satelliettelevisie. Alle eenheden hebben een moderne badkamer met een Cycladische-design details. Gasten kunnen genieten van het ontbijt in de kamers of op hun terras. Tavernes en bars bevinden zich op 5 minuten lopen. Foinikas Beach ligt op 300 meter en Italida Beach ligt op 500 meter. Pori Beach ligt op 1 km afstand. Gratis transfer van Koufonisi Port wordt aangeboden aan de gasten. Gratis prive parkeren is mogelijk bij het hotel zelf.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Portes Houses op Koufonissia - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Petros Rooms
Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia
Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia Petros Rooms, Koufonissia

Gelegen in Pano Koufonissi or Ano Koufonissi, op 100 meter van de Porta Beach, biedt Petros Rooms kamers in Cycladische stijl met gratis Wi-Fi en een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Ege´sche Zee. Het pand beschikt over een snackbar en er is gratis transfer van en naar de haven. Airconditioning, een kluisje en een koelkast zijn inbegrepen in alle kamers van het Petros. Elk heeft betegelde vloeren en een eigen badkamer met douche. Sommige eenheden beschikken over een televisie. Gasten kunnen ontbijten in het cafe of op het zonneterras met uitzicht op de zee. De bar serveert drankjes en warme dranken tot laat in de avond. Er is een lounge met sofa's en TV bij de receptie. Het centrum van Koufonissi is op 200 meter en heeft bars, winkels en tavernes die verse vis serveren. Het eiland is erg klein en er is geen behoefte aan een auto. Hotel personeel kan op verzoek een fiets voor u huren en boottochten naar Kato Koufonisi regelen. Gratis prive parkeren is mogelijk bij het hotel zelf.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Petros Rooms op Koufonissia - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Koufonisia Hotel & Resort
Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia
Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia Koufonisia Hotel & Resort, Koufonissia

Het Koufonisia Hotel & Resort is het enige 4-sterrenhotel in de regio Oost-Cycladen en ligt op een steenworp afstand van de prachtige stranden. Het resort beschikt over een groot zwembad. Het hotel bevindt zich in een prachtige tuin en is onlangs gerenoveerd. Er zijn 16 nieuwe, luxueuze suites. Het Koufonisia Hotel & Resort biedt een ontbijtzaal, bar-cafÚ-lounge, restaurant en bar bij het zwembad. De 56 ruime kamers zijn met zorg ingericht in Cycladische stijl. De veranda's zijn gebouwd in de vorm van een amfitheater en bieden een schitterend uitzicht op de tuin, het zwembad en de blauwe oceaan. Het restaurant Filoxenia serveert internationale en mediterrane gerechten.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Koufonisia Hotel & Resort - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Paradise Studios - Harokopou Beach
Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia
Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia

Het door een familie gerunde Paradise Studios is gevestigd op het eiland Koufonisi, op slechts 20 meter van het zandstrand Charokopou Beach. Het biedt zelfstandige eenheden met een terras met uitzicht op de Ege´sche Zee. Gratis vervoer van en naar de haven kan worden geregeld. Het complex is eenvoudig ingericht met houten meubels en witgekalkte muren, en de studio's en appartementen van Paradise hebben een kitchenette met koelkast en kookplaten. Elke unit is uitgerust met airconditioning en een televisie. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. Paradise Studios ligt op 2,5 km van Koufonisi haven en 2 km van het centrum van Koufonisi, waar een verscheidenheid aan cafes en bars zijn. Het zandstrand van Pori ligt op 700 meter afstand. Gratis openbaar parkeren is te vinden op de site.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek de Paradise Studios - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach
Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios  - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach
Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach Hotels in Koufonissia - Anatoli Studios - Harokopou Beach

Op 100 meter van het strand van Harokopou op het eiland Koufonisi, liggen de Anatoli Studios. De accommodaties beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de Ege´sche Zee, en er is airconditioning. Gratis transfer van de haven wordt aangeboden. Alle kamers in het Anatoli hebben een koelkast en een tv zijn opgenomen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. De meeste accommodaties hebben een kitchenette. De cafÚ's en winkels bevinden zich op 4 minuten lopen afstand. De haven van Koufonisi ligt op 1,5 km afstand. Personeel kan fietsverhuur regelen om stranden zoals Fanos en Platia Pounda te verkennen. Er is gratis eigen parkeergelegenheid bij het pand.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Atlantida Hotel - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Aegeon Hotel
Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia
Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia Aegeon Hotel, Koufonissia

Het Aegeon hotel ligt direct aan het belangrijkste strand van het dorp Koufonisi. Het Aegeon is een hotel aan het strand met een restaurant en een snackbar. Op slechts 100 meter van de haven biedt het hotel accommodatie met uitzicht op de Ege´sche Zee en met gratis Wi-Fi. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en eenvoudig ingericht met traditionele meubels. Ze hebben allemaal een eigen balkon. Elke unit is uitgerust met een koelkast, een satelliettelevisie en een kluisje. Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd op de kamers of in het restaurant, waar gasten ook Griekse specialiteiten kunnen proeven tijdens de dag. De zee-view lounge bar serveert drankjes en lichte snacks. Het biedt zijn gasten gratis ligbedden en parasols op het strand voor het hotel. Gratis vervoer van en naar de haven of de nabijgelegen stranden is op aanvraag beschikbaar. Aegeon Hotel ligt op 100 meter van de haven van Koufonisi en 200 meter van het centrum van het eiland. Het personeel van de 24-uurs receptie biedt fietsverhuur en er is een excursiebalie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Aegeon Hotel in Koufonissia - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Windmill Villa
Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia
Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia Windmill Villa Koufonissia

The Windmill Villa is een unieke molen die bewaard is gebleven in Koufonisia en nu geschikt is gemaakt voor een toeristisch verblijf. De idyllische omgeving en de rust maken de molen een ideale plaats om te ontspannen, rustig gelegen en vlakbij de kristalheldere Ege´sche Zee. De molen heeft een uniek uitzicht op Naxos, Kato Koufonisi, Glaronisi, Keros en in de verre horizon ziet men de contouren van Amorgos. Op de verharde binnenplaats kunt u genieten van zorgeloze uurtjes en onvergetelijke zonsondergangen!

De molen ligt aan de zuid-west kant van Koufonisi. De afstand van de haven is ongeveer 1 km. De molen is gebouwd op 30 meter afstand van de zee en ongeveer 300 m van het dorp. De molen dateert uit 1830 en was in gebruik als een windmolen tot 1956. Het is een officieel monument. Sinds 2006 is de molen in gebruik als een 4 * appartement dat te huur is. Het is het derde jaar (2008) dat de traditionele windmolen-villa opereert als een hotel in klasse 4 (****), vanaf 01/06/08 tot 28/10/08. In 2008 kan hij worden gehuurd voor een week (7 dagen) voor het hele gebouw, zonder service (Niet voor B & B), met de transfer van / naar de haven met de auto, hetzij voor een of 4 personen.

Het is alleen een huis, op de begane grond is de keuken en toilet, De molen bestaat uit 2 verdiepingen, met elk 2 bedden en en kan niet gescheiden worden verhuurd Tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten in de windmolen. De prijs in 2008 voor 7 dagen (een week) in mei - juni en september - oktober is 7x250 = 1.750 euro voor 4 personen en 7x300 = 2.100Euros voor juli - augustus.

Tel: +30 22850 74294, +30 210 7293794 - Stuur een e-mail aan de Windmill Villa in Koufonissia.

Hotels in Koufonissia - Aeolos Hotel
Aeolos Hotel Koufonissia Aeolos Hotel Koufonissia Aeolos Hotel Koufonissia Aeolos Hotel Koufonissia Aeolos Hotel Koufonissia

Aeolos Hotel is gelegen op het prachtige eiland van Koufonisi. Onze toplocatie heeft onbeperkt uitzicht op de zee. Aeolos is een familiehotel dat zijn deuren opende in juli 2005. We combineren traditionele eiland-gastvrijheid met alle moderne gemakken om uw verblijf onvergetelijk te maken. Toegang tot de prachtige zandstranden is slechts op enkele minuten lopen. Er is een receptie met een bar, een ontbijtzaal, koffie, snacks, dagelijkse schoonmaak en dagelijks transfers van en naar de haven. Het hotel beschikt over 24 comfortabele kamers. Er zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, en vier twee-slaapkamer suites beschikbaar in het Aeolos hotel. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met traditionele meubelen van het eiland. Er zijn aparte kamers beschikbaar zijn voor mensen met speciale behoeften.

Telephone: +30 22850 74206 & 74296 Fax: +30 22850 71188 - Stuur een e-mail aan het Aeolos Hotel in Koufonissia.

Hotels in Koufonissia - Melissa Rooms
Melissa Rooms Koufonissia Melissa Rooms Koufonissia Melissa Rooms Koufonissia Melissa Rooms Koufonissia Melissa Rooms Koufonissia
Hotels in Koufonissia - Melissa Rooms Hotels in Koufonissia - Melissa Rooms Hotels in Koufonissia - Melissa Rooms Hotels in Koufonissia - Melissa Rooms Hotels in Koufonissia - Melissa Rooms

In de kamers van Melissa Rooms zult u zich thuis zult voelen! Elke comfortabele kamer is geschikt voor maximaal vier mensen. Airconditioning, een ruime badkamer met douche en kraan, groot terras en TV, zijn slechts een paar van de gemakken die wij u te bieden hebben. Alle appartementen worden dagelijks schoongemaakt.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze familie en de omgeving, de meest redelijke prijzen, het comfort en de netheid van de kamers van Melissa Rooms in combinatie met de schoonheid van het eiland Koufonossia uw verblijf aangenaam zal maken.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Melissa Rooms - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Archipelagos Hotel
Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia
Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia Archipelagos Hotel Koufonissia

Het in de Cycladische stijl gebouwde Archipelagos Hotel ligt op slechts 50 meter van Ammos Beach op het eiland Koufonissi, en biedt zelfstandige eenheden met gratis WiFi en een balkon of terras met uitzicht op de Ege´sche Zee. De haven en de belangrijkste stad van Koufonisi ligt op 1 km afstand. De kamers zijn traditioneel ingericht met smeedijzeren bedden en zachte kleuren, en de studio's en appartementen van Archipelagos hebben een kitchenette met koelkast, koffiezetapparaat en een broodrooster. Elke unit is uitgerust met airconditioning en een televisie, en de appartementen beschikken ook over een elektrische oven. De eigen badkamer is uitgerust met een haardroger. Tavernes, strandbarretjes en supermarkt zijn te vinden binnen loopafstand van Archipelagos Hotel. Het zandstrand van Pori ligt op 1 km, terwijl Foinikas Beach op 2,5 km afstand ligt. Gratis vervoer van en naar de haven kan worden geregeld

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Archipelagos Hotel - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Niriides Studios
Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia
Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia Niriides Studios in Koufonissia

Het in Cycladische stijl gebouwde Niriides is centraal gelegen in Koufonisia, 150 meter van strand Ammos Beach. Het beschikt over elegante studio's met gratis WiFi en een balkon met zijdelings uitzicht op de Ege´sche Zee of op de binnenplaats. Gasten krijgen gratis vervoer vanaf de haven. De studio's van Niriides zijn geverfd in lichte kleuren, en hebben allemaal airconditioning en een kitchenette met een kookplaat, koelkast en een koffiezetapparaat. Elke kamer heeft een zithoek en een lcd-satelliettelevisie. De moderne badkamers hebben een haardroger en toiletartikelen. Gasten kunnen tafeltennissen. Het meertalige personeel kan op verzoek fietsverhuur regelen. Stranden zoals Finikas, Fanos, Italida en Pori liggen binnen 10 minuten lopen. Gratis prive parkeren is mogelijk bij het hotel.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Niriides Studios - klik hier.

Hotels in Koufonissia - Atlantida Hotel
Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia
Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia Atlantida Hotel Koufonissia

Het Atlantida Hotel is een traditioneel gebouwd hotel dicht bij de haven van Koufonissia. Atlantida Hotel Studios liggen op het mooie eiland Koufonissi op slechts 100 meter afstand van het strand en 500 meter afstand van de haven van Koufonissia. Er zijn kamers voor twee of voor meer personen met een badkamer en een balkon met een prachtig uitzicht. Er is een keuze tussen kamers met een keuken, koelkast, airconditioning en telefoon, en meer eenvoudige (en goedkopere) kamers zonder een keuken - voor degenen die niet zelf willen koken. Er wordt een ontbijt geserveerd voor alle gasten in de eetzaal.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek het Atlantida Hotel - klik hier.


ę Hans Huisman, Truus de Graan, Ivan Sabchev, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional