Halkidiki, Chalkidiki
De Griekse Eilanden Halkidiki Athos Sithonia Kassandra
Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki
Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki Flogita, Halkidiki
HET STRAND EN HET DORP FLOGITA IN HALKIDIKI IN GRIEKENLAND
Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.                    

English plattegrond van Nea Skioni op het Kassandra schiereiland in Halkidiki Het dorp Flogita (soms Nea Flogita - Nieuw Fogita - genoemd) ligt aan de kust in het westen van het Halkidiki gebied op ongeveer 6 kilometer ten noorden van de stad Nea Moudania. De stad ontstond in 1923 toen vluchtelingen uit Kappadokia uit Turkije zich hier vestigden.

Er wonen ongeveer 1200 mensen in het dorp Flogita. De afstand tot Thessaloniki is iets meer dan 50 kilometer en Poligiros ligt op ongeveer 32 kilometer afstand van Flogita. Het dorp is gebouwd op een heuvel en kijkt uit over de Golf Thermaikos. Flogita beschikt over een mooi zandstrand waar je parasols en ligbedjes kunt huren en er zijn taverna's en supermarkten voor de toeristen. Op sommige plekken van het strand wordt het door wat vegetatie omgeven en kun je wat schaduw vinden.

Veel inwoners van het niet zo ver gelegen Thessaloniki, dat op een half uur rijden afstand ligt, hebben in dit gebied hun vakantiehuis laten bouwen. In de zomermaanden is het strand erg populair en kan het er ook best druk worden. Rond het strand zijn hotels en worden er kamers verhuurd. Voor de liefhebbers van het nachtleven zijn er ook een aantal café's en clubs.

Voor alle hotels, appartementen, studio's en villa's in Flogita - klik hier.

Hotel Mavridis in Flogita, Chalkidiki, Griekenland - hele goede beoordelingen
Hotel Mavridis in Flogita, Halkidiki Hotel Mavridis in Flogita, Halkidiki Hotel Mavridis in Flogita, Halkidiki Hotel Mavridis in Flogita, Halkidiki Hotel Mavridis in Flogita, Halkidiki

Het Mavridis wordt beheerd door een familie en ligt in de toeristische regio Halkidiki. Het bevindt zich op het strand in de buurt van het levendige nachtleven. Het wordt omgeven door het platteland. Het Mavridis heeft comfortabele kamers in verschillende afmetingen. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, een eigen badkamer met een douche, kleuren-tv, een minibar en airconditioning. Sommige kamers bieden uitzicht op zee.

Het hotel beschikt over een bar en restaurant die de hele dag geopend zijn. Hier worden lichte snacks, Griekse en internationale gerechten geserveerd. U bereikt eenvoudig het dorp Nea Plagia, met tal van cafés, winkels, supermarkten en beroemde bars in de regio.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Hotel Mavridis in Flogita - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2015
Valid HTML 4.01 Transitional